Предстои ми инсеминация - Тема No 32

• 31 203
  • 747
  •   1
Отговори
# 195
Долче, и аз като теб. Днес бях на преглед имам един 21мм и лигавица 10мм. Утре хориомон и декапептил и в сряда имаме час за инсе. На предния преглед имах 3 фоликула, сега само едничък. Ама то нали само 1 ни трябва. Успех от мен на тези които им предстои, 🙏🙏🙏

# 196
Момичета, вас викат ли ви за преглед и на следващия ден след инсеминацията?

# 197
До сега не са ме викали на преглед след инсе

# 198
Мен на първата стимулация ме викаха, но защото беше на неспукан фоликул и искаха да направят реинсеминация евентуално.
Вчера бях на преглед, имам два доминантни фоликула по 17 мм в двата яйчника, днес ще слагам таймиращата инжекция и в четвъртък ще ми бъде процедурата. Стиснете ми палци!

# 199
Хайде много успех този месец! Simple Smile

# 200
Момичета, това за отличния материал е много вярно. Ние направихме спермограма началото на май месец и не беше никак добре - тератозооспермия с 1 процент само морфология. За 4 месеца пиене на Андрозитол сашета ( аз като магистър-фармацевт ги препоръчвам с две ръце), морфологията скочи на 5% и всичко показатели се подобриха двойно, с заключение - нормозооспермия.
Успех този месец на мен и на всички момичета, които ще преминават през инсе!  🙏

# 201
Здравейте на всички най вероятно скоро ще се наложи да правим инсеминация в Селена може ли да ми дадете малко повече информация какво се прави за колко време е всичко приемат ли се някакви хапчета или инженкции докротора който съм си избрала ли прави самата инсеминация или някой от инвитро центъра общо взето всичко ще ми бъде полезно . Благодаря Ви много Simple Smile

# 202
Здравей, fiksy бих ти препоръчала първо да посетиш репрудоктивен специалист ало все още не си. Той ще прецени дали имаш нужда от стимулация(хапчета или инжекции) може да се направо процедурата и без тях на ЕЦ. Задължително трябва да има и цветна снимка за проходимост на тръбите и спермограма. Иначе се следи овулацията  около 3 4 прегледа. След което се прави самата инсемимация и след 14 дни кръвен тест. Успех ти желая 🙏😊

# 203
Здравей, fiksy бих ти препоръчала първо да посетиш репрудоктивен специалист ало все още не си. Той ще прецени дали имаш нужда от стимулация(хапчета или инжекции) може да се направо процедурата и без тях на ЕЦ. Задължително трябва да има и цветна снимка за проходимост на тръбите и спермограма. Иначе се следи овулацията  около 3 4 прегледа. След което се прави самата инсемимация и след 14 дни кръвен тест. Успех ти желая 🙏😊
Благодаря много посетила съм вече такъв специалист имам направена снимка и каза да пробваме един път с инсеминация и ако не стане да преминем към инвитро

# 204
Здравейте, минавам да се отчета какво се случва с мен.
Направиха ми инсеминацията вчера на един спукан и два неспукани фоликула, които и до днес не са спукани все още. Днес лекарката ми препоръча полови контакти, ако случайно се спукат и ми изписа определени лекарства, които да пия. Понеже досега не съм използвала Утрогестан, искам да ви питам вие как го приемахте? В рецептата ми пише 2х2 на ден вагинално. Това не е ли много? Имам изписан и Дуфастон, но те с Утрогестан не са ли едно и също?

# 205
Coconut, на мен лекарят ми беше казал да започна с утрогестана след като са спукани всички фоликули. На теб не ти ли го казаха? Направете секс днес, направи коремни преси, усети пукването и започни с утрогестан от утре. Това е моят съвет Simple Smile

# 206
Coconut първа инсеминация ли ти е? всички слагаме 2х2 на ден Утрогестан, освен ако няма конкретно изключение. Както so close съветва, желателно е да започнеш с лекарствата след спукани фоликули иначе стават на кисти и няма полза от това че си имала 3. Успех!

# 207
Здравейте, минавам да се отчета какво се случва с мен.
Направиха ми инсеминацията вчера на един спукан и два неспукани фоликула, които и до днес не са спукани все още. Днес лекарката ми препоръча полови контакти, ако случайно се спукат и ми изписа определени лекарства, които да пия. Понеже досега не съм използвала Утрогестан, искам да ви питам вие как го приемахте? В рецептата ми пише 2х2 на ден вагинално. Това не е ли много? Имам изписан и Дуфастон, но те с Утрогестан не са ли едно и също?
Не са много,вагинално се усвоява по-добре, а и страничните са по-малко. Слагай вечер преди лягане, а слагах и ежедневна, че цапа много утрото. Другото сутрин,навивах аларма за 30 минути преди редовното ми ставане,за да има време да се разтвори.

# 208
Май само аз съм на Дуфастон (само) 😁иначе и аз от вчера вече съм към чакащите резултат 🍀🙏

# 209
Заради единият фоликул, който се е спукал и има жълто тяло на негово място, докторката ми каза да започна да приемам лекарствата. Имам също и Акард. С каква цел е изписано това лекарство?
So close, днес ще имаме полов контакт задължително. Въпреки, че ще сме на гости, ама няма как... 😆

Общи условия

Активация на акаунт