Дори на чудесата им отнема време. ~бебеправене 408~

• 39 858
  • 771
  •   1
Отговори
# 630
Ще се включват момичетата с ИР да кажат със сигурност, но когато аз правих обременяване помня, че кръвната захар и инсулина ми бяха 1:1, при теб инсулина сам по себе си не е висок, но спрямо кръвната захар е двоен. Естествено проблема с високия ЛХ е друга история, но нали нещата са все навързани - ИР, ПКЯ/СПКЯ/ЩЖ …. Трябва ти лекар да назначи нужна терапия, да влезнат нещата които не са, в норма и да имаш качествена овулация. На теория звучи лесно, на практика си ти трябва добър специалист (със сигурност не обикновен АГ)

# 631
Ще се включват момичетата с ИР да кажат със сигурност, но когато аз правих обременяване помня, че кръвната захар и инсулина ми бяха 1:1, при теб инсулина сам по себе си не е висок, но спрямо кръвната захар е двоен. Естествено проблема с високия ЛХ е друга история, но нали нещата са все навързани - ИР, ПКЯ/СПКЯ/ЩЖ …. Трябва ти лекар да назначи нужна терапия, да влезнат нещата които не са, в норма и да имаш качествена овулация. На теория звучи лесно, на практика си ти трябва добър специалист (със сигурност не обикновен АГ)
Ходя при репродуктивен лекар Simple Smile инвитро център е , Просто нервите ми се изчерпват. Не съм била лекарства за инсулина. Само спорт и диета. Терапията ми е единствено само с иногинол и това е. От скоро го пия 1 месец стана. Имам настрани б12 на гладно дя пия от друг лекар. Толкова съм далече с тези неща.... главата ми не побира нищо. Били сме и в Истанбул , но резултат нулев. Не те гледат ако не си за инвитро. Там също са станали едни такива само парите гледат. Но аз искам още естествено да пробваме.

# 632
  • София
Светослава лека ти е много ИР, диета,спорт, аз бих ти препоръчала нова среща с добър ендокринолог, можеш да добавиш и Овабуст добавка примерно, ( или добавките по отделно) но тези резултати за ИР не са фрапантни, аз се движа в същите рамки.

# 633
Светослава лека ти е много ИР, диета,спорт, аз бих ти препоръчала нова среща с добър ендокринолог, можеш да добавиш и Овабуст добавка примерно, ( или добавките по отделно) но тези резултати за ИР не са фрапантни, аз се движа в същите рамки.

Не са ама овулацията не е наред.. хормоните ми са разменени. FSH 5.2 LH 10.5 , при вас как са ?

# 634
  • София
Не, ама аз съм на метформин от години, имам редовна овулация и редовен цикъл ( но имам проблем с качеството)

# 635
Светослава, и аз съм с ИР и ПКЯ. Лекувах се със cycle balance 2 пъти дневно, алфа липоева киселина , диета, витамин Д, изписани след преглед и изследвания и лекувах ИР с метформинов препарат,изписан от ендокринолога. При теб ИР наистина е много лека форма, възможно ли е проблемът да е другаде? (Андростендион,Тестостерон-мъжките хормони?).
За предизвикване на овулация ми беше изписан Регулон, който така и не пих.

# 636
Светослава, и аз съм с ИР и ПКЯ. Лекувах се със cycle balance 2 пъти дневно, алфа липоева киселина , диета, витамин Д, изписани след преглед и изследвания и лекувах ИР с метформинов препарат,изписан от ендокринолога. При теб ИР наистина е много лека форма, възможно ли е проблемът да е другаде? (Андростендион,Тестостерон-мъжките хормони?).
За предизвикване на овулация ми беше изписан Регулон, който така и не пих.
Тестестерона ми е 0.8 /Реф стойности- 0.52- 2.4

# 637
Изписани бяха б12 , бкомплекст, вит Д , и тмт... нещо друго ли изписват? Това са резултатите на инсулина  

Хома инекс - инсулин/кз - до 2.5 е норма, няма проблем да е двоен, то малко зависи какво е вечеряно.
На пръви час да не се дига инсулин повече от 5 пъти първоначалния.
На втори до 3 х първоначален инсулин макс
Перфектни изследвания, ако мен питате Simple Smile

Последна редакция: чт, 24 ное 2022, 07:23 от Одри ♡

# 638
Светослава, и аз мисля, че са ти добри изследванията за ИР. Първият инсулин е лекичко висок, но е права Одри, че зависи какво си хапвала за вечеря и кога е било последното хранене... Като цяло мисля, че изследванията са ти добри, тестостеронът също. Това, което забравих да напиша, беше, че е важно също дали тази стойност на ЛХ и ФСХ е еднократно изследвана, или няколко месеца са такива стойностите. Друго, което се сещам за евентуално изследване, е андростендион, Дхеа-С, щитовидни хормони. Щом си имала аборти, виж заглавната страница на темата "Кюретаж и забременяване". Там ще се ориентираш какво можеш да изследваш. Имунология, например НК клетки, уреа- и микоплазма, хламидия... Причината може да е всякаква...
Аз съм на 34 г. Със СПКЯ от 8 клас, когато ми дойде за първи път. Имам хипофункция и възли на ЩЖ, а отскоро и високи антитела мат. С високорискови мутации съм и след овулация започвам кръворазреждащите... Със сина ми забременях благодарение на терапия с ОК и метфогамма, но се оказа, че изобщо не трябва да пия ОК заради тромбофилията, та сега съм с друга стимулация. Отклоних се, но искам да дам надежда, че нещата се случват. Аз самата не вярвах, че ще се случи, както и много други момичета в темата са се отчайвали и не са вярвали... Може да отнеме време, но ще стане! В темата имаме много примери!

П.с. Аз уж влязох за друго, а така се отплеснах..
Нали следя аптеките: В Софармаси също има добри промоции. Мернах Преферт гела, заредили са го. Нямаше го преди няколко дни. 44 лв ми се стори че е там.

Последна редакция: ср, 23 ное 2022, 23:07 от Jupiter sea

# 639
Светослава, аз мечтая за такива резултати от ОГТТ. Прекрасни са ти резултатите. Момичетата са ти дали вече напътствия. Пожелавам ти скорошен успех! 🍀🍀🍀
/моят инсулин на 1ви час е 10 пъти по-висок от първоначалния/

# 640
Момичета аз минах кръвни преди малко, след обед ще са готови резултатите... 🙂

# 641
Съншайн, дълъг път сте извървели, стискам ти палци да успеете с втория опит и скоро да сбъднете мечтата си!

Мери, съжалявам за резултата, но се надявам по фонда бързо да ви се случат нещата и скоро да гушкате бебчето си! People Baby

Минзухарче, изпуснах къде си писала какви изследвания правиш, но ти стискам палци за хубави резултати!

Алисън, колко бързо мина времето, ще те чакаме скоро отново при нас! Nature Sparkles

Аз тези дни се разписах с М, очаквано, тъй като нямахме опити около О изобщо, но МЦ вече ми е 29 дена, та съм много щастлива. Има още време за коледно чудо, та го пожелавам на всички ни! Tada

# 642
Fayona Контролни изследвания за витамини и щитовидната 🙂. Че тия дни хич не съм в кондиция, става ми ту топло ту студено щом ядох сладолед че да ми мине в това време... Пред цикъл съм, ама ние жените с ендо се влияяем от времето.. 😑

# 643
Светослава, и аз мисля, че са ти добри изследванията за ИР. Първият инсулин е лекичко висок, но е права Одри, че зависи какво си хапвала за вечеря и кога е било последното хранене... Като цяло мисля, че изследванията са ти добри, тестостеронът също. Това, което забравих да напиша, беше, че е важно също дали тази стойност на ЛХ и ФСХ е еднократно изследвана, или няколко месеца са такива стойностите. Друго, което се сещам за евентуално изследване, е андростендион, Дхеа-С, щитовидни хормони. Щом си имала аборти, виж заглавната страница на темата "Кюретаж и забременяване". Там ще се ориентираш какво можеш да изследваш. Имунология, например НК клетки, уреа- и микоплазма, хламидия... Причината може да е всякаква...
Аз съм на 34 г. Със СПКЯ от 8 клас, когато ми дойде за първи път. Имам хипофункция и възли на ЩЖ, а отскоро и високи антитела мат. С високорискови мутации съм и след овулация започвам кръворазреждащите... Със сина ми забременях благодарение на терапия с ОК и метфогамма, но се оказа, че изобщо не трябва да пия ОК заради тромбофилията, та сега съм с друга стимулация. Отклоних се, но искам да дам надежда, че нещата се случват. Аз самата не вярвах, че ще се случи, както и много други момичета в темата са се отчайвали и не са вярвали... Може да отнеме време, но ще стане! В темата имаме много примери!

П.с. Аз уж влязох за друго, а така се отплеснах..
Нали следя аптеките: В Софармаси също има добри промоции. Мернах Преферт гела, заредили са го. Нямаше го преди няколко дни. 44 лв ми се стори че е там.
Докторката ми каза за бременност 2.50 ХОМА. Е високо... Нямах аборти 🙂 с цикъл се изчистих без кюретаж.. имам хашимото , правила съм изследвания на ЩЖ... резултата е 1.5 , в норма е момента 🙂💆🏼♀ и аз имам няколко мутации изписано ми е само аспирин , след като забременея ще съм на инжекции така казаха...

# 644
Момичета, попаднаха ми промоциите на лаборатория Лина за ноември и декември. Който иска да проверява хормони и витамини, да знае, че са с добри цени там. Минзухарчето като писа, че пуска изследвания, ми просветна, че гледах скоро..и реших да споделя
Скрит текст:

П.с. Светослава, там изследванията са за всички с аборт, независимо какъв е той..но вие си решавате какво-що... Изследвайте и при мъжа каквото трябва. Успех!
Има тема за Хашимото, може да я потърсиш. Следят се ф

Последна редакция: чт, 24 ное 2022, 15:59 от Jupiter sea

Общи условия

Активация на акаунт