Дори на чудесата им отнема време. ~бебеправене 408~

• 40 311
  • 771
  •   1
Отговори
# 480
Голямо затишие тук... Надявам се скоро да избухнем с добри новини!
Първи месец нищо, разписвам се с МЦ.
Разглеждам онлайн аптеките за гелчето за зачеване. Виждам, че е в нова опаковка - зелена. И апликаторите са различни... Най-евтина цена ми излиза около 40 лв. Надявам се да ни е от полза. 🙂
Успех на всички! 🍀

# 481
Аз го купих за 51,навсякъде беше изчерпан само в една аптека онлайн на тази цена.Използвах го за първи месец,само 2 апликатора и не мога да повярвам че чудо чакано повече от година е факт♥️❤️❤️
Днес е 7 ден закъснение и току що се прибирам от преглед,всичко изглежда наред дори ми даде снимки които от вълнение забравих в кабинета и сега много ме е яд...
Успех момичета,стискам палци на всички и ще продължавам да ви следя и да чакам с нетърпение положителните ви тестовеhttps://

# 482
Mimito5, честито! Лека бременност ти пожелавам и живо и здраво бебче на термин! Успех! 🍀

# 483
Момичета и аз го търся, кажете от коя аптека да го купя. Щом е толкова изчерпано явно има ефект.

Мимито, честито. Лека бременност и до финал.

# 484
Mimito честито! лека бременност и до финал 😍😍😍

На нас този гел уви не ни помогна. Не знам..все си мисля,че е до късмет пак Simple Smile

# 485
Mimito, честито! Лека бременност до пухкав финал! 🍀

# 486
  • София
Честито Мимито! Пожелавам лек и безпроблемен финал!
Гелчето го има в Ремедиум, ама на друга марка - Conceivе. Ние също него ползвахме когато стигнахме до положителен резултат. Мисля да ползваме пак ако докторкате каже, че с тази тръба може да действаме по естенствен начин.

# 487
И аз съм доволна от гелчето. Като част от проблемите имаме мъжки фактор - бавни и нисък % качествени сперматозоиди. За капак и антиспермални антитела. Та гелчето действа да помогне на бавните плувци и да ги придвижи до целта, поне така си го обяснявам аз.
Аз и една приятелка с първите тубички още успяхме да забременеем. Сега го ползвах 2-3 месеца и нищо, но с този нередовен цикъл или не мога да уцеля овулацията, или няма такава.

Да добавя, че когато имахме успех, бяхме направили чувствителна промяна в храненето и пиенето си, както и приемахме добавки и витамини,запълвахме дефицити, така че е комплексно. Има го и факторът късмет, а дори и плацебо ефекта, както и че бяхме пробвали доста дълго статистически.

# 488
Момичета, много ме надъхахте. Аз преди малко го поръчах, при нас за сега проблеми със спермограмата на ММ няма, ще следим О след биопсията и дано станат нещата. 💓

# 489
  • София
с първата бременност някъде около 6-7 месец вече ми беше писнало от витамини, добавки, следене на О и се бяхме отдали на Коледно-Новогодишните празници- демек доста алкохол сме изпили и двамата Grinning Е, нашето 8 годишно чудо е заченато някъде около Йорданов ден Grinning

# 490
След 2 часа ми е часа при Ставрев...корема ми е свит на топка.
Уж не съм такава, пък ...
И даже реално няма за какво, и ако ме пита човек не се притеснявам 🤷
Явно е подсъзнателно.
После ще се включа с новини 🫡
Честито Мимито до успешен финал! 🥰🤞🍀

# 491
Мимито, честито! Радвам се, че при вас е станало чудото, лека бременност и до пухкав финал! People Baby

Мери, знам какво ти е, и аз всеки път преди преглед се чувствам все едно изпит ми предстои.
Стискам ти палци само добри новини да получиш! Flowers Four Leaf Clover

# 492
Мимито, честито и до успешен финал! Flowers Four Leaf Clover
Мери, стискам палци за добри новини Green Heart

# 493
  • София
Мери, напълно те разбирам, аз довечера имам час при моята докторка да обсъдим резултатъ от снимката и накъде да хващаме..

# 494
Мими, честито и до финал! 🤰❤

Успех на останалите момичета! 💛

Общи условия

Активация на акаунт