Малко талии и дзруги неща...

Това може би е в ДВД версията

Това ми е много красиво

тоя път Хакан Баш не изпрати букет като в Ичердето . Стилистите на Капан ми харесват Определено си разбират от работата. Тийзъра ми хареса . Там е Ръза Коджоолу също от Ичерде .

Сред зрителите има хора много по-запознати с езика, но не са имали късмет да редят субтитри. Склонна съм да вярвам ченякои наистина са много по-наясно. Знаем и какви неща сме чели понякога от ресдящите субтитрите.... Рускините които ровят страшно много и навсякъде намират мнения от испански, италиански, гръцки, румънски, сръбски и още куп езици и критикуват руския превод че има неточност в конкретната сцена и че 4ти пита да я нарича ли негова любима. В същата серия в края като заваля снега и той не я закачи на тази тема, тя даже успя да притесни него - нямаше проблем да го гледа в очите и да се наложи той да отмести поглед. Следващия път когато на девойката и се искаше да избяга след като 4ти стана откровен беше на брега, но беше принудена да чуе всичко.
Видеото и колекцията от Перспектвие са ги заснели преди да проличи хамилето на Хазал. На Ланкоме са в сегашен период. Препоръчани теми