💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 7 (09.10 - 16.10)

• 115 698
  • 2 943
  •   1
Отговори
# 1 980
Скрит текст:
И кое му е заслуженото на победата на Жълтите? Thinking
Бяха по-бързи във всеки един компонент на играта.
Защото бяха с двама души по-малко.
Факт, отчетен от мен. Това обаче не прави представянето на Жълтите в играта по-слабо.
Сините имаха шанс само ако Цветан и Касим не бяха на терен.
Заслужена победа на Жълтите тази вечер. Но постигната, защото Продукцията беше решила така. С това не умаловажавам представянето им на арената.
Ако продукцията има пръст в нечия победа, за мен тя не е заслужена.
Практически в над 80% от игрите през сезона до момента Продукцията е оказвала влияние на изхода им. Да омаловажим всички победи ? Ето примери само от тази седмица - вчера с почти наредения пъзел, в понеделник с отношението към Ралица и Елица за едно и също ...

Прави ли победите на сините и червените ( частична победа, но все пак стопанство > река ) незаслужени?

Последна редакция: чт, 13 окт 2022, 23:02 от Bengun

# 1 981
За Лека нощ- Гого пак показа, че не го е страх от игри и битки и единствен дигна ръка. Гого! Няма да намерят втори!

# 1 982
  • София
И откъде го извади това самочувствие Цецо? Наистина не проумявам. Толкова ли няма действителен поглед върху играта? Наистина ли не може да се погледне отстрани, обективно? Майка ми често ползва една приказка "харесан свят" - един вид някои хора се харесват толкова много, че направо ум да ти зайде . Grinning Обаче според мен човек може да си се харесва колкото си иска и това реално не би трябвало да пречи на реалната му преценка за нещата и мястото му по отношение на тях. Какво лошо има да признае пред себе си, че просто не е добър в тази игра, не е неговото нещо, надценил се е просто? Това не го прави по-малко стойностен човек в други области на живота му. Но пък претенциите, че е нещо, което всъщност не е, го правят много смешен и жалък.

Първоначално и аз така разбрах. И направо подскочих от кеф за този Сървайвърски ход.
После се сетих, че Алекса няма толкова акъл, за да се сети за нещо такова, така че все още не съм сигурна какво точно искаше сърбина, и какво Виктория. И дали се разбраха всъщност едно и също нещо ли мислят и искат.
Мери, те точно това си говореха с Виктория. По-скоро идеята беше нейна и той се съгласи на драго сърце. Но това им е целта, да.

# 1 983
  • Някъде там...
Виктория играе в отбор в чужбина, затова я няма по снимките.
И въобще се чудя тези хора работа и задължения нямат ли си? Кой ги издържа финансово за да миткат постоянно? Хайде, тези които живеят в София, е ясно, че лесно могат да се събират често, но останалите?

# 1 984
Връзката Алекса - Виктория, и това защо двамата ги няма никъде по общите снимки. Нея по-точно.
За Виктория във визитката казаха, че тренира в отбор в чужбина и според мен това е причината. Хората с ангажименти ги няма по тези сбирки. Както и тези, които не живеят в София.
В някакъв лайф на Виктория, Цецо и не помня Алекса може би тя сама сподели, че в момента не тренира никъде и до края на годината си е дала почивка и след това ще решава дали да продължи със спорта.

# 1 985

Практически в над 80% от игрите Продукцията е влияла на изхода им. Да омаловажим всички победи ? Ето само от тази седмица - вчера на наредениия пъзел, в понеделник с отношението към Ралица и Елица за едно и също ...

Прави ли победите на сините и червените незаслужени?

По принцип да. Едно е да играеш достойно, но друго е да си достоен за победата и да си я заслужил.
Но това предаване не е честно, сигурно го пише някъде с малки букви в договорите Wink
И който е отишъл там да си рискува здравето и имиджа, само и само да го показват по телевизията, сам си е решил, че си струва. Лошо е ако се заблуждава, че с качества може да спечели.

# 1 986
  • Където морето целува небето...
Алекса и Виктория ако успеят с тази коалиция и стигнат до обединеното племе, в което ще е и Елица, то финалът им е вързан. Няма как да ги мръдне някой, при все, че имат и грошове. Само не знам в кой момент ще пре....цакат Гого, защото е силна конкуренция. Алекса ще се възползва от Виктория за да го махне и после ще е тя. Разсъждавам си само, дано греша, но са си лика прилика.

# 1 987
Сърбина много лошо впечатление ми направи с това викане и псуване на неговия си език, а за капак отиде да наговаря жените за кого да гласуват!
Единствения плюс от цялата работа е ,че най-накрая сините се осъзнаха кои са им двете огромни дупки - Козмо и дългия да пътуват 💪🏻

# 1 988
Аз отдавна съм останала с впечатлението, че повечето участници от ИВ (не конкретно от този сезон, а по принцип) са хора без работа. Инфлуенсъри - както е модерно да им се вика в днешно време.

# 1 989
Цецо не е прав да се сърди и да влиза в ролята на жертва. Като не се справя , ще ходи да се доказва на битки. Не е отишъл  на сила, Алекса беше прав тук.

# 1 990
Съгласна съм, че Цецо обикновено все за някой пост не става и ги бави, но днес нямаше никаква вина, а аз очаквах той да оплеска нещата. Беше се сгънал на две по гъбките, пазеше баланс, по стената помрънкваше, но не ги е бавел. Накрая самичък помъкна сандъка.  Ако го номинират утре се надявам да се върне, по-добре него да гледаме, отколкото Касим и Звезди.

Вики каза в лайф, че до декември е в отпуска/почивка, а после не знае накъде ще поеме с волейболната си кариера. Преди две седмици я видях на Витошка. Хахахахх всъщност я чух да вика, някакви хлапета искаха да се снимат, но ги беше срам и се мотаха и тя се провикна "айде бързо идвайте".Беше с някакви плитки и чак като се развика я познах Grinning

# 1 991
........Касим, който е страдал от анорексия, и поне досега не съм видяла да използва това, за да манипулира останалите да не го номинират........ От видяното досега, Цветан е пречил на племето в повече битки, отколкото Касим.

Ние, зрителите, знаем за анорексията на Касим, но съотборниците му може изобщо да нямат представа за тази част от живота му. А и да, Цецо повече е пречил, ама защото повече е бил на терена. Касим обикновено чака момента на пъзела. Веднъж му се наложи да прескача една стена и си спомнихме миналогодишната Мани Joy

п.п. Наредения пъзел снощи беше предимството, което Алекса извоюва. Другите капитани, когато са избирали предимството, а не манджата, също са носили бонус на племето си. Така че пъзела не е бонус от продукцията. Нека сме честни!

Последна редакция: чт, 13 окт 2022, 23:12 от gerata

# 1 992
Цитат на: La Vikinga link=topic=1489176.msg45429584#msg45429584

От видяното досега, Цветан е пречил на племето в повече битки, отколкото Касим.
[/quote
Да ,но и е помагал повече на племето за разлика от Касим.
Без да споменаваме ,че точно благодарение на Касим и Мани стояха на реката втората седмица сините.
Еднакво слаби са в почти всички компоненти иначе Цеци и Касимчо, но без физическата сила.А и Цецко може да минава халки 😁 видях го.😁
Така де, Цецо има с какво да помогне ,а Касим не!

Последна редакция: чт, 13 окт 2022, 23:27 от Joy 05

# 1 993
Аз не виждам причина Цецо да се сърди и да се дистанцира от Виктория. Тя играе с него, наистина се опитва да го отърве от номинация, ама няма как. Все едно тя да му се сърди, когато излезе на дуел първата седмица. Вече ако тя го е отблъснала в личен план след играта и затова се е дистанцирал, е друго.

# 1 994
Аз не виждам причина Цецо да се сърди и да се дистанцира от Виктория. Тя играе с него, наистина се опитва да го отърве от номинация, ама няма как. Все едно тя да му се сърди, когато излезе на дуел първата седмица. Вече ако тя го е отблъснала в личен план след играта и затова се е дистанцирал, е друго.

Ако имаш предвид да са се дистанцирали след Игрите, то не ми се вижда така, даже сега тя е качила стори с него и Гого в домашна обстановка.

Има една игра, която също много не харесвам, където един играч влиза във варел и другите го влачат по трасето. Не помня кой сезон едно племе тъкмо си бяха изгонили леките жени и се падна, та голям зор видяха. Сякаш ми се върти в главата Прабългарите, но не съм сигурна. Та очаквам като изгонят Цецо да се падне тази игра и водещите да им набиват канчето в типично техен стил.

Общи условия

Активация на акаунт