Нашите цветя - обща тема 18

• 35 897
  • 749
  •   1
Отговори
# 240
Няма битаци при нас. Не и такива с цветя. Карз, лесно е, просто ми ела на гости ❤

# 241
Магни, аз пък по Коледа не просто се радвах на времето, ами почти злорадствах. 😂 Жегите не ми липсват, но топлите зими много.

Това днес беше необичайно за мен поне огромен битак. Какво ли не се продаваше, освен цветя. Видях хора да ядат истински мекици със сирене. Някой нашенец си е отворил сергия. Наемите са символични, понякога даже няма наем.

# 242
Аа, Софт и аз се радвам, злорадстването също се прокадва, но все така ми е странно. В събота поваля, малко подуха днес, но се освежи чудно.

# 243
Имам много мили спомени от битаците в НРВ, в частност - в Бон. Какви съкровища съм намирала там!
А маймунките са супер!
С коледните звезди и аз не се спогодих, имах една, която докарах до голямо дърво, което не  пожела да цъфне, колкото и да го крих на тъмно и завивах с вестници и какво ли не.
Купувам, като прецъфти се прощавам с нея и така.

# 244
Ами това е. Останаха палмите за др неделя да се прибират. Чудя се дали да не ги сложа на хладно. Мин зима бяха на топло и мислене им се отрази добре. Е
Малко подредихме де. И Сложихме и дърветата на пластмасовите дистанции ето на Elho и чинийки..

# 245
  • оттам, откъдето започва България
Една ухаеща красота и от мен:
Скрит текст:

# 246
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Самораслякът, с обещания за нови саморасляци. Wink

И малко украса от комплекса - кора от листо на малка палма и плумерии.

# 247
Моят кактус е с лятно настроение Joy

# 248
  • Gorni Bogrov
Момичета,аз пак с молба за помощ 😊.В сряда ми подариха една азалия и си беше супер свежа до петък следобед,но днес като дойдох на работа я заварих в това положение
,моля помагайте как да я спася.😢😥

# 249
  • Карлово
Тенсгивчета, сдобих се с тях благодарение на вас миналата година.
Толкова нацъфтели сякаш не са били досега:

# 250

Първият цвят на сладкия картоф

Плодовете на палмата "лисича опашка".

Зелени са, но и зрели не се ядат.

Малко пясъчни лилии и рози

# 251
Дама Трефа,чудесни са ти коледните кактуси!
Моите са на пъпки още.
Как ги захвана твоите и кога точно?

# 252
  • Карлово
Дама Трефа,чудесни са ти коледните кактуси!
Моите са на пъпки още.
Как ги захвана твоите и кога точно?

Благодаря.
Купувани са от Кауфланд, след зарибяване в темата. Първо този розовия, после уж за подарък и втория, който е в два цвята. Ама като го купих миналата година и го занесох вкъщи му опадаха цветовете и си остана мой. Цъфтяха по Великден. Тази есен ги прибрах в къщи до прозорец преди около месец и сега са за показване. Имам и един коледен кактус, захванат от листа, сега го прибирам него. Още не е напъпил.

# 253
Ах как искам да видя и моят коледен кактус цъфнал. Обаче продължава само на листа да расте. Поне е с впечатляващи размери вече.
Добри, на тези пясъчни лилии тука им викат спайдер, имам една подарък от съсед и тя само листа направи, цвят не видях. Може би догодина ако не я загубя, че и тя от грудковите.
Иначе днес повлияна от разкошната папрат на Нат, си купих една от Лидл. Да видим ще ѝ хареса ли при мен. Не е съвсем до прозореца, четох че не бива да е на пряко слънце. Утре ще я местя в друга саксия, че се стъмни докато се натуткам. Дано улуча и поливането.

# 254
тук има много. луковици са, видях една огромна пролетта, копаха нещо до тях Wink но си ги прибраха обратно след това.

за сметка на това намерих "семена" пролетта-лятото. мисля, че ги показвах и в темата. на цветоноса се беше оформило нещо като семенна кутия, прибрах го и у дома се оказа, че не са семена, а по една или две луковици във всеки дял на "кутията".
вече растат в едно сандъче. Simple Smile и тях мисля, че показвах. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт