Борбата с рака - духовно оцеляване, физическо преодоляване - 77

• 53 875
  • 758
  •   1
Отговори
# 540
  • Русе
Чистенето на сиса и имплант е толкова. Моите и двете операции за реконструкцията бяха по близо 7 часа.

# 541
Сисе, в Панагюрище ли се оперира?
Момичета, някоя от вас търсила ли е хормоналните лекарства в Турция?
Например Аримидекса ми казаха, че го има там и със сигурност ще е по-евтин от в България.

# 542
  • Русе
Да, много са по-евтини там. Аз търсих Золадекс, но са спрели явно вноса. Има само Тамоксифен.

# 543
Благодаря ти, Ели.

# 544
  • София
О, Сис, аз пропуснах, че ти слагат директно имплант - да, тогава е толкова вероятно. Бързо възстановяване, малко ще е тегаво в началото, но и това ще мине.

# 545
  • София /Абсурдистан
И при мен беше директно слагане на импланти. Много, ама страшно много боли. Ако можех да върна времето, не бих си го причинила. Не бих се оперирала изобщо де.

# 546
Сис, дано по- леко ти мине нощта. Поискай обезболяващи и бързо възстановяване.

# 547
Сис, дано по- леко ти мине нощта. Поискай обезболяващи и бързо възстановяване.
    Наистина боли много дори самото дишане причинява болка,не мога да мръдна вече от часове лежа само по гръб.Ноща няма да е лека.     Роси в Плевен се оперирах.При д-р Хатър нямаше скорошни дати.

# 548
  • Русе
Нямам спомен чак за такива болки ама при Романски хич не им свидеха обезболяващите, чак като дрогирани ходехме.

Сис, гуш Hug

# 549
  • София
Аз имам, но се опитвах да не взимам много обезболяващи, защото и без това ми беше лошо от анестезията и първият ден повръщах.
Но пък си спомням, че бяхме с една мацка в стаята, коята беше само за увеличаване на гърди, козметична операция, без мастектомия, и Романски първата сутрин на хленченето ми кимна към нея и каза - "Нея я боли повече от теб". Честно казано, зачудих се кой е луд да изтърпи такава болка без нужда, но суетата очевидно е силен мотив.

# 550
  • assenovgrad
Аз имам, но се опитвах да не взимам много обезболяващи, защото и без това ми беше лошо от анестезията и първият ден повръщах.
Но пък си спомням, че бяхме с една мацка в стаята, коята беше само за увеличаване на гърди, козметична операция, без мастектомия, и Романски първата сутрин на хленченето ми кимна към нея и каза - "Нея я боли повече от теб". Честно казано, зачудих се кой е луд да изтърпи такава болка без нужда, но суетата очевидно е силен мотив.

"Нея я боли повече от теб" - И моя лекар беше ми казал това. Интересно ми е защо ги боли повече от нас, на които е махана жлеза и върху раната е сложен имплант?
А за хормоналните  - от Турция ми носят Фемара, че последните месеци не я намирам въобще - последно плащах към 20лв/опаковка за 1 месец, а по каса си доплащах към 15 лв.

# 551
Успех, Alik, дано всичко мине бързо, и успешно.

Sis, надявам се да си по-добре днес.

# 552
Момичета вчера се държах,но днес ми идва нанагорно.Боли ме не мога да мръдна.Уж да дойдат рехабилитаторите и така с часове ги няма.Кръвното ми е паднало 80/60 и имам страшно главоболие.Плаче ми се да ви кажа.

# 553
  • Русе
Хайде, Сис, стисни зъби. Можеш. Ще мине и това, знаеш го!  И щом ти се плаче, наплачи се. Тъкмо да ги шашнеш и да ти обърнат внимание. Hug

# 554
Сис най-  трудната част е минала стискай зъби аз знам че си машина
 Имам въпрос как ви поставят золадекса до сега винаги е бил  2,3 пръста около пъпа а сега доста по настрани.
Също така имам мета в костите от скоро усещам немога да го нарека болка, по скоро дискомфорт на мястото. Дали да се притиснявам? Имах хубав скенер 1 ноември

Общи условия

Активация на акаунт