Любовен проблем

• 14 301
  • 364
  •   1
Отговори
# 150
Честно казано, ако съм мъж, и ако знам, че жената срещу мен е способна да направи небивала трагедия - сълзи, сополи, припадъци и драми, и аз бих шикалкавила и се бих опитала меко и леко да го обясня - "не си виновна", "ама изчакай сега".

Не понасям драми и ме вбесяват. С мъжете можеш да си по-директен.

Относно самоунижението, посочете ми при кой е минал номерът, ако имате пример. Защото аз познавам такива жени(едната е на моята възраст, даже не е на 30г.). Всеки е любовта и най-хубавото, което и се е случило, за няколко месечна връзка, после драмите са двойно време, прихарски изпълнения - дебнене, влизане по колите им да им реве, засади с обяснения.
Ми нито една от двете не е накарала мъж да размисли. Даже на едната и тръгна име(в малък град) - никой не и даваше шанс, щото ги беше страх, че ако не се получи, не могат да се отърват.

# 151
Как па един не видя проблем и в обратната страна.

За мен така представена историята - мацката е реагирала съвсем в рамките на нормалното. А пичът - не.

В случая да даваш смесени сигнали на някого е много дребнава и гадна игра и е готина само в началото на зарибявката за да има тръпка. Но да имаш връзка с някого, да имате някви проблеми, да виждаш, че му е важно и че той се терзае, и ти да играеш близко-далече - тва е педалска работа.

За който я одобрява, той си знае.

Ако пичът беше точен - като са ся видяли на оная среща със смесените сигнали й казва точно и ясно на мацката :

1) искам да пробваме да се заедно и да видим как ще потръгне и след това прави стъпки в тази насока

ИЛИ

2) не искам повече да съм с теб, съжалявам и става и си тръгва.

# 152
  • Paris, France
Скрит текст:
Реално не знам причината, само предполагам, че е заради цупетето ми.
В началото си мислех, че е защото не съм се преместила навреме, после като каза че не иска ми светна, че не е заради това.
И реално той спря да ми звъни не аз. Минаха 3 седмици, ни вест ни кост и накрая събрах смелост и му се обадих. Видяхме се после, държеше се студено в началото, после малко се поотчупи, почна да ми дава смесени сигнали другият път като отида еди си какво.... даде ми някаква надежда за която да се хвана.
Говорих с него, ( направо настръхна като отворих темата) тогава разбрах, че ми е много обиден. Извиних се обясних му, че осъзнавам грешката си и че  няма да се повтори! Понареди си ме лекичко така пак по самочувствието ми. (направо потънах в земята казвам) Друг на мое място щеше да му  тегли една ...Но нищо не отговорих , точно за да му покажа че нещата няма да са както преди и съм си взела бележка!
След това спомена да не се притеснявам, че не съм виновна, че сме различни и пак да не се притеснявам и пак смесени сигнали, хвана ме за ръката пак еди какво си напред във времето и пак надеждата...
После се прибрах, писах му отговаряше но до там. След 3 4 дена се обадих (ако не го бях направила, можеше още да се чудя имам ли приятел нямам ли) И сутринта на другия ден ми изпрати смс Приключих с теб ! Не сме един за друг.
Точно заради смесените сигнали, ходих след това да говоря с него.

Ама защо приемате непременно, че не ù е обяснено и не са отделени 1-2-3-4-5 часа да ù се разясни?
Има хора, които са оперирани от чувството 'усещане'. И 180 пъти да им обясниш защо не ги искаш - няма да чуят - точно както не са чули и на третия път. Точно както е героинята тук.

Естествено, че е спрял да ти звъни. Сама пишеш, че сте започнали да се карате, почнала си да му затваряш телефона и да не вдигаш. За какво да си губи времето да звъни на човек, който показва, че разговор с въпросния е неприятен и нежелан и го отбягва? Ти били звънила на мъж, който ти затваря и не ти вдига?

За нормален човек караници, след което 3 седмици ни вест, ни кост означават край на връзката.

Какви смесени сигнали, какви 5 лева, какво не разбираш? Пратил ти е ясен SMS със съобщение, че е приключил с теб и обяснение, че не сте един за друг.

Препрочети си първия пост!

Скрит текст:
..... живях като в приказка докато не започнахме да се караме , аз започнах да му затварям телефона, да не му вдигам... държах се дръпнато и заради това може би и той се отдалечи леко от мен, след това нещата просто не бяха същите , един ден просто спря да ми звъни. Минаха три седмици без да се чуваме , тогава реших да отида лично и да говоря с него, но когато го направих беше станал много студен, и не намерих смелост. Милото отношение вече го нямаше,   заяви ми ,че вече не се виждаме и нещата не са както преди, че вече не иска да живеем заедно защото го ядосвам много... Попитах го дали иска да започнем отначало ? Отговорът му беше  да изчакам да му приключи работата до месец. Когато се прибрах в моят град, също не ме потърси, правих опити за комуникация, отговаряше само на въпросите ми, но без да ме пита нищо, с една дума пренебрежително отношение. Реших да го оставя няколко дена да помисли, и когато реших да му звънна, ми прати смс в който пишеше - Приключих с теб ! Не сме един за друг... Просто земята се срина на мен. Той беше най-хубавото нещо което ми се е случвало... Не исках да го загубя. Реших да отида и да говоря с него очи в очи, пристигнах в 9 вечерта във въпросният град но той дори не пожела да ми отвори, помолих го поне да слезе , тъй като автобуса ми е в 12 вечерта а на вън е тъмно. Отговори ми -Няма да сляза и няма да ти отворя, да се научиш да не идваш без предупреждение!
От онова милото момче, нямаше и следа...
След няколко седмици му писах писмо, но без отговор... Просто незнам вече какво да направя, наистинали за три седмици са му минаха чувствата, или ми е толкова ядосан ...
И вече незнам какво да направя за да си го върна....

Да се правиш на луда и да питаш как да си го върнеш е тъпо. Няма да се върне при тебе. Човекът е сериозен, макар и твърде прям и няма да е щастлив с депресирана, стресирана, вечно недоволна фурнаджийска лопата. Обяснил ти е тактично, че образователният ти ценз и доходите ти не са му особено по вкуса, че го ядосваш и е охладнял. Ти и това не си разбрала. У лево и следващият. И умната!

# 153
  • София
Футболеро, може би ти е на сърце мацката, но това не значи, да четеш избирателно и да преиначаваш. Тъй наречените "смесени сигнали"са били за няколко дена, след като тя го е натиснала да му се извинява и да оправя нещата. Извън това, поведението му абсолютно ясно, директно и категорично. Видно след краткото "колебание" е решил, че за него връщане назад не може да има и кратко и ясно й е заявил, че е приключил с нея. Между другото се чудя колко ли ни спестява авторката, защото трябва много яко да му е дотегнала, та толкова грубо да я реже... Не че и споделеното е малко.

# 154
  • София
Някои не четат между редовете.
Еднократен опит е достатъчен, като виждаш, че няма интерес се обръщаш и си тръгваш.

Не знам, не знам, ама тази приказка е с доста неизвестни и въпросителни. Ще живеят заедно, ама не знае къде живее след 6 месеца, скандали, игнор със седмици…

# 155
Аз съм субективен. Ясно. Влюбен съм в нея. Оооок.

Тъй наречените "смесени сигнали"са били за няколко дена, след като тя го е натиснала да му се извинява и да оправя нещата. Извън това, поведението му абсолютно ясно, директно и категорично.

Значи ти сама казваш, че поведението му е ясно, ама извън това. Тоест явно не е толкова ясно. Ясно ясно, ама изведнъж виждания, цуни-гуни и после пак далече.

Аз пък мога да кажа : разбирам, че сте я нарочили за най-черната овца, ама нещата не са черно бели. И тя има грешки, но не е нещо фрапантно. Даже смятам, че пичът с това топло-студено реално е по-лош (ако можем да говорим за лоши и добри), защото въвежда в заблуждение.

Последна редакция: вт, 13 сеп 2022, 17:07 от Futbolero_B

# 156
Питах кое е било първо -цупенето и фръцкането или паузата, тя не се е появила още да отговори. Ако е правила такива фасончета за дреболии или щото нещо не и е угодил, нормално е да охладнее. От там нататък 3 седмична пауза си е явен признак на къде отиват нещата, всичко останало са някви фантазии и напразни надежди на авторката.

# 157
Не може в една връзка всичко да е цветя и рози това го знам и преди сме се карали, но съм сядала с него и съм го обсъждала защото знаех, че иначе няма да се получат нещата. А и не си мислете, че само аз съм му тръшкала телефона, и той ми  е отговарял със същото. Просто трябваше да си дадем малко пауза но уви не е било само за малко.
Питах кое е било първо -цупенето и фръцкането или паузата, тя не се е появила още да отговори. Ако е правила такива фасончета за дреболии или щото нещо не и е угодил, нормално е да охладнее. От там нататък 3 седмична пауза си е явен признак на къде отиват нещата, всичко останало са някви фантазии и напразни надежди на авторката.

# 158
  • София
Значи ти сама казваш, че поведението му е ясно, ама извън това. Тоест явно не е толкова ясно. Ясно ясно, ама изведнъж виждания, цуни-гуни и после пак далече.

Аз пък мога да кажа : разбирам, че сте я нарочили за най-черната овца, ама нещата не са черно бели. И тя има грешки, но не е нещо фрапантно. Даже смятам, че пичът с това топло-студено реално е по-лош (ако можем да говорим за лоши и добри), защото въвежда в заблуждение.

Значи, и ти, както и тя решавате да се хванете за няколкото дена неохотно сближаване, дошло в следствие на натиск от нейна страна, извинения, апели да започнат на чисто и т.н.? Това не са смесени сигнали, това е кратко разколебаване, последвано от ясна позиция. Човекът не е робот все пак, ако искаше наистина да си играе с чувствата й, изобщо нямаше да я реже, особено така.

Не сме я нарочили, а и казваме нещата право в очите. Или и ние да даваме "смесени сигнали" и после ама защо не сме били ясни? Видя се, че тя се хващата за най-малкото отклонение, дори когато всичко останало е от ясно по-ясно.

# 159
Ама чакай малко, вие сте се виждали грубо казано 10 пъти и през това време сте се карали? Продължавам да поддържам тезата си, че в медения месец тези изпълнения за ужасен червен флаг. Ако още от началото не мелите за какво ти е и на теб да продължава това нещо? Отново доказателство колко са търпеливи мъжете, когато са влюбени… харесвал те е, позволявал ти е да се качваш на главата му,  но ти си станала алчна. Или си решила наивно, че прошките му са даденост.
Какво искаш още да се разнищи? Хем ти харесва да се оправдаваш, че и той не постъпвал добре, но ти си тази която драпа за връщане? Човека казва, че не те иска повече, никакви смесени сигнали няма. Ако ти си невинна жертва, а той лошия герой, не ти ли олеква, че си се отървала от някой, който предизвиква най-лошото в теб?

# 160
  • София
Ани, тази връзка е била с предизвестен край.
Така или иначе няма какво да се направи повече, както сама каза - взела си си поуката.

# 161
Не го приемам така като лош герой. И не се оправдавам за действията си. Да не бях права! Постъпих зле със него  заставам зад думите си.
Защо ми е да го връщам ли, защото в този живот не срещаме един и същи човек два пъти, а знам че мога да дам още много от себе си и искам да поправя грешките си.
[/b][/b]
Ама чакай малко, вие сте се виждали грубо казано 10 пъти и през това време сте се карали? Продължавам да поддържам тезата си, че в медения месец тези изпълнения за ужасен червен флаг. Ако още от началото не мелите за какво ти е и на теб да продължава това нещо? Отново доказателство колко са търпеливи мъжете, когато са влюбени… харесвал те е, позволявал ти е да се качваш на главата му,  но ти си станала алчна. Или си решила наивно, че прошките му са даденост.
Какво искаш още да се разнищи? Хем ти харесва да се оправдаваш, че и той не постъпвал добре, но ти си тази която драпа за връщане? Човека казва, че не те иска повече, никакви смесени сигнали няма. Ако ти си невинна жертва, а той лошия герой, не ти ли олеква, че си се отървала от някой, който предизвиква най-лошото в теб?

# 162
  • София
Искаш да му се докажеш, а така ще накажеш себе си и накрая ще се намразиш.
Давай натам и не леж на тая, че в една връзка не всичко е цветя и рози.

# 163
Не го приемам така като лош герой. И не се оправдавам за действията си. Да не бях права! Постъпих зле със него  заставам зад думите си.
Защо ми е да го връщам ли, защото в този живот не срещаме един и същи човек два пъти, а знам че мога да дам още много от себе си и искам да поправя грешките си.

Опитвам се да обясня: Той не желае да му даваш нищо.
Пак:
Той не желае.
Разбираш ли?
И внимавай, защото на другото ти появяване той може да стане агресивен.
Както аз вече ставам, като виждам как не искаш да разбереш.

# 164
След като той не иска, отрязал те е грубо и ти го е показал, как да стане? Освен да го отвлечеш,  друго не ми идва на акъла.

Общи условия

Активация на акаунт