Домът на Дракона (House of the Dragon), част от филмовата вселена на GoT - 43

• 24 795
  • 745
  •   1
Отговори
# 585
Ама чакайте сега, не го приемайте така лично, в живота как е и на екран.... когато говоря дали някой ми харесва или не, се вляя изключително много от самата роля. Не мога да приема промяната в Ренира и това импонира много да не мога да приема и самата актриса. Не мога да я харесам за партньор на Демън, не виждам химия между тях и това уби част от удоволствието ми от самия сериал.

# 586
  • Вестерос
Тя си е имала любов със Стронг, нормално да не е същото като преди 10 години

# 587
Аз викам някой спойлер излезе вие красотата сте подхванали 🤣.
Сигурно не съм придирчива,но хич не ми дреме как изглеждат честно казано,мен ми е важно как играят,а до момента се справят повече от добре всички,един дървен актьор няма и играят страхотно.

# 588
Мат и на мен ми е грозноват, но има излъчване и се справя отлично с ролята. Искрата между Демън и Ренира вече не я виждам. Не мисля, че е защото смениха актрисата, просто точно с тази не му се получава. Тя самата ми е безлична. Някой я беше сравнил с Лагерта - и аз виждам някаква прилика. Само, че Катрин Уиник ми е 10 пъти по-красива от Ема Дарси, която извън екранния си образ ми харесва още по-малко външно. А сравнена с Оливия, съвсем бледнее, но това си е търсен ефект. В книгите се обръща внимание на това, че след многото раждания Алисънт си се запазва, а Ренира - не.
На снимката с Ренис трябва да е брата на Корлис.

# 589
T. valcheva точно така - Алисънт е родила 4 деца и не се е отразило. Така и е в книгата, останала е красива, по-красива я описваха от заоблената Ренира, въпреки че в книгата са с още повече години разлика. Ако искаха още повече да се водят по книгите щеше да е още по-грубовата и пълничка. Смятам, че каста е напълно добре подбран. Иначе Мат Смит определено ми е чаровен, и аз не виждам голяма химия, дано следващите епизоди е разлимно. Не е Корлис, а брат му.
И къде видяхте устни? Той, устни няма..
Да, точно, харесват ми тънки устни при мъжете. Blush

Това лорд Корлис ли е? Не можах да го позная тук

# 590
Според мен нито младата Ренира беше чак толкова красива, както е в книгите, нито възрастната дотам грозна. Ето едни примерни рисунки:

Скрит текст:

# 591
При Алисънт е търсен ефект да е красива, тя е красавицата на онези времена, както пък Церсей беше за ГоТ. А за мен Ема не е грозна, изглежда добре, но е супер студена и няма чарът на Мили. Сякаш изцедиха Ренира от емоции и ни я върнаха различна жена. А Мат определено не е красив, но е много чаровен, има специфично излъчване. За ролята на Ренира ми се искаше да бяхме видели Ребека Фъргюсън - как хубаво играеше "бялата кралица" - хем студена, хем ураган от емоции.

# 592
Eeee, заговорили сте за красота и моите любимци. Мат играе невероятно и не ми е красив, но като Демън е супер секси и ми е абсолютен любимец в сериала.Просто съм влюбена в него и харизмата му.
 Ренира ми харесва доста, но няма голяма химия наистина между тях сега и това е, защото тя е точно студена някак.
Мили беше палава, млада, луда, палеше чичо си и го подмладяваше, а тази сега иска любов с подкрепа и отговорности. Мили искаше чичо си за любовник, а тази Ренира иска любим за съпруг и принц консорт.

Да ви питам обаче как мислите, дали Демън прословут женкар и любител на бардаците ще изневерява на Ренира?
А дали Алисант ще се свърже с някой от двата си верни хора, около нея и ще изпита най-накрая удоволствие?

# 593
При Алисънт е търсен ефект да е красива, тя е красавицата на онези времена, както пък Церсей беше за ГоТ. А за мен Ема не е грозна, изглежда добре, но е супер студена и няма чарът на Мили. Сякаш изцедиха Ренира от емоции и ни я върнаха различна жена. А Мат определено не е красив, но е много чаровен, има специфично излъчване. За ролята на Ренира ми се искаше да бяхме видели Ребека Фъргюсън - как хубаво играеше "бялата кралица" - хем студена, хем ураган от емоции.
Именно това ме дразни и ми пречи много, явно се изразявам грешно. Самата красота и в истинския живот, и на екран - мъже или жени, няма значение... е общо понятие за цялостно излъчване и присъствие, всеобхватно въздействие и приемане на човека от отсрещния. Не просто един нос или очи.

Да ви питам обаче как мислите, дали Демън прословут женкар и любител на бардаците ще изневерява на Ренира?
Disappointed Relieved   

А какво стана с Мисария... тази жена изчезна?

# 594
И пак се връщам на книгите - добре, че са те, че знаем за похожденията и “навиците” на Демън. Аз такова нещо в сериала не видях.
Само чух от някоя подхвърлена реплика.
+ 1 глас-десятка за избора на Мат Смит. Не е красавец , но - огън е момчето.Kissing Heart

# 595
Заспала работа, и сериалът и аз докато го гледам. Не трябваше ли да има нещо съспенс, напрежение към края на сезона Rolling Eyes Хареса ми само младежът дето взе дракона и полетя накрая, Егон ли беше, в просъница го гледах. Общо взето от последните епизоди само последните пет минути бяха нещо. Спокойно е можело да го направят филм, а не да го разтягат като дъвка на сериал. Повечето герои просто отбелязват присъствие колкото да си вземат дневната надница. Един хубав мъж имаше и го развалиха и направиха гадняр Triumph А Мат Смит ми пилича най-вече на Одо от Стар Трек, забравих кой точно сериал, дето беше безформен извънземен и само за пред хора придобиваше форма. Същите заоблени вежди и по-скоро липсата им. Е много е способен като актьор и го докарва прелъстител, но все се сещам за другите му роли и не мога да се вживея в шоуто тука.
И пак се връщам на книгите - добре, че са те, че знаем за похожденията и “навиците” на Демън. Аз такова нещо в сериала не видях. Само чух от някоя подхвърлена реплика.
Е как само чу, то в първия ли втория ли епизод още го показаха в мини филмче за възрастни, всъщност това беше и един от най-изпипаните моменти в сериала 😁

# 596
Там нещо се случи - не му беше добре, може би Stuck Out Tongue Winking Eye

# 597
Кой е този момент, с Ренира в бардака ли или преди това?

# 598
  • Вестерос
Емонд открадна дракона.

Сериалът не е за масата, а за фенове.

# 599
Ема Д'Арси, ако не се прави на някакво третополово същество, излязло сякаш от семейство Адамс, всъщност била много красива жена. Според мен е по-красива от Мили Алкок:

Общи условия

Активация на акаунт