Любовен проблем

• 14 290
  • 364
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Авторке, след като като цяло сте се разбирали доста добре, защо ти беше да правиш такива глупави изпълнения за дреболии? А ако не са били дреболии, значи не сте се разбили доста добре... Не може и едното, и другото. Тази връзка за да се разпадне и ти да прибегнеш до висене под прозореца на някого, който не те иска, има причини. Нас независимо какво ще не убедиш, това няма да промени как са се случили нещата в действителност.

# 226
Няма за кво брат. Първо на първо имам жена, тя ме кефи, разбираме се. Но дори и да нямахме - ти нямаш качества за връзка. Виж ако имаш няква визия, може за неангажираща. Но, нямам интерес. Както казах - имам жена и си я обичам.

# 227
Ani, ако не помниш, ти си била тази, която е избягвала разговор, когато не си му вдигала телефона… да не говорим, че отношения тип “постички се интервюират за гаджета” не е толкова дълбока връзка, че да е изключено гоустването от уравнението. Били сте от разстояние, виждали сте се рядко, обещанията за любов и сватба, може да са били част от играта. Може и да го е мислил наистина, НО за пореден път ти обяснявам, че има право да размисли. Дори хора в сключен брак понякога се отказват от него. Третирала си го като вещ, която няма право да избяга.
Няма значение дали е бил с друга или сега е с друга. Непреклонно ти заявява, че не иска да е с теб. Затова не е трябвало да ходиш при него. Приличаш на сталкър и се повтарям вече да ти обяснявам, че само защото си жена, не прави поведението ти по-малко плашещо.
Никога няма да се задомиш по този начин. Всеки иска да е с човек, който се чувства първо уверен и също толкова свободен.

# 228
Не желаеше от страх, повечето мъже са така, бягат когато искаш да говориш с тях. Боли ме, че загубих една година от живота си, да чакам някой, който от най малкото спречкване би отбой, и че само аз навярно съм търсила причината къде е проблема в нашата връзка.
Аз цяла тема не мога да разбера, авторке, защо ти е този човек, след като отношенията ви не са вървели, не ти е харесвало как се държи с теб и не желае да комуникира по важни за връзката ви точки? Твоето е хем боли, хем сърби. Или пред нас преиначаваш нещата, или си се вманиачила да го имаш, само защото той вече не те ще. Кой прав, кой крив, за мен той е стигнал до правилното заключение, като е преценил, че не сте един за друг, и ако осмислиш нещата трезво, според мен и ти ще стигнеш до същото.

# 229
  • София
Не си загубила нищо. Взимай хубавото от тия отношения, останалото забравяй и продължавай.
Всичко е опит.

# 230
Вземай и котки (след изказването за страха на мъжете).

# 231
Абе тва с работата звучи като този да се е пошегувал с нея. Неща като "все спориш наляво надясно, много ти знае устата, жалко, че не си учила за адвокат, знаеш ли колко добра щеше да бъдеш". Ама авторката се обижда като любимият каже, че някое момиче е интелигентно, така че нищо чудно да е дълбоко засегната и от тези негови думи.
И между другото не всеки, който ти обещава нещо, го мисли сериозно. Някои хора просто си говорят, за да получат това, което търсят. Наистина не разбирам вече защо продължаваш да тъпчеш, казал ти е, че не те иска и няма да е с теб. Стягай се и спри да мислиш как да убедиш момчето мъж да е с теб.

# 232
Авторката в един пост пише едно, в друг - друго. Дори да е истинска личност, аз също смятам, че има проблеми на втория етаж и не разбира някакви елементарни неща. Това не е липса на житейски опит, друго е.

Вземай и котки (след изказването за страха на мъжете).
Какво са ти направили горките животни?

# 233
Струва ми се, че историята се променя все повече с всеки пост на авторката. В началото уж беше мило момче, спечелил я с отношение, но в следващите постове е описано всичко друго, но не мило и романтично отношение. Не ми се връзват нещата. Не знам нас ли се опитва да излъже или себе си.

# 234
Видиш ли, че някой не държи на комуникацията във връзката си, трябва да започнеш да обмисляш дали изобщо имате бъдеще. Прекалено много време си загубила в тези отношения.
Имаш върху какво да работиш, той също има. Никой от двама ви не е готов за сериозна връзка - той е avoidant, ти си anxious и драма куийн. Комбинация, която гарантира провал.
Можеш да прочетеш за стиловете на привързване.

# 235
Е, виж сега, ако те лъжат, вината не е само на лъжеца. То може и някой женен да лъже, че ще напусне жена си, но що му се връзваш?!

На пазара като са сложили отпред хубави домати, а в торбата са ти сложили смотани, дето ги крият отзад, на кой е вината? Да си гледал... Grinning Вината е на лъжеца, липсата на цинизъм и житейски опит не е вина все още...

# 236
Не знам, на мен все ми казват "Изберете си домати..." Joy

# 237
Ани, дори да те боли, една жена трябва да умее да приеме " Не" за отговор и трябва с достойнство да напусне сцената.

# 238
В първия пост много го искаше, виждала в него съпруга си и й се струвал много специален, а сега като е нападната - вече е лош и използвач. И аз не знам къде е истината. На нейно място като виждам, че действията не отговарят на думите, просто се отдръпвам. Тя не приема критика, не поема отговорност, не вижда грешки в себе си. За лудия човек винаги другия е виновен. Той я провокирал… Тук съд няма, присъди не се раздават. Ако той не се е държал както тя е очаквала е трябвало просто да изгуби интерес, а не да се вкопчва като хрътка.
С такива жени няма да останат котки за мен.

# 239
Е, виж сега, ако те лъжат, вината не е само на лъжеца. То може и някой женен да лъже, че ще напусне жена си, но що му се връзваш?!
На пазара като са сложили отпред хубави домати, а в торбата са ти сложили смотани, дето ги крият отзад, на кой е вината? Да си гледал... Grinning Вината е на лъжеца, липсата на цинизъм и житейски опит не е вина все още...
Напротив, на 31 си е вина. И цинизъм не е равно на житейски опит.
Освен това такива хора , дето на 30+ е нужно да ги оправдаваме по този параграф, или са клинично луди, или са чисти манипулатори. Предвид смяната посоката на вятъра в постовете на авторката, залагам сутрешното си кафе, че е второто.

Общи условия

Активация на акаунт