Любовен проблем

• 14 283
  • 364
  •   1
Отговори
# 180
Ето затова не се поемат ангажименти след познанство от 5 дни да се жениш за някого. Момъкът го е научил.
Първо проверяваш дали си пасвате, после си сериозен и искаш да се ожените. Че инак... ей кво става. Grinning

# 181
Ами толкова по-добре, тегли черта, майна, всичко и следващия път избирай по-читав. Поне да знаеш защо съжаляваш.

# 182
Изобщо не е инфантил той. Стар свалячески номер на мъжете е още в началото на връзката да заговорят за семейство и деца.
Рибари, какво да ги правиш. Според рибата и примамката.

# 183
Само да кажа, момче е на 8, хайде на 12. На 20 вече е мъж, на 29 - надявам се, също. Wink

# 184
Когато някой каже или предложи нещо, с което не си съгласна, няма да мълчиш пасивно-агресивно, а ще кажеш (в случая) - "не съм съгласна да взимаме някой с нас, защото искам да прекараме повече време заедно насаме". Просто и лесно. Като ти откаже, ти пък имаш право изобщо да не отидеш на почивка, или изобщо да не оставаш с човек, който явно има съвсем други разбирания за връзка от твоите.
С мълчане, и след това агресивни коментари, нищо няма да постигнеш и все ти ще си виновна накрая.

# 185
Може би затова е искал да се преместя при него в началото. Да види дали ще си паснем и после другите неща по реда си. Но да с това ме спечели, че иска да живеем заедно и отношение. Реално има проблем с баща си, който не работи и скоро време ми се струва, че ще го издържа. Бащата го манипулира яко. И се замислям дали той не го настройва против мен също.
Ето затова не се поемат ангажименти след познанство от 5 дни да се жениш за някого. Момъкът го е научил.
Първо проверяваш дали си пасвате, после си сериозен и искаш да се ожените. Че инак... ей кво става. Grinning

# 186
Моля те, признай, че ни пързаляш.
Ако случайно не – потърси психиатрична помощ, докато е време.

# 187
  • Далечният изток
Да, да, а ти самата не го настройваш, не...
Мисля че е време да си отвориш очите, да се погледнеш отстрани и да си осмислиш много хубаво поведението си. Ако въобще си способна де...

# 188
И какво значение има дали баща му го настройва, като той ти е казал, че вече сте приключили ?

# 189
За да се преместиш при него, трябва да разбуташ сегашния си живот. Да напуснеш тази работа, тази квартира... И ако не си "паснете" (както всъщност е станало), какво правим? Хубаво си направила, че не си се преместила.

Не си мисли, че е било необходимо някой да го настройва срещу теб. Сигурно ти е по-леко да намираш обяснение в някакви външни влияния, но според мен тази хипотеза е съвсем излишна.
Колкото повече примери даваш, като този с приятеля и коврата, толкова повече ми се струва отблъскващ този твой бивш приятел.

# 190
Хайде сега и бащата виновен... А дали приятелят, който не си искала на почивката няма пръст в развалянето на вашите отношения? Някой пети братовчед?
Казваш, че си си взела поука, но не си.
Първо - сама казваш, че ти се насъбира от отешението му към теб. Защо ти е да си връщаш човек, който ти лази по нервите и те агресира?
Този мъж не иска да е с теб, обяснил ти го е, показал ти го е. Какво още да се случи, за да го разбереш?
И разбери най-накрая. Да затвориш телефона под носа на някого си е чисто неуважение, повечето хора не приемат такива детски истории. Цупения, сръдни, тропане с крак, все присъщи неща на 3-годишните.
И по-горе ти го казаха - като не харесваш нещо казваш в прав текст така: "Искам да сме само двамата на почивката" не питаш приятелят какво щял да прави като вие сте двамата, а той сам.
А човек който в действитевно държи на теб не се оставя на манипулации, нито един зрял мъж няма да позволи на мама и тате да го манипулират.
Този е бита карта, взимай си уроците наистина и продължавай напред, не стой забила върху човек, който не иска и да чува за теб. А и при това положение една седмица говорим, като пет от седем дни се караме и три седмици не се чуваме, нищо чудно да си е хванал и някоя нова, за която не знаеш.

# 191
Любимо ми е, когато някой се е окакал, да каже, че другия го обработват роднини (в случая бащата).
Това е толкова обидно!

# 192
Разбира се, че е обидно. Сякаш човека няма свободна воля и не може да взима решения за собствения си живот !
Абе, момиче, забрави го тоя, да не е последният мъж на света ?!?

# 193
Не сме се карали от самото начало, дори аз не го харесвах, просто той не се отказа и с отношение ме спечели. Единствената пречка беше, че е от друг град но се виждахме сравнително често, подържахме комуникация.
А тези неща които добавям в момента, не го направих в началото защото кой ще чете 50 реда. Харесах  че показваше с действия че е сериозен... имаше желание ако всичко е наред, и да се оженим, да живеем заедно и т.н Това съм харесала. Естествено накрая вече не беше същото.

И това е добър финал! Всяка нормална връзка започва със страст, желание за опознаване и надежда за повече..
Но с развитието се стига до два варианта. И няма поправителен.
Това, че си заявил, че искаш постоянен партньор или брак, изобщо не значи, че ще правиш компромис ако усетиш, че човека до теб ..не е твоят човек!

Преглътни егото си, потъгувай ..и продължи напред!

# 194
  • София
И двамата герои са едни големи червени ламБи.

Общи условия

Активация на акаунт