Любовен проблем

• 14 247
  • 364
  •   1
Отговори
# 270
Е, има право да иска да са само двамата на почивка, особено след като не са живеели в един град, и не са прекарвали много време заедно.

А и за по-интровертни хора, почивката може да означава лежане на плажа, и наслаждаване на спокойствието няколко дни, а не джангър с приятели.
Ами да!
Хеле пък някой, който ще взима... нали...

# 271
Ами като бяхме заедно никога не сме се карали, нещата по телефон не се оправят. Но и разстоянието си казва думата явно. Макар, че за мен не е било проблем да ходя с автобус и му го казах. Когато не може да ме взема, даже  идвам с автобуса и това че е на работа през деня не е проблем. Чудех се вече как да му го кажа, че искам да прекарвам време с него... Може би той вече не е искал знам ли ...
Твърде много проблеми са възникнали и са се натрупали за едни осем месеца. А ако бяха 25 години?
Отначало би трябвало да е само кеф, разбирателство и наслаждение. После все някога и ще се поскарате, но да почнат проблемите веднага, не е никак добър знак.

# 272
На мен не ми звучи особена стока мъж, който ей така предлага брак и живеене заедно, без да е вложена особена мисъл и отношение. Не ме кефи и идеята да нарича непознати момичета курви. За мен не е особена загуба.

Но и авторката не виждам какво има да цикли в причините за това или онова. Не те иска и точка. Лесно е да се каже порасни, не се унижавай. Надявам се да намериш в теб сила и разум да разбереш какво те тласка към поведение, с което първо саботираш някакви отношения, а после разиграваш драми след края им.

# 273
Не съм го тормазила хора това не го ли разбрахте, ходих веднъж не 2 не 10 не 50 пъти.
И не съм го заливала със съобщения, дори когато нещата отиваха на зле и в момента не го правя. Не ми е 1вата нито 2рата връзка. Реално имах преди това връзка  с момче 4 г. Един ден ми се обади, каза ми че не иска да е с мен, каза ми причините и това беше. И до ден днешен сме си приятели, и като се видим се поздравяваме.

Ето пак говориш като егоист.. на теб ти идвало в повече, че ти споделя за баща си… ами отново ако имаше емпатия, щеше да разбереш, че в истинските връзки хората когато трябва са любивници, когато имат нужда са приятели. Ако щеш и кошче за душевни отпадъци. Кое ти е идвало в повече? Че ти е говорил за проблемите си вместо да те обсипва с комплименти и внимание? Не е мислил само за теб? А как мислиш дали на него не му е дошло в повече да го преследваш до дома му и да му пишеш съобщения и писма, когато очевидно няма нужда от теб. Не знам дали наистина си осъзнаваш грешките, когато дори пишейки го, искаш да хвърляш кал по другия.

Последна редакция: ср, 14 сеп 2022, 17:37 от Ani_1990

# 274
И каква е целта на темата? Какво повече искаш да разбереш?

# 275
Нова промяна - сега пък не се били карали.
🍿

# 276
  • София
Като се видите се поздравявате? Къде се виждате, нали е от друг град? И до ден днешен казваш, все едно са минали години. Много объркано взе да става. Разбирам нуждата на авторката да се оправдае, ама нещо яко се оплете.

Авторке, за пореден път обясняваш колко не си била щастлива в тая връзка. Явно и твоят не е бил, и е взел решение да прекрати. Ти обаче си се вкопчила. За какво ти е? За 8 месеца дори не си пожелала да отидеш да живееш при него. Охладнели са му страстите за толкова време, видял ти е лошата светлина, не си му засвидетелствала достатъчно желание... Може би, защото ти самата не си го чувствала като твоя човек. За него вече си бита карта, приеми го. И приеми, че може би това е добре и за теб.

# 277
Като се видите се поздравявате? Къде се виждате, нали е от друг град? И до ден днешен казваш, все едно са минали години. Много объркано взе да става. Разбирам нуждата на авторката да се оправдае, ама нещо яко се оплете.

...
Нее, това с поздравяването е предишният приятел, 4-годишна връзка, разделили са се без драми.

# 278
Предишният ми приятел.
Нещо се е изтрило в коментара.

Авторке, за пореден път обясняваш колко не си била щастлива в тая връзка. Явно и твоят не е бил, и е взел решение да прекрати. Ти обаче си се вкопчила. За какво ти е? За 8 месеца дори не си пожелала да отидеш да живееш при него. Охладнели са му страстите за толкова време, видял ти е лошата светлина, не си му засвидетелствала достатъчно желание... Може би, защото ти самата не си го чувствала като твоя човек. За него вече си бита карта, приеми го. И приеми, че може би това е добре и за теб.

# 279
Мдам мъж, който използва тая дума пред уж гаджето си, визирайки която и да е друга жена, олеква веднага. Не е голяма загуба, вЕрвай ми.

# 280
А при дългогодишната ти връзка какви бяха причините за раздяла? Покриваха ли се с тези от сегашната?

# 281
Там може би тя е скъсала? Grinning Има си разлика...

# 282
Не-е-е, пак същото е било, само че тя е приела раздялата.

Реално имах преди това връзка  с момче 4 г. Един ден ми се обади, каза ми че не иска да е с мен, каза ми причините и това беше. И до ден днешен сме си приятели, и като се видим се поздравяваме.

# 283
  • Далечният изток
Ама поне е знаела причините, пък сега така изневиделица, без причина... Wink

# 284
На мен ми направи впечатление, че и двамата късат с нея по телефона. Не ми се вижда нормално това, освен ако и връзката не е била такава – телефонна.

Общи условия

Активация на акаунт