Време е за ИКЕА! - Тема 39

• 50 436
  • 771
  •   1
Отговори
# 210
Адски зле са наистина.Не може да дойдат да ми монтират плота и да си оставят ръцете.Дървената част отстрани се отлепи,осветлението в чекмеджето не свети.Пускаш си рекламация с всички документи и снимки и дори след 30дни нямат отговор.
Отделно фирмата им новата за монтаж я чаках 3 месеца за възможност за сглобяване на стена с кухненски шкафове,които исках да ползвам за гардероб.Няма ги на място,нямат телефони,не отговарят на мейл.
Потресена съм.Добре,че намерих чрез познати хора,които да дойдат веднага и да ги сглобят.
А наличностите са под всякаква критика и то не толкова за това,че няма ,а че нямат никаква връзка с онлайн магазина и истинските наличности.Показва ти,че има 90бр от артикул,отиваш на място,няма нищо.
Изчерпан артикул,поръчваш от друг град,плащаш доставки,а се оказва,че тук ги има…
Само българите можем да търпим такива абсурди😡

# 211
Отвратително обслужване. Един въпрос - 4 отговора, все различни.
Накрая в Юск за три минути ми решиха проблема.
Като качество и стил нямат голяма разлика.

# 212
  • In transit
Отвратително обслужване. Един въпрос - 4 отговора, все различни.
Накрая в Юск за три минути ми решиха проблема.
Като качество и стил нямат голяма разлика.
С това не съм много съгласна, донякъде и със стила. За другото подкрепям напълно.

# 213
Специално в качеството на мебелите виждам огромна разлика. На икеа са по-качествени и механизми и окантване и всичко е по-добро. Специално наскоро ми се наложи в детайли да оглеждам гардеробите на юск. Чекмеджетата бяха пълен потрес, механизмите от най-обикновените, кошниците едни недодялани. Имам съмнение, че ги правят дърводелци в България. Предвид, че завивиките от 300 и кусур лева дето хващат топчета за 2 седмици на тях си пише made in Bulgaria.

# 214
  • Пловдив
Какво отношение към качеството има това, че се прави в България?

# 215
  • Варна
Пускаш си рекламация с всички документи и снимки и дори след 30дни нямат отговор.
Значи хич да не се надявам аз...едни снимки съм пуснала само и то на нещо купено преди 2 месеца.

# 216
При подобен казус пуснах жалба към кзп, след която нещата се раздвижиха и оправиха. Съветвам всички да не чакат с месеци, а да си пуснат сигнал.

# 217
Има ето например в качеството, на 2 седмици съм с пилинга. Не съм очаквала от датска верига да предоставя на местни форми да и шият конфекцията и да и сриват реномето. Ето това е завивката

# 218
Сега загледах и др.завивки..на тези които аз гледах, пише че са норвежки уж. На тази няма такъв надпис отдолу..
Ето на друга какво пише..ама пише някоИ са произвидени в Норвегия..това какво значи?

# 219
Скрит текст:
И както в отзивите една жена е написала, моята също беше с разшити тигели и ми я смениха.

# 220
Не мога да разбера защо използвате тяхната фирма за монтаж? При положение, че се чака толкова много? Гаранцията не важи ли независимо кой ти го е сглобил. Има толкова фирми за монтаж на пазара, които са по-бързи и с изключително по-низки цени. А и доколкото разбирам от вас тяхната фирма не се слави с прецизност и добре свършена работа.

Относно шкафа за обувки, който се спонема преди време много добре изглежда, да. Но ми се струва  че побира изключително малко за размерите си. Аз самата съм в търсене на такъв шкаф и приоритета ми е количество. Та търся нещо което да побере доста повече. Ще съм благодарна за идеи.

# 221
  • Пловдив
Шкафа за обувки е много практичен според мен, не че го имам.
Но дали стига или не зависи от броя членове в домакинството. В него се очаква да стоят само сезонните обувки.
И при нужда два един до друг много ми харесва като решение.

# 222
Хубавото му е, че е доста тънък и за по-тесни коридори е перфектен. Мен лично ме дразни, че не знам къде кои обувки стоят и трябва да отворя всичко, преди да ги намеря. Сега като сложихме Платса-та в коридора, един висок шкаф с доста рафтчета вътре ми е само за обувки, с едно отваряне виждам всички.

# 223
Има ето например в качеството, на 2 седмици съм с пилинга. Не съм очаквала от датска верига да предоставя на местни форми да и шият конфекцията и да и сриват реномето. Ето това е завивката
Не слагате ли олекотените завивки в чаршаф/плик?

# 224
Наистина е много хубав шкафа, но на мен няма да ми върши работа за жалост..
И като сте на олекотени завивки. Има ли дами които имат и от икеа и от Юск да кажете кои са по-добро качество според вас?

Общи условия

Активация на акаунт