Домът на Дракона (House of the Dragon), част от филмовата вселена на GoT - 43

• 24 841
  • 745
  •   1
Отговори
# 435
А Ленор тогава не се ли появи с дракона на Деймън? Имам чувството, че не сме го виждали със свой съвсем съзнателно.

# 436
  • Варна
Там е работата, че Тясното море, наистина е тясно. Няма други хора с валирианска външност, освен лисенците, та Ленор трудно би живял инкогнито. особено ако драконът му е наоколо.
Самото му съществуване е заплаха. Разбирам, че в сериала МОЖЕ да са приели, че някакси би могъл да изчезне, но това отнема от логиката и реализма на света, който ни представят.
МОЖЕ да са предвидили и нещо друго обаче, така че изчаквам с недоволството. Simple Smile
Защо ми е останало, че валирианците са сключвали политически бракове из цял Есос ... А и с обръсната глава може да живее навсякъде. Спомни си Ег. За дракона се сещам само за един последвал ездача си и беше повече предположение отколкото твърд факт.
От друга страна корабите на Корлис ходят навсякъде....

А Ленор тогава не се ли появи с дракона на Деймън? Имам чувството, че не сме го виждали със свой съвсем съзнателно.

Няма опция рент а дракон. Simple Smile

# 437
Ясно. Покрай Денерис си мислех, че може и друг да яхне дракона, ако той позволи, но реално тя си яздеше само Дрогон, а Джон взе Регар.

# 438
Ленор язди неговия в битката,той е единствения бял дракон.В книгата пише че веднъж го е яздил само,та ще видим как ще го извъртят.
😂

# 439
  • София
Еее, горките зеленички добри люде.
Не само ги хейтат, но и с мемета ги осмиват, уф.

Хех, сериозно сега, аз ако тълкувам сериала по начина по който тълкувам риалити формати, то 'едита' е изцяло в полза на черните, т.е. гласят ги за победа явно. Дано бъркам, ама...
Добре, че не помня Денерис на кой беше потомка и нарочно и не проверявам. Все пак се надявам на шокираща победа за кралица Алисънт прекрасна. Реално е 60 на 40 или 55 на 45 за Ренира, но при Мартин винаги има изненади. Simple Smile

# 440
  • Варна
В една война обикновено няма победители. Или ако има, им горчи в устата.

# 441
В една война обикновено няма победители. Или ако има, им горчи в устата.
Помислих, че е друга тема Joy 

Интересно е да прочетеш мненията за войната и за владетелите, когато хората говорят за един измислен свят и герои. Дали ако тези хора бяха истински някои мнения биха се променили.

Ако не беше Демън щях веднага да мина на страната на зелените. Не мога да понеса новата Ренира. No Mouth  Дори не ми се гледа следващия епизод.

# 442
Ясно. Покрай Денерис си мислех, че може и друг да яхне дракона, ако той позволи, но реално тя си яздеше само Дрогон, а Джон взе Регар.

Регал и Висерион бяха необяздени. Практически следваха Дрогон като алфа-мъжкар, а Дани бе свързана с Дрогон. Но все пак си бяха самостойни индивиди и затова Джон успя да яхне Регал.* Дракон като се свърже с ездача си между него и ездача съществува връзка докато единият не умре.

*Драконите са кръстени - Висерион (най-хилавия) на брат и Визерис, Регал на брат й Регар и Дрогон, на хал Дрого.

# 443
  • Варна
Дори да се напъна да харесам останалите, (см)ОТО Пиявицата няма как ...Stuck Out Tongue Winking Eye

# 444
  • Вестерос
Тъкмо идвах със същата снимка 🤣🤣🤣 Емонд са го направили по-възрастен да изглежда от Егон 🤣 Алисънт какъв поглед 🤣🤣

# 445
Всички зелени са ми люто омразни.

# 446
Всички зелени са ми люто омразни.
Дори хлапето Емонд? Мен ме изкефи.. заради него се замислих, че бих минала на тяхна страна. И защото съм много разочарована от Ренира. Е, заради Корлис и Демън ще остана... в техния отбор.

Последна редакция: чт, 06 окт 2022, 17:48 от T.Valcheva

# 447
Хлапето Емонд веднага след дядо му Ото и майчицата му кралица.

# 448
  • The point of no return
Емонд са го направили по-възрастен да изглежда от Егон 🤣

И доста по-висок от него.

Sweat Smile

Скрит текст:

# 449
  • Варна
Защо ми е останало, че валирианците са сключвали политически бракове из цял Есос ... А и с обръсната глава може да живее навсякъде. Спомни си Ег. За дракона се сещам само за един последвал ездача си и беше повече предположение отколкото твърд факт.
От друга страна корабите на Корлис ходят навсякъде....
Eг беше тъмноок, а не лилавоок.
ДРаконовите ездачи са били 5-6 по това време. Не мисля, че човек виждал друг да язди дракон би го забравил.
Т.е. едно е да не обърнеш внимание на някое хлапе, друго е да се чудиш откъде ти е познат въпросния с обръснатата глава и лилавите очи, докато се сетиш. Още повече ако живее сред моряци.

Но.. твърде много отделихме на тази тема, ще видим как ще го изиграят. Ако повече не се появи Ленор, за мен леко олеква откъм логика историята, но пък нищо фатално.

Общи условия

Активация на акаунт