Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, Октомври 2022 (Тема 25)

• 152 215
  • 2 295
  •   1
Отговори
# 2 220
  • София
Страхотни неща сте показали.В пуловера на Лайт и на мен ми останаха очите.Ако реши да сподели откъде е и аз съм на опашката.
В последно време съм на вълна да си намеря жилетка.Нещо дълго си представям и с представите си оставам т.е. нищо не ми харесва.

# 2 221
Ал, на мен точно палтото ми харесва най-много от поръчката ти. Цветовата комбинация е странна на пръв поглед, но всъщност е красива.
^^^ +1

MTZ, на мен ужасно ми харесва първото, но това е кройка, която ми отива в дължина и цвят, които ми отиват, та съм силно пристрастна и абсолютно необективна Grinning

От снимките на Агента въздишам по всичко, което съдържа оранжево. Най-много по комбинацията, която са избрали за мъжкия манекен Rolling Eyes
Чудесен избор, Дорчестър - изобщо цялата колекция е невероятно графична! Ето тук има слайдшоу Simple Smile
https://highxtar.com/valentino-and-pierpaolos-haute-couture-conq … s-venice/?lang=en

Знаех си, че последните картинки ще привлекат много внимание Wink Това ми е любима, любима колекция от 11 години насам (само част от снимките бяха от последната година) и за мен лично е най-красивото съчетание на цветове, което съществува. Моделите са вдъхновени от 7о-тте, които аз недолюбвам, но дори това не може да ме разубеди, че е съвършена Simple Smile Апропо, жена е дизайнерката - Frida Giannini - и тя има много интересна кариера, ако на някой му се гугълва. Освен тази есенна колекция през същата година тя прави и една невероятна пролетна с убийствени color blocks. И двете колекции съм ги поствала многократно, защото са като учебник по колористика!

PS А чантите забелязахте ли! А това, че са с по две чанти?!?

PS Част от другите модели, които ужасно ми харесаха са пак на жена-дизайнер - Alberta Ferretti

Последна редакция: нд, 30 окт 2022, 03:06 от Agent Provocateur

# 2 222
  • София
Страхотни са последните комбинации. Агент, имаш усет за мода и цветове. Дано се занимаваш с нещо в тази сфера, ако не, е загуба.

# 2 223
  • Варна
Благодаря, Агент, три пъти я извъртях. Повечето неща са много красиви, наистина. Като изключим ултра-късите рокли в стил пилето от улица Сезам ;Simple Smile

От мъжете има още поне двама в подобен на харесания от мен стил, и те също впечатляващи! Особено този ментов вариант:

Скрит текст:

# 2 224
Мтз,
Първото определено..Wink

# 2 225
Леле, и мен ме запалихте за палта, ще се пазарува явно 😄
И аз съм в търсене на перфектното camel coat, което да мога да си позволя. Междувременно мога да направя компромис и да се разнообразя с някой друг цвят 😉
Имам си едно много любимо двулицево точно camel/coral но за съжаление започна да се захабява с годините.
Знам, че няма нищо вечно, но колко време се очаква едно вълнено палто да бъде в добра форма?

# 2 226
Mtz, първото палто е разкошно!

Dez, това ли си поръча?
Скрит текст:
Много хубави снимки от градината 🙂
и аз се прибрах с две книги; от тази на българската авторка четох откъс в изданието на Дарик радио и ми хареса
Скрит текст:
Al, честити покупки! Чакаме снимки, много интересни модели.
Да, това яке чакам. Heart Eyes

"Откраднах" снимките.

Пир за окото и радост за душата са тези цветове!
Тоалет за Ангелчето:

И за Аgent Provocateur:

Това ми се стори на пръв поглед комбинирано с леопардови балерини и риза. Щеше да е жестоко с тях. (по мой вкус). Де да диря сега такова лилаво, никога не съм виждала май (не че съм търсила). Joy Ще се постарая. Обикновено нито имам време, нито искам да отделя за чак такива подробности. Но е толкова красиво!
Това е за мен:

"Моите" тикви!

Прекрасни цветови комбинации!
За Harpalike и Al Georgieva.

На Rockstar това ще и заспи. На руса коса ще е още по-добре, мисля. Разхълцах се от тези боти! Heart Eyes

Pepsi, тоалет за теб! Видя ли това?

Ах, този цвят! Mullberry или  sangria е това? Разкош! Heart
Къде изчезна Кристина? Намерих и рокля. Smiley

# 2 227
Дез, аз още вчера адски харесах тоалетът избран за теб!
Заплювам си го и за мен!

Аз пак скачам на колелото, вчера при нас беше лято!

Последна редакция: нд, 30 окт 2022, 09:28 от mimi.7299

# 2 228
  • София
Аз, си признавам, че пропускам дълги постове с чаршафи от снимки!
Предпочитам 1, ама за 100!
Агент, покажи поне една твоя визия, продуктувана от тия шарении, де! Joy

А, и нали имаме отделна тема за Модни консултации, в която се показват тия чаршафи? Thinking

Предпочитам реални хора да гледам, макар и една снимка. От реала, обаче!

Леле, и мен ме запалихте за палта, ще се пазарува явно 😄
И аз съм в търсене на перфектното camel coat, което да мога да си позволя. Междувременно мога да направя компромис и да се разнообразя с някой друг цвят 😉
Имам си едно много любимо двулицево точно camel/coral но за съжаление започна да се захабява с годините.
Знам, че няма нищо вечно, но колко време се очаква едно вълнено палто да бъде в добра форма?
Зависи, колко често го обличаш. Аз имам 4 палта и са като нови! Носех ги в дните, когато не нося пухенката ми, която също много експлоатирам. Реално, всяко е обличано на сезон не повече от 3-4х. Което прави поне 7 години в гардероба ми. Точно това ме спира в момента да стрелям по ново палто! Laughing

# 2 229
Да, животът на палтото зависи от носенето му! Ако имаш няколко ще живее по дълго...моето дори бялото е като ново! Но аз вървя 10 минути до работа, събличам и на закачалката в гардероба! Wink

# 2 230
Light Beam,
От към дрехи си взех тази риза от мъжката част на Уайкики Grinning
ММ си взе подобна и ... и аз взех Simple Smile

Мекичка и мъхеста, не знам каква се води като материя,  но много я харесвам.

+ Един черен панталон, но нищо интересно, и няколко плътни, релефни и плетени чорапогащи.

Обаче най-добрата ни покупка за тази година са ... пъпеши!!!! Уникални! Сладки,  сочни, разкош!

+ любимите сладка и пасти,  които показах по-назад

# 2 231
Mtz, и аз харесах първото, но те са различни като стил и случване също. Така че зависи какво ти се носи и имаш нужда.
Снощи бяхме на концерт и сефтосах токлята, която скоро показах.

Дори с актуално за сезона бежово палто (нямам снимка)

Последна редакция: нд, 30 окт 2022, 14:29 от MarietaYo

# 2 232
  • На острова
Mtz, и аз съм за първото палто!

Аз най-накрая почнах да нося цвят, който дълго време отбягвах като бозав и го нямам в гардероба, защото мислех, че не ми отива на косата. Но покрай вашите кожени поли, палта и прочие, а мисля и Рокстар се беше пуснала в беж, си взех един пуловер да пробвам и ми хареса.

# 2 233
Мариета, много ми харесваш с роклята! И си я комбинирала доста сполучливо.

В пуловера на Лайт и на мен ми останаха очите.Ако реши да сподели откъде е и аз съм на опашката.
В последно време съм на вълна да си намеря жилетка.Нещо дълго си представям и с представите си оставам т.е. нищо не ми харесва.
Али, от Jiu Jo e пуловера, както и кожената пола. Знам, че много от вас ги недолюбват. Факт е, че доста кич може да се види при тях, но и по нещо подходящо за мен си намирам там. А и като кройки размери ми пасват често.
Дълги жилетки имам две - черна и розова от Esprit. На 3-4 години са. Въртя ги редовно в пералнята и не са мръднали нито като цвят, нито като форма. Черната - под коляно, с ревер и джобове, нося много често върху рокля и под палто през зимата, както и като връхна дреха есен.
И в момента в онлайн магазина Axent box имат няколко модела, но не знам какво точно си представяш:
Скрит текст:

Конкретните са Марко поло.
Бенетон също пускат по една - две на сезон. В момента имат сива и бежова от мохер.

Mtz, много различни като стил са палтата. Ако трябва да избера едно, то и аз бих взела първото.

# 2 234
В пъпешите ми останаха очите 😃
закусих лекичко, че мисля да поспортувам предобедно

Mtz, първото палто ми харесва много. Много е хубав модела и цвета и ще ти стои страхотно.

Живота на палтата - зависи колко, как и къде се носят и колко често се почистват. Могат да изкарат и 10-15 години с добра грижа.

Dez, ама много хубав вид си избрала и определено си ни уцелила 💖
Риза вече си имам
Скрит текст:
Това тъмно теменужено лилаво в М.Дутти го има на доста неща
Скрит текст:
и
Скрит текст:
и към него бих сложила чанта в цвят тиква/студена охра/нещо си.

Dorchester, шарката която се вижда е от едно тънко поло, на Scotch&Soda. Много свежо и една от най-харесваните дрехи от любимия
Скрит текст:

Мими, тази пола "черга" не е ли същият плат като сакото ти?  https://flco-gallery.com/jeni/Дрехи/Поли%20и%20панталони/pola-ch … v-oranzhev-tsvyat
Предложението на Pepsi за горна част в студено лилаво ме изкушава за полата, на нали си имам цикламената и ще кротувам

Това го пиша от сутринта в почивките между домашните дейности 😃

дописвам
Мариета, много добре изглеждаш. Роклята е чудна 🙂
Лайт, и аз от време на време купувам от Liu Jo, имат хубави неща и определено са женствени

Общи условия

Активация на акаунт