💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 6 (02.10 - 09.10)

• 105 159
  • 2 740
  •   1
Отговори
# 540
Очаквам с нетърпение сеира тук когато Гого отпадне.
И защо така с лошо? Конкурент ли си или близък на конкурент 🤔
JoyJoy Участник е. Joy леле хора яко сте във филма...Ама е забавно в темата
Всички сме участници/съучастници 😅😅😅😅 На олимпийския принцип 😎

# 541
Видяхте ли как сините хич не искаха да се качват на Титаник 🤣🤣🤣 Знаеха си, че лодката не струва 🤣🤣🤣

Горката Елица, Зори я е яхнала отзад като кон, Георги отпред я плиска с вода 🤣🤣🤣

# 542
  • Другата България
Еми, това е потребител, който от няколко години списва по темите за реалитита, не е задължително всички да припадат по Гого, и всеки реален /щото в случая и аз мисля същото - че когато Гого отпадне, много хора ще са меко казано ядосани, включително и аз/ коментар, който не харесва на фенската Гогова маса,  да е на участник. Joy
Де да беше така....всички участници ще са в темата. Просто той е мъж и е малко по-.....ами гъбарка ви, и вие палите моторетките. Давай го по-лежерно. Heart

# 543
  • earth
Сеирджия съм.

# 544
Тука вече Алексата сменя тактиката🤣

А в този паприкаш Гого най-отдолу ли е 🤣🤣🤣

# 545
Скрит текст:
Еми, това е потребител, който от няколко години списва по темите за реалитита, не е задължително всички да припадат по Гого, и всеки реален /щото в случая и аз мисля същото - че когато Гого отпадне, много хора ще са меко казано ядосани, включително и аз/ коментар, който не харесва на фенската Гогова маса,  да е на участник. Joy
Де да беше така....всички участници ще са в темата. Просто той е мъж и е малко по-.....ами гъбарка ви, и вие палите моторетките. Давай го по-лежерно. Heart

Съгласна съм, МериАн. Ама това, което пише този потребител всички го знаем, но никой не говори за това, защото е още рано и темата не е подходяща за тук и за моето чувствително сърце. BlushHugGrinningHeart

Скрит текст:
Тука вече Алексата сменя тактиката🤣

[\spoiler]
Мани лежи върху него. Както обикновено тя все се навърта покрай него вътре, а той все я подкрепя.
П.с Ще ме извинявате за правописа, но през телефона пиша.

# 546
Видяхте ли как сините хич не искаха да се качват на Титаник 🤣🤣🤣 Знаеха си, че лодката не струва 🤣🤣🤣

Горката Елица, Зори я е яхнала отзад като кон, Георги отпред я плиска с вода 🤣🤣🤣

А Веска се пече 😅😅😅😅

# 547
Добре, че Киряков не е на тази лодка Trollface

# 548
Добре, че Киряков не е на тази лодка Trollface
🤣🤣🤣 На хората хич не им е до пръсти мен ако питаш 🤣🤣🤣

# 549
Сеирджия съм.
Ама нетърпелив 😅😅😅

# 550
  • София
Директно каза на Вальо, че слага себе си само след Андрей по комплексност, от всички други бил много по-комплексен. Както и в тяхното племе е бил най-добрият [...]
Тези думи от устата на Стратимир може би наистина са звучели арогантно, имайки предвид, че ги е казал и директно на Валентин. Ако оставя това на страна, мога да се съглася с него, че той беше единствената реална конкуренция на Андрей, повече отколкото беше Симеон, затова и накрая Андрей си завърши необезпокояван финалното трасе. Дадох за пример именно Стратимир, когато казах, че е напълно възможно двама от най-силните участници - Гого и Филип да се затруднят на даден компонент в многкомпонентна битка. Стратимир, който беше по-силен и определено комплексен, от Симеон и Паулина, се класира четвърти след тях на полуфинал. Не мисля, че беше нечестно, нито че по-някакъв начин отнема нещо от цялостното му представяне - просто мал шанс. Битката не беше избрана в негов ущърб, защото имаше много различни компоненти, а и различен тип участници я спечелиха в лицето на тримата финалисти. Ако Гого отпадне по такъв начин, не смятам, че ще има "сеир", ще има разочарование, гняв би имало ако отпадне в битка като елиминационната между Стоян и Мани или като тази, в която пъзелът на Валентин беше нерешим. Ако по някаква причина Гого не спечели, съм склонна да вярвам, че това е по стечение на обстоятелствата, и продуцентите също са били разочаровани от този развой на събитията. Монтажът на Гого досега го представя като истински супергерой, определено забелязвам положително отношение и от страна на продуцентите, дано остане такова.

Последна редакция: вт, 04 окт 2022, 01:51 от La Vikinga

# 551
П.с Дяволо не гледай лайфа на Чакалчето, Мирела и Гената пуснаха спойлер. Спрях да гледам за да пиша коментар тук, сигурно има и още.
Ще споделиш ли в спойлер? Или в темата за спойлери .. може и на лично? Simple Smile)

# 552
  • София
Гала позвава Валери от малък. Много близки приятелки са с Мария Гроздева и говореше за него като за момче, което познава лично. Как да говори за Георги или за Зорница по същия начин, като изобщо няма понятие за тях!
Не знам дали с Мария се познават от преди това, но двете участваха заедно във "VIP Borther 3" през 2009 г. и тогава децата на участниците ги посещаваха през уикенда, без тези кадри да се излъчват, просто имаха това право заради балготворителния характер на сезона. Възможно е там да са се сприятелили с Гала. Off topic, но Мария Гроздева е първият бъкгарски олимпийски медалист, когото помня, бях дете по време на Олимпиадата през 2004 г. и помня снимки на нея и Йордан Йовчев освен с медали, и с венци на главите (предполагам препратка към гръцките богове?). Не съм сигурна дали тя има лоша слава в спорта или като човек, за която да не съм разбрала, но тук се споменава често с негативна конотация. Надявам се това не е резултат от участието на Валери в коалицията на Жени, но не го изключвам като вариант. Дори Лефтеров* се включи с коментар за олимпийските игри - отговор на въпрос, който Ралица вероятно нямаше да зададе, ако Валери не беше на този елиминационен съвет - разликата между олимпийските игри и "Игри на волята" била в това, че на олимпийски игри човек можело да ходи всяка година. А аз мислех, че се провеждат на четири...

Последна редакция: вт, 04 окт 2022, 02:42 от La Vikinga

# 553
Дори Филип се включи с коментар за олимпийските игри, препратка, която Ралица вероятно нямаше да направи, ако Валери не беше на този елиминационен съвет - разликата между олимпийските игри и "Игри на волята" била в това, че на олимпийски игри човек можело да ходи всяка година. А аз мислех, че се провеждат на четири...
Да, Ралица зададе безумния въпрос на Валери каква е разликата между олимпийски игри и ИВ. И да, заради майка му. Тогава ме подразни, но предпочетох да не го коментирам.
Но, коментара беше на Лефтеров, в смисъл, че на Олимпиада можеш да отидеш и втори път. А Фифо сподели мнението, че на олимпиада е важно участието, ако правилно си спомням.

# 554
  • София
Да, Ралица зададе безумния въпрос на Валери каква е разликата между олимпийски игри и ИВ. И да, заради майка му. Тогава ме подразни, но предпочетох да не го коментирам.
Но, коментара беше на Лефтеров, в смисъл, че на Олимпиада можеш да отидеш и втори път. А Фифо сподели мнението, че на олимпиада е важно участието, ако правилно си спомням.
Да, точно така, аз бъркам, тя се обърна и към Филип с въпроса и той отговори, че там е важно участието, а в "Игри на волята" - не само това [а и наградата], и после Лефтеров се включи и каза "да могна ли и аз", сега го изгледах отново. Да не беше помагал, коментарът ми важи за него, не за Филип, направо ме "същиса" твърдението, че най-лесното е да се отиде на олимпийски игри, едва ли не. Валери вероятно предпочита тези подмятания на водещите да ги няма.

Последна редакция: вт, 04 окт 2022, 02:42 от La Vikinga

Общи условия

Активация на акаунт