Любовен проблем

• 14 243
  • 364
  •   1
Отговори
# 30
Не виждам нищо чак толкова фрапиращо да ти е казал, че да предизвика такова отношение от твоя страна, защо просто не му каза, че не ти е приятно, а правеше детски номера? А относно това, че не те е канил, по-скоро рано е разбрал, че няма да я бъде работата и за това не го е правил.

# 31
Защото, може да е много мил , грижовен и отдаден, но има един минус обижда хората несъзнателно. Бяхме на събиране и пет пъти ми каза, че едното момиче било много интелигентно, след това ми  намерил някаква работа (без да ме попита) но ех разбираш ли съм нямала нужното образовоние. Реално аз работя, в сферата на интериорен дизайн, не мога да стана адвокат или счетоводител,  просто така го каза и ме засегна...

Нищо обидно не виждам в казаното от него, по скоро ти имаш комплекси относно интелигентността си.

След това се ядосвах, защото беше много зает, реално си беше така работи от сутрин до вечер, но  винаги можеше да ме извика, да отида за няколко дена да се видим, да прекараме било и няколко часа след работа, но не го правеше.

Чакай сега, нали той уж те е поканил да живеете заедно, но ти си му отказала? Какво повече искаш?

# 32
Мен такива напористи като авторката ме плашат. Това е болно поведение. Има право да си изиска ограничителна заповед мъжът.

# 33
Защото, може да е много мил , грижовен и отдаден, но има един минус обижда хората несъзнателно. Бяхме на събиране и пет пъти ми каза, че едното момиче било много интелигентно, след това ми  намерил някаква работа (без да ме попита) но ех разбираш ли съм нямала нужното образовоние. Реално аз работя, в сферата на интериорен дизайн, не мога да стана адвокат или счетоводител,  просто така го каза и ме засегна... След това се ядосвах, защото беше много зает, реално си беше така работи от сутрин до вечер, но  винаги можеше да ме извика, да отида за няколко дена да се видим, да прекараме било и няколко часа след работа, но не го правеше.

Какво лошо има да каже за някое момиче, че е интелигентно?
Кое те е засегнало? Че нямаш еди-какво си образование.....?
Ами, като нямаш - нямаш.

От мухата слон виждам аз тук....

Явно наистина се разминавате доста. Няма какво да си връщаш. Дерзай нататък.
Както се казва, за всеки влак си има пътници.

# 34
  • Paris, France
Аni_1990, и аз, на мястото на мъжа бих се разделила с тебе. Обидчива и сръдлива си, освен досадна и променлива. Човек трябва да внимава какво казва пред тебе дори когато не те касае, държиш се дръпнато и веднъж правиш едно, а следващият път се сърдиш, когато мъжът направи това, което си направила ти. Не си зряла и не си готова за връзка.

Отървал се е човекът. Остави го на мира и си живей твоя живот без да му досаждаш! За него си бита карта и всичко е приключило.

# 35
  • София
Някак, не сколаса ли да пораснеш за тия 31 години?

# 36
Еми разминали сте се, здраве да е. Преглъщай и толкова. Гледай напред.
И тва търчене по нощите не е добре, малко е налудничаво ...

# 37
Това с отиването пред тях - нийди е, тъпо е, но и аз съм го правил - бил съм влюбен. Единият път го направих с първата и то многократно - заплашваше ме с полиция. Тогава обаче бях много бос, много влюбен и не можех да разбера какво аджеба й е проблема и защо ме реже. Вторият път го направих, но доста по-премерено и обиграно и аргументирано и се събрахме с настоящата ми съпруга.

Но според мен в случая той е постъпил много тъпо още преди да отидеш там и правилно си му се разсърдила според мен. Не всички може да сме компютърни специалисти и не е нужно. Аз съм ИТ, учил съм и икономика. Жена ми тотално не иска и не харесва тази сфера и е в областта на хуманитарните неща, готвенето (беше профи готвач), грижата за хората, психологията. Говорил съм с нея и съм изразявал мнението, че дори и лошо ИТ, ще изкарва може би по-добри пари, но това е само в сферата на разговорите и идеите. Много се гордея и я подкрепям, че си следва това, което харесва и се развива. А пичът едва ли не е казал - ти си тъпа, щом не си ИТ като всички. Според мен правилно си се разсърдила. След това разбира се си преодоляла обидата (която не е кръвна обида разбира се) и си оценила, че искаш пича. Направила си каквото можеш, той не те иска и грубо го е показал. Пробвай да го забравиш и търси нови хора. Сигурно си хлътнала, сега ти е мега гадно, но ще мине.

# 38
Мен лично много би ме притеснило да си седя вкъщи и някой, с когото съм приключила вече отношения, да ми дойде пред блока и да настоява да се качи да поговорим😳 Та дори и аз не бих слезнала, особено вечерта по тъмно, пък какво остава да го поканя вкъщи.
Спокойно, авторке, всички грешки и ситуации в живота ни са, за да си вземем поука. Вече ще знаеш как да процедираш при следващ партньор. Желая ти успех🍀

# 39
А пичът едва ли не е казал - ти си тъпа, щом не си ИТ като всички.

Какви са тези свободни съчинения? Авторката не е дала подробности за ситуацията, дори не е уточнила за каква работа става дума Joy

# 40
Човек който ти е казал не няколко пъти може да си го върнеш само със строителна техника, нещо хидравлично.

За мен не е нормално да оставиш навън по тъмно сама жена.
Айде, айде, не сме Рио де Жанейро. Жени се прибират сами от работа шест месеца в годината, и сутрин излизат по тъмно, и нощна смяна ходят, и трамваи карат. Но тая жена дето го нарича "момче" нещо изглежда да има и тя доста покровителствено отношение и не приема "не" за отговор. А такива хора е нормално да получат гореописания отговор, независимо от обстоятелствата ¯\_(ツ)_/¯

# 41
Бяхме на събиране и пет пъти ми каза, че едното момиче било много интелигентно, след това ми  намерил някаква работа (без да ме попита) но ех разбираш ли съм нямала нужното образовоние.

Така както го е преразказала си представям, че е звучало "нещо такова" :

намерих ти една работа в една фирма за 2500 лв, да изкарваш някви добри пари, че с тия твоите глупости, само летиш в облаците.

Сега - това е спекула, от нейните думи. Сигурно не й го е казал толкова грубо, не знаем колко грубо де, понякога и самия тон е важен - може нещо да го като думи да звучи много готино, но с ирония казано и сарказъм - да звучи съвсем различно.

Примерно : ех какво добро момченце си, как добре слушаш женичките и им изпълняваш всяко желанийце. Супер си мамин сладък. (в това няма нищо лошо като думи и действия, ама ако го кажа примерно на някой пич с определения тон или да речем на някой мениджър на среща на мениджъри...сещаш се).

# 42
Не съм споменала но ходих веднага сред като ми написа смс. Да никой не ме е карал, просто мислех, че това е единственият вариант да говоря с него.  Няма да отида след месеци, когато може и да си има друга... Разбрах грешката си и преди това му го казах и се извиних за постъпката си...

Мен лично много би ме притеснило да си седя вкъщи и някой, с когото съм приключила вече отношения, да ми дойде пред блока и да настоява да се качи да поговорим😳 Та дори и аз не бих слезнала, особено вечерта по тъмно, пък какво остава да го поканя вкъщи.
Спокойно, авторке, всички грешки и ситуации в живота ни са, за да си вземем поука. Вече ще знаеш как да процедираш при следващ партньор. Желая ти успех🍀

# 43
А според мене филмът е започнал, защото бившето момче си е позволило грубата грешка да каже добра дума за друга жена. Има едни екземпляри и от двата пола, дето се побъркват от такова нещо. В темата за невъзможните може би ги коментирате.

# 44
Авторке с такова отношение до никъде няма да стигнеш . На 31 си и би трябвало да си по - зряла , а не да правиш лапешки номера и да чакаш някой да ти ходи зад гъза . Човека ти е казал ,че не стават нещата . По - добре го приеми , вместо да се унижаваш .

П.С .. Преди време и аз бях в подобна ситуация . Относно изоставянето .. След няколко месеца ще ти мине и няма да ти прави впечатление . По - добре се откажи , докато е време .

Общи условия

Активация на акаунт