Отговори
# 645
Цвети 💮 ако Салих Бадемджи участва Бирсенката ще го сподели. Страхотен актьор е. Участва и в Терзи.  Радвайте се че можете да се наслаждавате на Акън и Ебру в обществената тв независимо, че е по сложно там. Няма потайности.

Последна редакция: нд, 22 яну 2023, 18:56 от femmi2

# 646
Вчера на четенето на сценария, екипа е отпразнувал РД на сценаристката. Може да е виртуално, но настроението е на лице.

Феми, знам, че всичко е в сферата на догадки и няма нищо официално. Но липсата на обявени мъжки актьори, освен ГГ и приятеля му, кара феновете, да правят разни странни "връзки", за да разберат нещичко. Знам, че Бадемджи играе в Шивача, ще чакаме да разберем дали ще играе и в Извор на живот.

Последна редакция: нд, 22 яну 2023, 13:59 от cvetansk

# 647
Акин и Бенсу / Умут и Джерен 🔥🔥🔥

# 648
Здравейте , на мен се падна да донеса тази вест.
Представям си какво ще настане в мрежите.   
Сандра е потвърдила че ще се женят с Акън. 
Репортерите  са я снимали навън с годежен пръстен.
Според турската преса предложението е направено в Париж.
Колко романтично, предложение за брак направено в Града на любовта! Gift Heart
Дай Боже всекиму!
Каква блага вест?! Cupid Two Hearts
Много се радвам за двамата, че любовта им устоя на времето и славата. Те са заедно от май повече от осем години, това не е импулсивно предложение, щом са толкова време заедно и нищо не разклати връзката им, не че нямаше такива опити. Късмет им пожелавам!
Ебрушка провлачи крак и ето Акън и Сандра ги последваха, това да се чува! Revolving Hearts

# 649
Здравейте!

Успешна нова седмица!

Вчера започнаха снимките на Извор на живот.
Не ни дадоха първа клапа, но официалния акаунт на OGM ab-i hayat, го обяви с тази снимка.
Да им е на добър час...

# 650
Пичът не е красавец, но има излъчване и чар, тичкат си много с Ебру.
Наслука на сериала

# 651
Синева, върнах се да погледна пак снимката и какво да видя и двамата са с едни и същи украшения на синджирчетата. На Биркан ми харесва излъчването, иначе не е комерсиалния тип красавец, но блести със собствена вътрешна светлина.
Сега ще има да чакаме поне месец / месец и половина, докато започне излъчването, но дано ни пускат поне снимки и клипчета от сета.

# 652
Здравейте  Blush
Акън публикува нови снимки

В този мъж живее едно дете. Сладур!

# 653
Здравейте !

Стартираха снимките на Извор на живот. На добър час. Ще има клипчета и снимки. Обществената тв не са като цифровите. Зависи и от продуцента.

# 654
Здравейте  Blush
Акън публикува нови снимки

В този мъж живее едно дете. Сладур!

Не случайно съм му фен, LucyE....👌

Последна редакция: вт, 24 яну 2023, 11:59 от Stella2021

# 655

Прекрасник : Hug :Sunglasses

# 656

Успехи, момче! 👌👌👌😅😀😅
..

Последна редакция: вт, 24 яну 2023, 12:00 от Stella2021

# 657
Не е било скучно в темата докато ме нямаше, поне успях да наваксах с новините, благодаря ви че споделяте момичета.... Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus

Успех на сериала с Ебру,  някой лица от каста са ми познати, други ще ги гледам за сефте, но като цяло много се надявам на един интригуващ, вълнуващ и увлекателен проект с "къдравите".

#Chicago

Джерен - "Какво ще правим, Умут? Мете трябваше да падне в капан, татко не можа да избяга за първи път."
Умут - "Ще уредим всичко."
Гювен - "Знам всичко, ти си убиец, крадец."
Демир - "Няма да те оставя тук сам."
Мете - "Какво ще правя тук сам? И ако дойде Умут Йорукоглу?"
Махир - "Е, как да предадем Мете?"
Умут - "Ти уби ли човек? Ще се огледаш ли някак си?"
Мете - "Не приличам на брат си."
Гюлче - "Не се връщай без Мете. Този път той няма да може да избяга"
Мете- "Чинар!? Баща ти ли те изпрати?"

Сет с осиновените деца на Джерен, изглежда ще ги върнат в играта,
нали Умут й обеща съдействие по казуса.

Пуснали са промо снимки на "Прощално писмо" с участието на Селим Байрактар/Алпагу хан.
Забелязва се, че си е запазил прическата с кокчето и брадата макар и леко подкъсена.
Като гледам ще е в компанията на прекрасни дами. Едната съм я гледала в Листопад.

Феми погледнах първите две серии на Кланът - румънския римейк за сравнение, ако не беше споменала, че е римейк на Ичердето, нямаше да го разбера понеже рекламата му не ме заинтригува и не смятах да го гледам. Та общо взето вървят по линията на оригинала, но не ме грабва толкова колкото първоизточника.

# 658
И аз току що попаднах на новите снимки от престоя на Ебру в Чикаго.

И една на Акън с едно от децата актьори на Капан

# 659

Амиии, готин си е! .....

Последна редакция: вт, 24 яну 2023, 12:02 от Stella2021

Общи условия

Активация на акаунт