Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 255

• 45 561
  • 737
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте
         Мили дамиБлагодаря ви за многото снимки,информация ,за всичко,което сте споделили.
               Благодаря ви за положителната  енергия отправена към мен.

Благословено да бъде всяко семейство и всеки дом!
                          Да се обичаме и уважаваме и нека всички бъдат здрави и щастливи!

Цитат
#TubaBüyüküstün
Я не против, когда задают мне вопросы..
Я против, когда настаивают на ответах..

Канти

Момичета
Скрит текст:
Борбата е много тежка и трудна,но трябва,да се върви напред.
Спокоен и позитивен ден.

# 256
Flowers Four Leaf CloverЗдравейте момичета,
благодаря за споделеното.
Вичи Flowers Four Leaf CloverHeartpulse
Злати, вчера сме се повторили, но като влязох да пиша нямаше нищо Simple Smile))
Това е книгата от която Туба е споделила откъс късно снощи.

Не знам това от кога е Simple Smile))
Нямам нищо против да ми задават въпроси..
Против съм, когато настояват за отговори..

Приятна вечер.

# 257
Здравейте!

Честит празник!

Вичи, радвам се, че се обади!
Трудно е, но ти си борец и ще се пребориш!
Стискам палци! Hands Pray

Снинова, не се кахари. Аз не бях видяла, че Злати е редактирала, докато не прочетох твоя пост. Форматът на мамата така е направен, че не дава индикации за редакция, а след като си прочел поста и си го харесал, като потвърждение, че си го прочел, не се връщаш назад, освен ако не цитираш и съответно не знаеш, че поста е редактиран. Това е всеобщо. На мен ми отнема поне два часа да създам пост и затова междувременно чета и не се връщам, когато реша да пиша.
Навик и не очаквайте от мен да се променя. Просто приемете повторенията ми...Blush

След като научих наизуст ДА спрях да го гледам, но постоянно чета нови и нови публикации за сериала.
Ето мнението на един испански блогер.
https://www.elsolitariodeprovidence.com/2022/11/mi-otra-yo-criti … a-de-netflix.html
Моето друго аз, критика към турските сериали на Netflix
И наистина критикува...

Е, не точно нашето момиче, а турските сериали като цяло, дори собственото си испанско правителство в определен контекст. Интересно е, а и гуги е отличен преводач от испански.

Червената шапчица, или как червеното отива на Туба (международен колаж)
Хубава вечер и лека нощ!

# 258
Добро утро,момичета!

Нека това, което обичате, да ви се случва по-често днес!

Вичи Heart,радвам се,че си писала в темата вчера! HugFlowers Four Leaf Clover

Снинова Hug,за това че си повторила новото от Туба!Тъй като знам,че Вичи Hug отсъства,а и не съм сигурна,че някоя ще пише следобед,реших да редактирам.Когато влязох в темата проверих дали има някой от вас на балкона.Нямаше никой и докато аз съм редактирала ти си влязла.Ако забеляза има малка разлика от моята редакция и пускането на твоя пост.Така,че няма проблем.Преди по-често  редактирах тъй като имахте проблем с влизането във ВК,а при мен не беше спрян!

Тези снимки,които се появиха вчера са от есента на 2019 г.!
Туба с децата е била на театралното представление.
(пояснението е от рускините в една от ВК групите)

Емре Шахин е казал, че тази седмица да очакваме трейлъра за ВОИ!Най-после!

от ТТ преди 1 час..

Желая ви приятен ден!

# 259
Здравейте

Мили дами Благодаря ви за всичко споделено.

Отворете очите си за новия ден и ще откриете колко прекрасни нюанси има животът...

Приятен следобед,дами

# 260
Момичета благодаря за всичко.
Чакаме трейлър значи тази седмица. Ще чакаме после и някакво официално представяне. Може би Туба трябва пак да иде до Истанбул. Същото е и за восъчната фигура. В очакване сме тези две събития да са поне до края на годината.

Лека вечер.

# 261
Здравейте!

Основната тема на днешния ден - трейлър на ВОИ 2 тази седмица!
Чакаме с нетърпение!
Още повече че има инфо
Сезон 2 излиза по Netflix на 20 януари 2023 г

Да видим наистина ли ще имаме трейлър...
Колко ще е екранното време на Мара Бранкович?
Защого не е точно до края на годината  2022...

Не знам с Мадам Тюсо как са нещата. Годината свършва, а дата още няма...
https://www.madametussauds.com/istanbul/en/
За това пък започват публикациите в модните списания в Турция за седмиците на модата.
Туба💖👑 в новата публикация на списание Hello! Турция

https://twitter.com/Y_Eliza13/status/1595130951612641280
Една готина карикатура на Ада, Севги и Лейля! Не знам коя коя е, но се досещам!

Тази сн се появи изрязана, но от къде е и кога е правена не пише...

Хубава вечер и лека нощ!

# 262
Привет, момичета и от мен

Благодаря ви за всичко, което сте открили и споделили през изминалите 2 дни
Вичи радвам се, че отново си на линия. Борбата, която си започнала ще продължи извесно време, но ти ще се справиш с предизвикателствата Hands V Важното е Духа ти да е силен и да имаш положителни мисли Hands Thumbsup Това, което може да ти е в допълнителна помощ е да се срещаш с хора, които имат положителна нагласа за живота. И гледай комедии, чети такава литература (с положителни сюжети)

Днес сте ни донесли прекрасна новина с определена дата - ще започне излъчването на ВОИ 2 на 23.01.2023  - Злати, Снинова, Линка
И на мен ми  е интересно колко ли ще е  екранното време на Туба в него?  

Скрит текст:
Добро утро,момичета!

Нека това, което обичате, да ви се случва по-често днес!

Вичи Heart,радвам се,че си писала в темата вчера! HugFlowers Four Leaf Clover

Снинова Hug,за това че си повторила новото от Туба!Тъй като знам,че Вичи Hug отсъства,а и не съм сигурна,че някоя ще пише следобед,реших да редактирам.Когато влязох в темата проверих дали има някой от вас на балкона.Нямаше никой и докато аз съм редактирала ти си влязла.Ако забеляза има малка разлика от моята редакция и пускането на твоя пост.Така,че няма проблем.Преди по-често  редактирах тъй като имахте проблем с влизането във ВК,а при мен не беше спрян!

Тези снимки,които се появиха вчера са от есента на 2019 г.!
Туба с децата е била на театралното представление.
(пояснението е от рускините в една от ВК групите)

Скрит текст:

Емре Шахин е казал, че тази седмица да очакваме трейлъра за ВОИ!Най-после!

от ТТ преди 1 час..

Желая ви приятен ден!
Злати   да поясня относно тази снимка на Туба, която се появи вчера. Тя е от 23.12.2019 г, когато Туба заедно с момичетата присъстваха на представление на Илкин.Дори имаше кадри, където някой от актьорите на сцената ( мисля, че беше Илкин) я покани на сцената. На излизане журналистите я очакваха и й зададоха няколко въпроса. Един от които е този, за който вчера сте писали. И отговора на Туба е брилянтен

Линка  Честита нова премяна. Със здраве да си я разхождаш. Хубав подпис си си сложила Yum

Предлагам ви за четиво  10 мъдрости на великите индиански вождове  
* Необходими са ви тихи дни, за да чуете себе си.
 * Обичай земята. Тя не ти е наследство от твоите родители, тя е твоят дълг към твоите деца. Когато бъде отсечено последното дърво, когато бъде отровена последната река, когато бъде уловена последната птица – едва тогава вие ще разберете, че парите не стават за ядене.

https://www.edna.bg/media/foto/mydrostite-na-velikite-indianski- … ozhdove-11684?p=1

Малко усмивки  
Скрит текст:
Романтична разходка по каналите на Венеция

Лека нощ!  

Последна редакция: ср, 23 ное 2022, 01:31 от kanti

# 263
Добро утро,момичета!

Благодаря ви за всичко,което сте донесли вчера в темата! Revolving HeartsFlowers Bouquet

Имаме обявена дата за начало на 2 сезон на ВОИ!Във ВК пише,че ще е от 6 епизода!Но се чудя нали Емре Шахин каза,че ще е до края на годината.А и за тази дата вчера обявиха и ''Шахмаран'' със Серенай Саръкая и Бурак Дениз също за Нетфликс! Пуснаха трейлър!Който иска да го види!

https://youtu.be/oZrHJk5KPwM

Желая ви хубав ден,макар и облачен!

ПП редактирам....тъй като пуснаха фрагмана за 2 сезон на ВОИ започва на 29 декември....
 за сега е във ВК,търсих на др.места,но не го открих...

#TubaBüyüküstün #RiseofEmpiresOttoman #MaraHatun #Netflix
 Първият фраг за втория сезон на сериала "Възходът на Османската империя"
   Мехмет II срещу Влад Дракула.
 Премиерата на сезон 2 на Osman Rising е на 29 декември по Netflix.

https://vk.com/clubtuba507?z=video-63875573_456244803%2F92d0ac3d … pl_wall_-63875573[/b]

съобщението в ТТ
https://twitter.com/buyukustun_t/status/1595333607740084225

========================================================

Аз продължавам да си редактирам....не знам дали ще го забележите ...Wink

Фрагман вече го има и в ЮТуб

https://youtu.be/FKfI1hQhT6A

И от Туба...
Tубa добави към Instagram:
29 декември 2022 г
#RiseOtomanEmpire #karga7pictures
Мехмет и Влад

https://twitter.com/Geena36026661/status/1595356952628011008
https://vk.com/clubtuba507?z=video-63875573_456244804%2F1a43b63e … pl_wall_-63875573

Последна редакция: ср, 23 ное 2022, 12:51 от Zlatina3

# 264
Здравейте
                          Момичета Благодаря ви за всичко споделено.
Злати
Благодаря ти за всичко, а и сега за всички последни новини.

"Човешкият характер има три златни качества -
                                    търпение, чувство за мярка и умение да мълчи.
                                    Понякога в живота, те помагат повече, отколкото ума, таланта и красотата."

Джордж Клуни

Цитат
Журнал Based Istanbul в инстаграме

«Прежде чем мы встретим наши основные ценности, мы знакомимся с ценностями ближайшего окружения, а затем и с обществом. И мы думаем о них как о наших основных ценностях. Когда мы понимаем, что эти ценности нам не принадлежат, начинается великое разрушение того, чему нас учили. Но разрушение хорошо. Для более близкого начала к себе ". #ТубаБюйюкюстюн⁠„
Преди да срещнем нашите основни ценности, ние се запознаваме с ценностите на непосредствената среда, а след това и с обществото. И ги смятаме за наши основни ценности. Когато осъзнаем, че тези ценности не ни принадлежат, започва голямото унищожение на това, на което са ни учили. Но разрушаването е добро. За по-близък старт до себе си." #TubaBüyüküstün⁠

КантиБлагодаря ти ,трудна е борбата,продължителна,смятам,че ще се справя.
Хубав ден ,дами
Редактирам

=================================================================================================
==================================================================================================

Последна редакция: ср, 23 ное 2022, 17:35 от Вичона

# 265
Вичи HugHeart

Да пусна и аз новата снимка на Мара Хатун и Мехмет във 2 сезон! Hands Plus1

И само Мара Хатун във 2 сезон...Heart

А  Канти Hug се надявам,че ще направи и гифче...Two Hearts
https://twitter.com/Ranim10490336/status/1595423657504940035
https://vk.com/clubtuba507?z=video-63875573_456244807%2F7fe840a2 … pl_wall_-63875573

програмата на Нетфликс за декември

# 266
Здравейте момичета и благодаря за всичко което сте донели.
Значи дтата е 29.12 и историята продължава с Влад , известен с това, че набучва противниците си на кол. Има го и във фрагмана. Попрочетох малко  , много жестокости, много нещо.
Не знам какво ще ни поднесат. Ще видим.

Приятна вечер.

# 267
Здравейте!

Най-сетне имаме достоверно инфо за ВОИ 2 и то се различава от пуснатото вчера. Явно фенове са го пуснали вчера. Ама ние от къде да знаем, репостнахме го...
Иначе датата е добра, по време на новогодишните празници интересуващите се ще го изгледат.

Ако и вие, като мен не се интересувате (мразите) историята, нета предлага добра възможност да се запознаем с този период, още повече, че в него тъжно участие взимат и живеещите по нашите земи...
Цитат
Влад III Цепеш е втори син от брака на Влад II Дракул и дъщерята на молдовския войвода Александру чел Бун, чието име не е установено със сигурност.[6] Ражда се на 7 декември 1431 г. в къща в Шесбург (Сигишоара) – тогава унгарски град.
През август 1442 г. баща му Влад II Дракул е задържан от Мурад II в Галиполи като пленник поради съмненията на султана в неговата лоялност
Влад е бил на 11 години, когато заживява в Турция. Той е 1 година само по-голям от Мехмед. Предполагам, че децата, които си играят заедно в трейлъра са Влад, брат му е Мехмет.
Приятелите от детството стават смъртни врагове.
Можете да прочетете сами за историята в Уикито.
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%92%D0%BB%D0%B0%D0%B4_%D0%A6%D0 … D0%BF%D0%B5%D1%88
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%D0%B5%D1%85%D0%BC%D0%B5%D0%B4_II
Предполагам, че Мара е познавала и двете момчета, расли са пред очите ѝ...

Ще видим как ще ни представят историята, но са взели за антипод на Мехмед най-жестокия християнски владетел...
Почти не е имал съюзници, защото е бил извратено жесток
Цитат
Влад Цепеш е прочут с бруталните наказания, които налага. Според свидетелства на сасите от Трансилвания, често се случва той да нареди хора да бъдат драни живи, варени, пържени, обезглавявани, ослепявани, изгаряни, набождани с пирони, погребвани живи, жигосвани и т.н. Харесвало му да реже носовете, ушите, гениталиите или езиците на жертвите си. Любимото му наказание обаче е набиването на кол, откъдето идва и прякорът му – Влад „Набивачът на кол“ (Цепеш).
Избирането на точно тази част от историята на Мехмед вече говори за отношение, а това не ми харесва...
Но не виждам и как биха се справили с втори сезон - няма да ни покажат как опостушават Константинопол или жестокостите на турските войски...
Все пак участието на Мара (Туба) няма да е в жестоките битки, а в мирните преговори - с кого - ще видим, как са преценили съдателите. В Уикито пише, че е посредничила в преговори с Венецианската република и др.
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%D0%B0%D1%80%D0%B0_%D0%91%D1 … D0%B2%D0%B8%D1%87

Цитат
Румынский актер Даниель Нута сыграл роль графа Влада Цепеша (Дракулы) в сериале Нетфликс "Восход Османской Империи"

А румънеца е готин, харесва ми! Blush
Не напразно на Влад Цепеш -Дракула му е излязло име на вампир и световен злодей.
Така ще ни го покажат и в сериала. Пак ви казвам, че надушвам пристрастие...
Но ще видим, де...

Желая ви хубава вечер.

# 268
Здравейте,  момичета

Днес сме получили достоверна информация за ВОИ2- "Влад и Мехмет"  
Благодаря ви за всичко, което сте споделили

Трейлъра и уточнената дата на излъчването му - Злати
Постера за сезон 2 на ВОИ и хубавите мисли - Вичи
Линка - за информацията за Влад Цепеш и румънския актьор. Сега ми "светна", че може би прозвището му "Цепеш" е защото е набивал на кол /и по този начин разцепвал(разчепвал)/ хората И на мен като на теб и Снинова тази жестокост ще ми дойде в повече. И аз може би ще гледам само моментите с Туба и тези с децата. Другото ще го гледам с мишката
Съгласна съм с теб, че има голяма доза пристрастие в този сезон. Не, че в предния нямаше. Тя историята може да се тълкува по различни начини в зависимост от кой ъгъл се разглежда и какви факти се вземат в предвид  
Ето я Мара Хатун малко по-забавена

Предлагам ви нещо, на което можем да се посмеем Yum
Как готвят различните зодии
Скрит текст:
Овен
Няма да готвя по рецепта! Никой не може да ми казва какво да правя! Ще си сложа колкото мая искам, пък!

Телец
Гъбите белят ли се, или не белят? Все тая. Поне имам хубави чинии...

Близнаци
Чете рецепти в gotvach.bg. Гледа Джейми Оливър в YouTube. Накрая си маже филия с лютеница и си отрязва дебело парче салам.

Рак
Прибирам се от работа и се къпя. Ако никой не е сготвил, си лягам.

Лъв
Още люти чушки. Още люти чушки. В тях е страстта!

Дева
Забърши това там! Дай да го измия веднага! Изтупай покривката. Ау, това капка вода ли е на килима?

Везни
Ще направя пиле с ориз Не, пълнени чушки с кайма Но пилето с ориз става лесно Обаче пък пълнените чушки са много вкусни.

Скорпион
Прави си селфи с гъбите на Телеца (които още не са обелени), споделя го във Facebook и брои лайковете.

Стрелец
Аз ще сготвя, к‘во се моткате всички! Взема нещата в свои ръце, докато наум псува, а с ръце ръси мерудия.

Козирог
Не харесва сготвеното от Стрелеца и започва да му дава акъл как е трябвало да нареже мерудията на по-ситно.

Водолей
16 минути търси музиката, на която ще се получи най-вкусната паста.

Риби
Налива си вино, докато готви. Забравя да готви.

След 2 часа...
https://www.obekti.bg/misterii/da-se-posmeem-kak-gotvyat-razlich … tnsGGx-qHKcMKEPiQ
За моята е много вярно  

Приятна вечер!

===============================================================================

И аз да редактирам  

Преди 4 часа Туба е добавила в ИГ сторито си

Слънцето е сладък подсещач,
че нищо не е постоянно.
Когато му е времето да изгрее
то изгрява,
когато му е времето да  роди,
то ражда..
със или без вашата воля,
по този начин Земята се върти...

Е, сега вече мога да ви пожелая и Лека нощ!

ПП. След като си редактирах поста видях, че Линка е писала. Ама ще си го оставя защото ми харесва кадъра със спящата Ада. А и превода ми е от английски

Последна редакция: чт, 24 ное 2022, 01:36 от kanti

# 269

Пресата, и тя се включи, при това както винаги с невярна информация. Sunglasses
https://www.mynet.com/rise-of-empires-ottoman-2-sezon-ne-zaman-b … tm_medium=twitter
Кога започва Rise of Empires: Ottoman сезон 2? Netflix обяви датата на пускане, ето първите изображения
Османският сериал Rise of Empires: Ottoman, който направи огромно влияние в световен мащаб с първия сезон на Netflix , се завръща с нови епизоди. Вторият сезон на Rise of Empires: Ottoman 'Mehmed vs Dracula' беше обявен от Netflix. Обявена е и датата на излъчване на сериала. В сериала главните роли играят Джем Йигит Узюмоглу, Туба Бююкюстюн, Биркан Сокуллу, Селим Байрактар, Осман Сонант, Дамла Сьонмез и Ушан Чакър.
Излезе официалният трейлър за втория сезон на Rise of Empires: Ottoman, екшън, исторически и фантастичен документален сериал, режисиран от Emre Şahin и написан от Kelly McPherson.
Netflix обяви втория сезон на османския сериал Rise of Empires: Ottoman със заглавието „Мехмед срещу Дракула“. Tuba Büyüküstün, Birkan Sokullu, Selim Bayraktar, Osman Sonant, Damla Sönmez и Ushan Çakır са в главните роли в сериала, в който Cem ​​Yiğit Üzümoğlu играе Фатих Султан Мехмет.
Дългоочакваният сериал ще се срещне с публиката на 29 декември. В новия сезон сериалът ще започне по-далеч от мястото, където спря във финала, години след превземането на Истанбул.
БОРБАТА НА ФАТИХ С ВЛАД
В първия сезон се разказва за борбата на Фатих Султан Мехмет да превземе Истанбул, този сезон ще се проведе битката на Фатих с Влад. Пред зрителите ще бъдат представени изтезанията на османските войници от Влад Дракула, наричан „Гласът с Цепеша“ и плановете, които Фатих прави за Влад.
Сериалът, чийто първи епизод излезе на 24 януари 2020 г., разказва историята за превземането на Истанбул и Фатих Султан Мехмет, събитието, сложило край на периода на основаване на Османската империя, от различна гледна точка.

Различна от коя!?
От  пропагандната история, в която Мара Бранкович не фигурира като значителна историческа фигура, подпомагаща амбициите на Мехмед, а след това помагаща му в дипломатическите му усилия и защитаваща до колкото може поробеното християнско население.
Като се има в предвид, че героят на Биркан загина, как да му вярваш, че другите участват...
До колкото зная, героят на Селим Мехмед го убива, а героинята на Дамла  също не участва. За другите двама не знам - май героя на Усхан му беше близък приятел, а на Осман Сонат понятие си нямам кой е.

Снинова, нали, впечатляващо жесток и отвратителен владетел тоя Влад Цепеш, а най-неприятното, че е помитал цяла севера България, а това означава и моите прадеди. Като съм гледала ДА си мисля, какви ли поръжения е нанесъл и на моята психика... Sunglasses

Цитат
Благодаря ти ,трудна е борбата,продължителна,смятам,че ще се справя.
Вичи, браво! Hands Clap
Така те искам! Дръж духа бодър и всичко ще бъде наред! Hands Thumbsup

Канти, много са ти хубави гифчетата!
А във вчерашния ти пост имаше много интересно инфо за театралното представление на Илкин, което аз абсолютно бях забравила! Благодаря за припомнянето!
Що се отнася за зодиите...
Няма да готвя по рецепта! Никой не може да ми казва какво да правя! Ще си сложа колкото мая искам, пък!
Това определено съм аз! Stuck Out Tongue Winking Eye
 Ми което не може, не може...

Злати, днес направо си дежурила на новините!  Не мога да те стигна! Blush
Но да се върна на любимата си тема.
Цитат
@Mondraberri
Sara Vitoriak ‘Mi otra yo’-ren familia-konstelazioez bideoa aurkeztu du:
https://mondraberri.eus/sara-vitoriak-mi-otra-yo-ren-familia-kon … deoa-aurkeztu-du/ #Arrasate
Sara Vitoria представя видеоклипа на семейните съзвездия на „Mi otra yo“:

Видео и текст по-долу: психолог Сара Витория.
С голяма любов ви представям този най-нов видеоклип, създаден благодарение на отличните идеи на Noemi Lazaro (Nartan), с Íngrid Queralt и мен, с участието на Sara Vitoria.
В него разказваме подробно за сериала на Netflix „Mi otra yo“ за семейни съзвездия, който стана „вирусен“ в Турция и се превръща във феномен у нас.
Има три записа, благодарение на технологията имахме възможността да се срещнем, да поговорим, да прекараме време и да се прегърнем в компанията на приятели от Холандия, Страната на баските и Каталуния.
Надявам се да е приятно, прекрасно и странно.
Прегръдка и здраве.

От три различни държави дамите разговарят за нашия сериал и семейните констелации. Има субове и на бълг. но не съм ги гледала, само чета в ТТ как ги хвалят тези трите бели птици (казвам го с любов). Joy
Туба е сложила в ИСТ репост от СЦ Нуран

„Слънцето е сладко напомняне
че нищо не е стабилно. Когато дойде време за настройка,
когато дойде време за раждане,
то се ражда...
със или без твоята воля, така се върти земята..."

И накрая един интересен материал за съперничеството между Фатих и Влад. Сега го видях и още не съм го чела, но ще е интересен, сигурно
https://elretohistorico.com/vlad-tepes-y-mehmed-ii/
Влад Цепеш , известен като „Набиващия на кол“ и Мехмед II , известен като „Завоевателя“ , са част от най-големите съперничества, които са се случвали в историята. Днес ще ви предложа конфронтация между най-големите символи на съответните страни , Румъния и Турция . И двамата претенденти представиха най-мрачната, жестока и сюрреалистична война от цялото Средновековие...
Явно ще гледаме филм на ужасите!
Не е моето, ама участието на Туба...
Вече се чудя дали ще го гледам... Може и аз като Канти - мишката- ама на ТВ е трудно, а мисля пак на НФ да повдигам рейтинга! Stuck Out Tongue Winking Eye
Лека нощ!

Общи условия

Активация на акаунт