Време е за ИКЕА! - Тема 39

• 49 539
  • 771
  •   1
Отговори
# 705
Разтегателен, но с много дебели възглавници. Много удобен. За 1 човек може и да не се разтяга. Ако е не повече от 1.64 висок Simple Smile като се махнат задните възгл. Става широк към метър сигурно.

# 706
  • София
Разтегателен, но с много дебели възглавници. Много удобен. За 1 човек може и да не се разтяга. Ако е не повече от 1.64 висок Simple Smile като се махнат задните възгл. Става широк към метър сигурно.

Да, Екторп е вечна класика!

https://www.thespruce.com/ikea-is-phasing-out-its-popular-ektorp-sofa-5095976

# 707
Това е Бакабро, но не се предлага от няколко години вече. Имаме фотьойл разтегателен от серията. Широк  е доста и събира двама слаби, но ме дразни изсухлянето на възглавницата , все трябва да се повдига и на този диван седи леко напред като гледам.

# 708
  • София
Това е Бакабро, но не се предлага от няколко години вече. Имаме фотьойл разтегателен от серията. Широк  е доста и събира двама слаби, но ме дразни изсухлянето на възглавницата , все трябва да се повдига и на този диван седи леко напред като гледам.
Заблудил съм се, ама много прилича по подлакътниците.

# 709
Идвам да се похваля. В понеделник си поръчах чаши и стъклени купи. Днес след обяд бяха при мен. Куриера беше много отзивчив веднага предложи да се разопаковат всички артули, за да се уверя, че няма счупено. Търпеливо изчака да отворим всички 22 артикула, без да прави физиономии както прави куриера от еконт😃😃. Нямаше нищо счупено и съм много доволна.

# 710
  • София
Отварят детския кът.
Та може и ресторанта да отвори скоро.

# 711
  • София
Отварят детския кът.
Та може и ресторанта да отвори скоро.
Кога го отварят

# 712
  • София
не пише точно.
Скрит текст:

# 713
  • София
не пише точно.
Скрит текст:
Супер новина!

# 714
Докато чакаме да отворят, моите минаха и възраст и ръст😂

# 715
  • София
Благодаря на всички за коментарите относно диваните. Вероятно ще преосмислим функцията сън. За 6 г. ползване на сегашния не сме я ползвали нито веднъж. Колкото до въпроса по-горе - нямам идея как се броят местата. Мястото, на което трябва да влезе диванът, е с мерки 240-250 на 160 см дължина.

# 716
Докато чакаме да отворят, моите минаха и възраст и ръст😂

Какъв трябва да  е ръстът?
Моят е на 6г10м, но 140 см...което е обяснимо пред вид, че аз съм 180см..
Не знаех, че има ограничения за ръст на детето ..

# 717
До 10 год със сигурност, но ако правилно си спомням отпред имаше една “мерилка” и май че беше до 120 см.

# 718
Има метър и ограничение на височината.  Моят син минаваше максимума за ръст още на 8 г и не го взимаха. После затвориха и малкият не можа да се порадва.

# 719
  • София
Критерият ръст е много по-важен от критерият възраст, когато говорим за големите деца (при бебетата е по-важна възраста) - обусловено от факта, че дете на 6 години 1,50 може да е доста по-опасно за малките от дете на 9 години с ръст 1,40. Естествено, теглото също има значение, но тогава вече ще бъде дискриминационно...

Общи условия

Активация на акаунт