Тема за бързи въпроси и отговори ~ Всичко за нашите деца ~ Училищен блиц ~ Тема №6

• 69 245
  • 747
  •   1
Отговори
# 720
  • пустинята Гоби
Нашата лична от години ни дава принтиран лист с имформацията, демек не нося амбулаторна карта в училище, давам листа.

# 721
В училището на дъщерята миналата година признаваха и едните и другите, и от компютъра и ръчно попълнените. Но нашата лична лекарка тогава нямаше техническа възможност да дава от компютъра (въпреки, че печатни извинителни бележки даваше). Сега трябва да й звънна, да я питам дали вече може или пак да купувам картон.

# 722
  • Пловдив
Не трябваше ли днес да публикуват окончателната заповед за ваканциите, олимпиадите и нво-тата?

# 723
Това ми прати приятелка, класната им го дала

# 724
Днес е датата на приключване на консултацията по проекта на заповед. Вероятно по-късно тази седмица ще го утвърдят.
https://www.mon.bg/project-document/proekt-na-zapoved-za-opredel … -2024-2025-godina

Последна редакция: пн, 26 авг 2024, 17:20 от Lúthien

# 725
  • София
Здравейте,
Преместих сина ми в ново училище (6 клас). В Школо автоматично ли ще се появи новото училище? В момента още излизат данните от старото.

# 726
Класният ръководител ще ви добави в началото на учебната година.

# 727
И двамата родители или само единият

# 728
И двамата, както и детето, ако има профил.

# 729
  • София
Здравейте, какво точно ще бъде безплатно за новата учебна година - само учебници ли или и учебни тетрадки ще получат от училище децата? За 7ми клас ми е питането, но сигурно има единно решение за всички класове.

# 730
Само учебниците са безплатни. Помагалата са за сметка на родителя.

# 731
Помагалата и учебните тетрадки никога не са били безплатни, дори и в първи клас.

# 732
От първи до четвърти клас мисля, че бяха безплатни нашите учебни тетрадки. Плащахме допълнителните помагала.

# 733
...може и така да е било, не споря. Но от 5 клас със сигурност не са.

# 734
Помагалата и учебните тетрадки никога не са били безплатни, дори и в първи клас.
Безплатни са до 4 клас учебните тетрадки към учебниците. Ако има разни сборници и други щуротии - не са.

Общи условия

Активация на акаунт