Любовен проблем

• 14 221
  • 364
  •   1
Отговори
# 300
Ами да, ако бяхте разговаряли и спорили, когато единият не е доволен от нещо, тогава щяха да се изясняват нещата и щяхте да видите дали е възможен компромис.

# 301
Не знам колко е свестен бившият ти приятел, но поведението му още преди ти да започнеш с детските изпълнения е било под всяка критика и си била напълно в правото си да му обърнеш внимание. Мъж със сериозни намерения за съвместен живот и бъдеще не се държи така. Не прилича и на влюбен. Направила си го по грешния начин, както вече сама знаеш, с цупене и игрички само олекваш.

Голяма грешка да го гониш след това! След мъж и автобус не се тича! Дори мъжът да си струва (а този не изглежда да е така) това е най-сигурният начин да го загубиш напълно. Още като ти е казал, не съм сигурен, е трябвало да му обърнеш студеното рамо.

# 302

Аз пък що не вия - не знам.
Може би, щото не са ме зарязвали, не знам.

Това сани доказва колко по-лесно е на жените във връзките. Трябва само да са що годе адекватни, да правят редовно секс и това е.

На мъжете е бая по-изискващо : работа, да си силен дори като ти е мега трудно, няма пискане, няма мрънкане, издържане на семеййството и т.н.

# 303
Живи да ви ожалиш мъжете!!! Изобщо не се забавлявате в този живот. Само мъкаааа!!!

# 304
...На мъжете е бая по-изискващо : работа, да си силен дори като ти е мега трудно, няма пискане, няма мрънкане, издържане на семеййството и т.н.
Въпреки горното, не бих искал да съм жена, харесва ми да съм мъж.

# 305
  • Далечният изток

Аз пък що не вия - не знам.
Може би, щото не са ме зарязвали, не знам.

Това сани доказва колко по-лесно е на жените във връзките. Трябва само да са що годе адекватни, да правят редовно секс и това е.

На мъжете е бая по-изискващо : работа, да си силен дори като ти е мега трудно, няма пискане, няма мрънкане, издържане на семеййството и т.н.
Ам секса?! И за вас се отнася...

# 306

Ам секса?! И за вас се отнася...
Само за нас ли се отнася?

# 307
  • Далечният изток
И за вас....

# 308
  • София
Бързо почнало - бързо свършило. На мен ми е страшен кеф като се сдобрим след първа-втора караница, защото тогава се разбира, че връзката ще я бъде.

# 309
То е ясно, но според мен повече за вас се отнася, защото мъжете по-дълго ни държат пеперудите. Става ни криво, когато започнете да ни отказвате първоначалните екстри с които сте ни спечелили.

# 310
  • Далечният изток
Не обобщавай

# 311
Естествено, темата с наличните в началото и отказвани впоследствие екстри е неудобна.

# 312
Никой не ти дължи екстри по принцип.
От своя страна, имаш право да си тръгнеш, ако отношенията не се развиват по начин, който ти харесва.

# 313
Бързо почнало - бързо свършило. На мен ми е страшен кеф като се сдобрим след първа-втора караница, защото тогава се разбира, че връзката ще я бъде.

Така е, но ще я бъде, ако и двете страни искат да я бъде, което в случая не е било така. Авторката признава и комуникира грешката си многократно - друго няма какво да направи. Оттам "момчето" е можело да я извини и да оправят нещата, но не е искал, при все че от него и неговото поведение тръгват проблемите. Няма да какво да се чувства виновна. Оттървала се е леко и бързо според мен и сега има шанса да си намери наистина свестен мъж.

# 314
Не знам колко е свестен бившият ти приятел, но поведението му още преди ти да започнеш с детските изпълнения е било под всяка критика и си била напълно в правото си да му обърнеш внимание. Мъж със сериозни намерения за съвместен живот и бъдеще не се държи така. Не прилича и на влюбен. Направила си го по грешния начин, както вече сама знаеш, с цупене и игрички само олекваш.

Голяма грешка да го гониш след това! След мъж и автобус не се тича! Дори мъжът да си струва (а този не изглежда да е така) това е най-сигурният начин да го загубиш напълно. Още като ти е казал, не съм сигурен, е трябвало да му обърнеш студеното рамо.
Харесва ми коментара ти...Без да го отнасям към авторката, много е подходящ за всяка жена.... Когато мъжът почва поне малко да шикалкави за което и да е било, да показва несигурност....не трябва жената да бъде активна страна за изясняване на отношенията, да го търси, а се "обръща студеното рамо" и нека той да се замисли, ако иска...

Общи условия

Активация на акаунт