Дори на чудесата им отнема време. ~бебеправене 408~

• 40 302
  • 771
  •   1
Отговори
# 540
Бъбълче, ще дойде бебето скоро, това поне няма да го мислиш. Сигурна съм!

# 541
Аз съм на 26 на оперативна хистероскопия+ трансвагинална лапароскопия. Ако има мадама за тази дата,то ще се радвам да се запознаем 😊😀
С най-голямо удоволствие бих, но аз съм на 22-ри, и в друг град 😁
Колкото повече наближава датата, стомаха ми се качва по-близо до гърлото 😌

# 542
Спокойно, момичета, нищо страшно няма 😁
Най-неприятно е чакането гладен и жаден и после излизането от упойка. Д-р Калчев е много спокоен и внимателен, а самата процедура е неинвазивна и дава много важна информация за състоянието на матка, яйчници, тръби. Успех и само добри резултати!

# 543
  • София
Той сега в коя болница извършва тези процедури?
На мен ми е правил хистеро като беше в Малинов.

# 544
Момичета, малко ми е неудобно да пиша тук, защото вече съм бременна. Обаче тази тема ми беше дом почти 2 г. и ми е трудно да се изнеса съвсем. Искам да ви кажа, че прекрасно ви разбирам - и умората от чакането, и стреса от поредните изследвания, прегледи и процедурите, както и притесненията кога и дали ще стане. Имаше моменти, в които тотално бях изгубила надежда. Чувствах си тялото като парцалена кукла, сякаш не е мое. Докато ми източваха кръв за изследвания или се бодях с хормони, просто в един момент бях тотално безчувствена. Умората понякога е много опасна, а отчаянието още повече. Просто не трябва да св спира към целта. Сметнах, че за по-малко от 9 месеца съм направила: 4 инсеминации, 1 оперативно премахване на полип, цветна снимка и инвитро с 2 трансфера, от които вторият, за щастие, успешен. Чувствам се уморена, но и щастлива. Ще изпратя годината с надежда всичко да продължи супер с бременността и все повече от вас да се похвалят с двете чертички. Пишете тук по-често, споделянето много помага. С удоволствие ви чета.

# 545
Клоус попринцип не е забранено бременните да пишат 😁
Ние не-бременните се радваме, когато "старите кучета" се включват.Все пак сме били в темата 2-3 години и всяка е писала как, какво, защо и т.н
Лично аз се вълнувам за всяка една от вас, колкото и за мен.
Пожелавам ти лека и безпроблемна да е бременността.Заслужаваш го ❤️

# 546
Момичета, утре съм на преглед. Пих Летрозол до вчера включително и инфолик комби, който си продължавам. Утре ще правим спермограма в Щерев, часа ни е за 13ч. и понеже за Магунска нямаше свободни часове, но имаме уговорка ми казаха като отидем да се отбележим на регистратура, че сме там.
Понеже Магунска каза, че около 2 часа трябват, за да излязат резултатите и като излязат тогава ще вляза на преглед. Не разбирам как ще стане, в смисъл аз ще се отбележа на регистратура още в 13ч. че съм там или как? Посъветвайте ме как да процедирам. Понеже ако излезе в 15ч. аз нямам намерения да стоим час, два в болницата. Мислим да пием кафе някъде, според вас как ще е по-правилно да постъпим? И къде ще ми препоръчате в близост до Щерев да пием кафе или по-скоро да хапнем?
Извинявам се за дългия и несвързан пост.

# 547
  • София
Момичета, утре съм на преглед. Пих Летрозол до вчера включително и инфолик комби, който си продължавам. Утре ще правим спермограма в Щерев, часа ни е за 13ч. и понеже за Магунска нямаше свободни часове, но имаме уговорка ми казаха като отидем да се отбележим на регистратура, че сме там.
Понеже Магунска каза, че около 2 часа трябват, за да излязат резултатите и като излязат тогава ще вляза на преглед. Не разбирам как ще стане, в смисъл аз ще се отбележа на регистратура още в 13ч. че съм там или как? Посъветвайте ме как да процедирам. Понеже ако излезе в 15ч. аз нямам намерения да стоим час, два в болницата. Мислим да пием кафе някъде, според вас как ще е по-правилно да постъпим? И къде ще ми препоръчате в близост до Щерев да пием кафе или по-скоро да хапнем?
Извинявам се за дългия и несвързан пост.

Регистрирате се след като излезнат резултатите, не преди това. В самата болница има кафе на втория етаж, с храна и тераса.

# 548
Момичета моята биопсия мина. Чакаме резултати, нищо не усетих само слагането на спекулума е по гадно имам леки спазми сега. 😊

# 549
  • София
Много се радвам, че всичко е минало безпроблемно, Минзухарче!
Чакаме добри резултати сега Simple Smile

Аз си записах час за преглед за петък - да видим колко са фоликулите на 3 ден от цикъла. Тя каза 2-3, ама утре ми е невъзможно да стигна в свободните й часове....

# 550
В Малинов са операциите. Още обаче никой не ми е звъннал да каже какви изследвания и къде се правят. Не знам и упойката каква ще е - спинална или пълна.

# 551
  • София
В Малинов са операциите. Още обаче никой не ми е звъннал да каже какви изследвания и къде се правят. Не знам и упойката каква ще е - спинална или пълна.
Ох не знам защо питам,като една приятелка преди около месец прави точно там,точно с Калчев ,ама ми изкочи от паметта 🙂 Но пък по едно време беше в
Щерев .
На приятелката ми й я правиха с пълна ,както и на мен преди 6 години.
И по-добре всякаш така,на спиналната (секциото ми беше с такава) й е малко гадно усещането,гледаш си после краката и имаш усещането,че не са твои.Пък и май предпочитам да не чувам и виждам,поне аз де ...

# 552
Упойката за хистеро/лапаро е краткотрайна венозна, както е и за пункции. Разбира се, ако са оперативни. При офис хистерокопията няма упойка.

# 553
Минзухарче, хубави резултати пожелавам!🍀🍀🍀
Шанталче, успех на прегледа и да се включиш с хубави новини 🍀
Колкото до упойките. Упойката при лапароскопия е ендотрахеална. Първоначално пускат венозна и след това те интубират. Иначе хистероскопията може да е с и без упойка. Има много случаи на оперативни хистероскопии без упойка, но аз не знам дали бих се престрашила, поради висока чувствителност на матката ми и много по-нисък праг на болката. Аз съм колабирала веднъж след пункция...не ми бяха преценили дозата правилно. Като цяло не е голяма драма с упойките, когато анестезиологът си разбира от работата.

Последна редакция: ср, 16 ное 2022, 17:24 от Kactus

# 554
Благодаря ви момичета, доки каза че ще търсим решение на проблема. Резултатите би трябвало да излязат до 2 седмици. Взеха проба за тези неща th1 и th2 клетки. Имало значение защо няма имплантация и имам спонтанен аборт. Днес напълно се доверих на др Калчев каза, че се държах геройски. Ако там няма нищо продължаваме напред до мечтата заедно, защото времето минава и ще започваме с по задълбочени неща. Не знам това какво означава, но му имам пълно доверие. 🙌Аз се чувствам добре за сега освен че ми е отпаднало и ме боли...

Общи условия

Активация на акаунт