Домът на Дракона (House of the Dragon), част от филмовата вселена на GoT - 42

• 24 721
  • 744
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Кое е момичето със стрелите? Да не е "бронзовата кучка" на Демън.
За съжаление е тя.
Скрит текст:
В трейлъра са вижда да пада от коня.

Аз лично не бих я сравнил с овца, има си чар момичето. Blush

Последна редакция: сб, 17 сеп 2022, 07:32 от Веско-Варна

# 91
  • Варна
В книжната версия казва, че е грозна, тук май само я нарече враждебна. Grinning

# 92
  • Вестерос
Кое е момичето със стрелите? Да не е "бронзовата кучка" на Демън.
Да, жена му 😁

# 93
И аз я помислих за нея, май пак беше казал в някоя от сериите, че мъжете в долината предпочитали овцете, защото били много грозни жените там 😂 Интересно ми е, дали и тук във филма Ленор ще е романтично настроен не към дамската част от населението основно. Уф, знаех си, че трябва да изчакам сезона, изгледах 4ти епизод преди 4 дни и имам чувството, че цяла вечност чакам вече за следващия.😄

# 94
# 95
  • Сидни
Тази сватба дали ще наподобява другите сватби в ГОТ? Т.е. ще се случват май някакви ексцесии като гледам трейлъра.

# 96
Скрит текст:
Joy

# 97
# 98
  • Варна
То на Таргските сватби винаги е малко объркано ... особено като определят кой е от страната на младоженеца и кой на младоженката! Simple Smile
Вероятно хвърлят чоп.
А като запеят " Ела се вива превива, мома се ...мести в  стаята на брата!" ....Ех! Joy

# 99
  • София
Каква беше историята на валирианския кинжал в Троновете?

# 100
  • Вестерос
С него Аря уби Краля на нощта, същият, с който искаха да убият Бран в първи сезон

# 101
  • София
С него Аря уби Краля на нощта, същият, с който искаха да убият Бран в първи сезон

Това го знам. Ама как попадна при нея? Помня, че Тирион го беше купил от някого. Пък после се оказа, че Кутрето е намесено и т.н.

# 102
  • Варна
Това го знам. Ама как попадна при нея? Помня, че Тирион го беше купил от някого. Пък после се оказа, че Кутрето е намесено и т.н.
Не помня как беше в сериала, но в книгите Кат го беше взела от убиеца, които се опита да заколи Бран и беше тръгнала да издирва притежателя му. Кутрето и каза, че кинжала е на Тирион /с което се стигна до войната на петимата крале/.
Оказа се че кинжала е бил в оръжейницата на Робърт /може би "наследство" от Таргите/ и вероятно Джофри го е взел и дал на убиеца.

Там още не е стигнал до Аря, ако изобщо стигне.

# 103
Артемис, Бран ѝ го даде, когато се събраха в Зимен хребет, защото той явно като триока врана вече беше видял, че е за нея.

# 104
  • Варна
За кинжала:
1 С него опитаха да убият Бран
2. Заради него осъдиха Тирион на смърт в Долината.
3. Кутрето го опря в гърлото на Нед Старк като го предаде.
Бран го даде на Аря, но откъде го взе ... май Кутрето му го даде.

Общи условия

Активация на акаунт