🌷ИСТАНБУЛ🌷 [тема 60]

• 67 141
  • 837
  •   1
Отговори
# 405
Някой да знае някоя аптека в Истанбул, която дава лекарства без рецепта ?

# 406
Иска ми се да видя  пак лалетата за Великден, била съм на един Великден края на април и времето беше чудесно...С това затопляне и без зима дали ще подранят тази година? Освен Емералд, коя друга агенция бихте препоръчали?

Абв травелс. Ние сме много доволни от тях.

# 407
Аз днес с това се занимавах😁само дето нямаме мераци относно лалетата. Просто искам да съм там,мислено крача из улиците... много харесвам часовете когато града се,, събужда,, и от рехавото движение изваднъж настава организиран хаос🤣

# 408
Те много лекарства  си  ги дават без рецепта. Преди са ми взимали копие от рецепта за антибиотик , издадена в Турция, но скоро взимах антибиотик и показах рецепта не от Турция, и ми го дадоха без проблем. Не знам дали без рецепта изобщо щяха да дадат. Снимка също съм показвала. И много специфични лекарствата съм взимала, без рецепта.

# 409
  • Варна
Иска ми се да видя  пак лалетата за Великден, била съм на един Великден края на април и времето беше чудесно...С това затопляне и без зима дали ще подранят тази година? Освен Емералд, коя друга агенция бихте препоръчали?
Аз съм много доволна от Travelclub Варна

# 410
Здравейте,
Каним се при хубаво време да посетим Инстанбул в края на този месец и началото на следващия. Досега не сме били там и към момента съм запазила хотел около площад Таксим (https://www.booking.com/hotel/tr/endless-residence.html). Бихте ли ми препоръчали като за първо посещение и съобразено с настаняването ни, каква програма би била най-добра за посещения за 5 дни, без препускане. Имам и госпожица на 13 години, иска ми се да има интересни посещения и за нея Simple Smile
Благодаря предварително!

# 411
Ние сме готови, живот и здраве на 06.04 ще сме там. Искахме друга дата, но служебните ангажименти не ни позволяват. Ще се надяваме на хубаво време.

# 412
Те много лекарства  си  ги дават без рецепта. Преди са ми взимали копие от рецепта за антибиотик , издадена в Турция, но скоро взимах антибиотик и показах рецепта не от Турция, и ми го дадоха без проблем. Не знам дали без рецепта изобщо щяха да дадат. Снимка също съм показвала. И много специфични лекарствата съм взимала, без рецепта.
Аз също, винаги без рецепта,като Вас с снимка. Може и да греша, но те имат интерес да ги продадат на чужденци, защото на местно насение са с мн голяма отстъпка. Последния път в Сиде купих 5 кутии инжекции Хексапарин (само с снимка).

# 413
Здравейте,
Каним се при хубаво време да посетим Инстанбул в края на този месец и началото на следващия. Досега не сме били там и към момента съм запазила хотел около площад Таксим (https://www.booking.com/hotel/tr/endless-residence.html). Бихте ли ми препоръчали като за първо посещение и съобразено с настаняването ни, каква програма би била най-добра за посещения за 5 дни, без препускане. Имам и госпожица на 13 години, иска ми се да има интересни посещения и за нея Simple Smile
Благодаря предварително!

Задължително посетете восъчния музей на мадам Тюсо, на Истиклял се намира, хем ви е близо.

# 414
  • Варна
Този евкалиптов чай насипен ли е? Или си има пакетче някакво? Дайте снимка когато ви е възможно

освен насипен на прах го има на много едри гранули - кубчета около 1 см. в опаковка по 150 гр. - okaliptus cayi - eucalyptus tea

Последна редакция: нд, 15 яну 2023, 07:56 от peterky2002

# 415
Хайде, малко манджи от мене за настроение и местата, където може да ги хапнете. 😂

https://www.instagram.com/reel/CncdPi2Khpo/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

# 416
Малко помощ🙂 Не мога да разбера, кое е мястото

# 417
  • София
Малко помощ🙂 Не мога да разбера, кое е мястото
Предполагам, че е това.

Да, със сигурност е Sepetciler Kasri, защото в статия за далаверите покрай сградата са сложили тази снимка:

Последна редакция: пн, 16 яну 2023, 16:05 от Тaня67

# 418
Прекрани, дами.

Предстои ни почивка в турция за 3 дни.
Все още съм в процес на разучване кое кога да видим.
Ще съм много благодарна, ако ми дадете насоки в  кой квартал е най-подходящ да отседнем. Идеята ни е да посетим някои забележителности и най вече да направим разходка по Босфора с корабче.  Моля и за препоръки за по- хубави ресторанти с гледки. Благодаря ви. Сега продължавам да чета в темата Simple Smile

# 419
victoria 123456
Ние бяхме отседнали в хотел " Пенинсула"
Adliye Sokak no:6 (Off Akbiyik Cad) 34400 Sultanahmet Istanbul - Turkey
Хотелът е на пешеходно разстояние от площад Султанахмет, Св.София, синята джамия, Топкапъ сарай, базар Араста, музеи.
Резервация чрез сайта на хотела, заплатихме когато пристигнахме. Има безплатен WiFi.
Закуската е на последния етаж , има панорамна  тераса с гледка към Босфора.

Общи условия

Активация на акаунт