Домът на Дракона (House of the Dragon), част от филмовата вселена на GoT - 43

• 24 784
  • 745
  •   1
Отговори
# 570
  • Вестерос
Намерих на Хелена пророчеството. Според мен е за Танца

# 571
Ако красотата можеше да спаси света и да спечели.... Ренира нямаше да има абсолютно никакъв шанс. Тази актриса дори няма присъствие.
По-възрастната Ренира не би трябвало да е красива. Съвсем добре си е каста в случая. Единствено можеше да се постараят да състарят малко Демън, че Ренира я рекастнаха, а той си е същият. И сега все едно са на едни години.

# 572
Ако красотата можеше да спаси света и да спечели.... Ренира нямаше да има абсолютно никакъв шанс. Тази актриса дори няма присъствие.
По-възрастната Ренира не би трябвало да е красива. Съвсем добре си е каста в случая. Единствено можеше да се постараят да състарят малко Демън, че Ренира я рекастнаха, а той си е същият. И сега все едно са на едни години.
Не ми е приятно да гледам некрасиви герои Joy    Дано не участва във втори сезон.

# 573
Мда, то щото в живота всички сме от Брад Пит и Джоли нагоре. Извинявай, но доста странно изказване. Героинята е родила три деца и това и се е отразило. Както и става обикновено в живота.

# 574
  • София
Ема Д'арси се справя повече от чудесно, а тепърва ще я виждаме в действие😁

T.Valcheva, не знам дали остана някой в тази тема, който да не е разбрал колко много я "харесваш" - ако не е във всеки пост, е през пост да и сипваш с голямата лопата. То и Мат Смит не е голям красавец по принцип, и Мили Анкок не блестеше с нещо особено...слава богу, че не подбирам какво да гледам на външен признак, иначе само "Дързост и красота" щях да въртя🤣🤣🤣

# 575
а визерис можеше да бъде шон конъри... примерно Grinning
(шегувам се, аз много харесвам пади и като мъж, и като визерис)

# 576
Ема Д'арси се справя повече от чудесно, а тепърва ще я виждаме в действие😁

T.Valcheva, не знам дали остана някой в тази тема, който да не е разбрал колко много я "харесваш" - ако не е във всеки пост, е през пост да и сипваш с голямата лопата. То и Мат Смит не е голям красавец по принцип, и Мили Анкок не блестеше с нещо особено...слава богу, че не подбирам какво да гледам на външен признак, иначе само "Дързост и красота" щях да въртя🤣🤣🤣
Ами извинявам се, даже не се усещам, че го повтарям. А Мат Смит е доста голям красавец по принцип, точно затова се дразня още повече, че тя трябва да му партнира.

Мда, то щото в живота всички сме от Брад Пит и Джоли нагоре. Извинявай, но доста странно изказване. Героинята е родила три деца и това и се е отразило. Както и става обикновено в живота.
и Алисънт е родила доста деца и имаше доста тежък и труден живот, но не изглежда така, а става все по-красива с времето.

# 577
мат смит красив? толкова е грозен, че чак е чаровен... щото все нещо трябва да бъде освен грозно грозен Grinning

# 578
мат смит красив? толкова е грозен, че чак е чаровен... щото все нещо трябва да бъде освен грозно грозен Grinning
Красив е, секси е, мъжествен е, висок е, има прекрасни устни и шороки рамене, ясно очертана брадичка и адамова ябълка, която изпъква повече, когато е в профил, хубави ръце, с леко изпъкнали вени и замайващ поглед и дяволита усмивка.

# 579
ъъъъъ, не
грозен е
но бива

# 580
ъъъъъ, не
грозен е
но бива
хахахах

Забравих да добавя и чудесен перчем! Animal Rooster  Масово мъжете не могат да се похавалят с такава коса след определена възраст. И не се води по новия тренд за гъста дебела брада. Отговаря твърдо на всички критерии за мъжка красота според моя вкус. Sweat Smile

ауу Heart Eyes

# 581
  • Враца
И къде видяхте устни? Той, устни няма..

# 582
И къде видяхте устни? Той, устни няма..
Да, точно, харесват ми тънки устни при мъжете. Blush

Това лорд Корлис ли е? Не можах да го позная тук

# 583
  • Вестерос
Супер е новата Ренира

# 584
и Алисънт е родила доста деца и имаше доста тежък и труден живот, но не изглежда така, а става все по-красива с времето.
Ами дай Боже всички да остарявате като Алисънт, но не винаги е така. Даже в повечето случаи не е. Добре, че има мъже като Демън, дето си харесваме и Ренирите.Smirk
Не бих казал, че Ема Дарси като Ренира е грозна. Съвсем добре си изглежда. Извън екран е отвратителна, но в роля, като е принудена да изглежда като жена, е хубава според мен.

Общи условия

Активация на акаунт