Любовен проблем

• 14 315
  • 364
  •   1
Отговори
# 60
Да, и ни е за първи път само това ще добавя.
Когато ходих да ме запознава със семейството си, аз се бях притеснила.
И той ми отговори не се притеснявай, семейството винаги си мисли, че заслужаваш нещо по добро... Направо ме застреля за първи път.
Може би е било заради тона или начина, по който е било направено, не заради сравнението само по-себе си.

# 61
  • София
Намерих ти работа да си успешна и вървежна като Ленчето......о, чакай, ти нямаш ценз, жалко.
Шас с катаната, не телефона.

# 62
Цитат
Просто незнам вече какво да направя, наистинали за три седмици са му минаха чувствата, или ми е толкова ядосан ...
И вече незнам какво да направя за да си го върна....
Авторке, нищо не можеш да направиш. И няма да си го върнеш. Той вече не иска да е с теб.
Не знам, ако се бяхте поопознали, може би и ти нямаше да искаш да си с него. Може би щеше да разбереш и ти, че не сте един за друг.
Отказала да живееш с него, а после - защо не се виждате, защо работи, защо излиза с приятели. Ами ще излиза, и ти излизай. Честно, животът ви заедно щеше да е ад. Даже не сте се събрали още, а вече си се опитвала да го държиш на къс повод. Ти обидчива, той нетактичен. И накрая резултатът щеше да е същият.

Минало. Карай нататък.

# 63
  • София
И вчера го написах в една сходна тема. Висшето ти дава тапия, но тя не е за интелигентност. Няма нужда да се доказваш с ново образование пред човек, който къса чрез съобщение по телефон. Няма нужда и да мислиш такъв. Действията ви не отговарят на 30 годишни хора. Онзи е скъсал с нея чрез СМС, а тя щяла да се променя заради него, че и образование ново да почва. Другото, което не ми харесва в нейния любим, е опитът да се изкара, че е над нея изтъквайки пред негови приятели/семейство, че жената до него нямала еди какво си образование и видиш ли тя един вид ще да е под него. По-скоро той страда от комплекси и му липсва самочувствие.
По какви мъже се захласвате, не мога да разбера.

# 64
  • София
От подобни на авторката типажи винаги са ме побивали тръпки, независимо от кой пол са.

# 65
Защо си мислите, че ще ходя всеки ден и ще му рева на вратата?
Направих го веднъж, това е пробвах не стана. И реално да беше отворил, ако ми беше казал, че няма чувства вече щях да го приема и да си замина. Не можеш да накараш някой да те обича на сила , това го знам. Само, че той нищо не казва... това ме гложди ...
От подобни на авторката типажи винаги са ме побивали тръпки, независимо от кой пол са.

# 66
  • София
Казал е баста, хайде сега.
Чакаш просторни обяснение защо ли?

# 67
  • София
На 30+ да чакаш обяснения е детинско. Загуба на време. Възрастните хора слагат край и продължават. Това е решил,уважаваш решението му и не търсиш обяснения, не се унижаваш, не психясваш. Това е.
Все едно чета 15-годишна тийнейджърка.

# 68
Да си призная, и аз съм зарязвала с СМС.. в ерата, когато нямаше смартфони и хиляди други приложения за комуникация.. така, че ми е много странно защо точно с СМС те е зарязал? Що не писа по вайбъра, или на Месинджър,.примерно Rolling Eyes

# 69
  • София
За да е сигурен, че ще го види веднага, дори да не е онлайн в момента.

# 70
Според мен точно над 30 трябва да можеш да дадеш точно кратко и ясно защо режеш някой, с който си имал взаимоотношения. И трябва да е максимално ясно. Примерно - малко ми е секса, гаден е секса, миришат ти краката, много си емоционален, мега си неемоционален и т.н. С конкретни примери. Това показва, че цениш човека, познаваш себе си и си оценил адекватно проблема. Нали не сме на 15, че като няма пеперуди всяка вечер и да се правя на интересен. Особено ми е странно мъж да не може да се аргументира за това. Жените обикновено им е по-трудно, щото те гледат как ги кара да се чувства мъжът и не могат често да оценят от къде е дошла загубата на емоцията.

# 71
  • София
Достатъчно ясно се е правил на умряла лисица с вяли спорадични отговори.

# 72
  • София
Ако не го цениш, да го лъжеш ли?
Точно след съзряването човек започва да се грижи за собствения си комфорт, а не да си създава негативни емоции с обяснения защо някой или нещо не го кефи.

# 73
  • София
Е, обяснил е, казал е, четете.
Не ще повече, точка.

# 74
И аз бих постъпила по същият начин.
С предният ми приятел бяхме 4 години заедно,явно обичам да кърпя връзки, няма никой безгрешен и научен как да се държи с даден човек. Знам че трябват много компромиси и  има ли желание от двете страни се получава.
Според мен точно над 30 трябва да можеш да дадеш точно кратко и ясно защо режеш някой, с който си имал взаимоотношения. И трябва да е максимално ясно. Примерно - малко ми е секса, гаден е секса, миришат ти краката, много си емоционален, мега си неемоционален и т.н. С конкретни примери. Това показва, че цениш човека, познаваш себе си и си оценил адекватно проблема. Нали не сме на 15, че като няма пеперуди всяка вечер и да се правя на интересен. Особено ми е странно мъж да не може да се аргументира за това. Жените обикновено им е по-трудно, щото те гледат как ги кара да се чувства мъжът и не могат често да оценят от къде е дошла загубата на емоцията.

Общи условия

Активация на акаунт