Домът на Дракона (House of the Dragon), част от филмовата вселена на GoT - 44

• 29 356
  • 747
  •   1
Отговори
# 300
Аз точно затова не го разбрах това с Ларис и как се е съгласил само на тази гледка .., а не е поискал повече? Това ме учуди.

Иначе беше много гнусно за пред екран!

# 301
Аз имах някакви предчувствия, че Алисън не е много читава, но чак толкова низко - кралица , а се “навежда” за информация.

# 302
Скрит текст:
Алисън я направиха още по низка с тия сцени,не че в книгите беше бяла де.Ама хем искат да е "добра" и да спаси Ренира,хем "плаща" на Ларис и му търпи униженията 🤣.Интересно Ото дали знае ква цена плаща щерка му,не че му пука де алчен да управлява.За мен той е причината за танца,прекалено много си повярва.Чакам с нетърпение да го убият и като знам как ще е е още по яко 🤣🤣🤣

# 303
За серията:
Скрит текст:
Красива коронация и добро представяне на актьора за Егон. И дотук с хубавите неща в епизода. Може би най-слабият дотук, а е 9-ти, трябваше да е нещо специално. Занимават ни с някакво тъпо надцакване между Алисент и Ото в дълго продължило търсене на Егон. Тая Мизария я правят голямата работа и за какво - да спасяла дечицата. Самоцелният феминизъм в тази серия дойде в повече. Не ми хареса накъде свърнаха с Ларис. Това трябваше да е Варис и Кутрето на тази история, не разгонен чикиджия с фетиш към крака. Краят с Ренис беше върхът на тъпотията в епизода, а може би и в сериала, само спасяването на Ленор може да съперничи. Много обичам като реши някой списвач, че е по-добър писател от Мартин и сътвори нещо такова. Иде ми да си заблъскам главата в стената от възхита.
Дано в следващата серия се реваншират. Гледам, че ще видим битката до Бурен край.

# 304
За Алисънт.
Скрит текст:
Айдееее, тая чак сега разбра, че всички заговорничат за възкачването на Егон. Откри топлата вода! Grinning

# 305
  • Somewhere far away
Аз точно затова не го разбрах това с Ларис и как се е съгласил само на тази гледка .., а не е поискал повече? Това ме учуди.

не му трябва повече, има си фетиш човека "D Grinning

# 306
Не е истина каква мрачна откриваща сцена! Как не им дойде умът в главата! Не е нужно всичко да тъне в соц-мрак!

# 307
Всички епизоди са в мрак.
Напрягам се - докато гледам все търся нещо в тъмното.

# 308

По въпроса за прислужниците -
Скрит текст:
идентична ситуация. Алисънт казва, че прислужницата й е от малцината които знаят какво става и...я арестуваха. Та-дам, спомните ли си че Даяна каза че само тя и още трима човека знаят какво прави Егон? Е, как ви изглеждат действията на Алисънт в тази светлина?

Дневните им сцени са добри, ама тези които са сниман нощем в Чертога са трагедия. Гонят реализъм, разбирам, но отиват в крайност.

# 309
  • Somewhere far away
На мен пък много ми хареса откриващата сцена. мрак и самота, празния трон, празната маса... точно това внушава и предполагам точно това е била и идеята на правещите сериала.

# 310
Аз този път си изтеглих най-високото качеството и успях да видя в мрака 😅 и беше много добре, придаваше допълнително напрежение.
Чудя се как не се научиха да не се доверяват на слугите си. Знака със свещите на прозореца ми напомни за Санса и "welcome home, lady Stark, the North Remembers" ❤💔

# 311
Според Вас какво означава пророчеството на Хелена , че под дъските има звяр ?

# 312
  • Somewhere far away
Според Вас какво означава пророчеството на Хелена , че под дъските има звяр ?

Скрит текст:
Това, което се случи накрая. звяр = дракон.

# 313
Аз също като, че ли очаквах повече от този епизод. За съжаление краката на Алисънт и любовта на Ларис към тях гледам, че са доминиращи и в коментарите. Тържественото появяване на Ренис можеше да спаси епизода само с едно "Дракарис", но пък щеше да ликвидира изцяло фабулата на сериала, така че го приемам за ефектно предупреждение и покана за танц - "Танцът на драконите".

# 314
  • Вестерос
Аз пък в хбо на тв си виждам и тъмните сцени..

Общи условия

Активация на акаунт