Бързи здравословни въпроси и отговори – 37

• 31 813
  • 737
  •   1
Отговори
# 450
Ясно,значи си е готов резултата,просто няма нищо за щастие. Благодаря ви!

Тази кръв не може да е от нищо. Търсете причината. Щом няма бактерии, трябва да се разбере защо има кръв.

# 451
Има ли някакви изисквания при ЯМР на глава без контраст? Храна, напитки и т.н.?

# 452
Някой ползвал ли е "Витасин" за третиране на малки наранявания от изгаряне? Много го хвалят, но на някои места прочетох, че има силен неприятен мирис, което не ми допада. Попива ли в кожата или стои на повърхността, както "Theresienöl", например?

За "Дермазин" имате ли мнение? Simple Smile

# 453
Наистина трябва да се потърси причината.
Аз съм имала червена урина от възпален черен дроб. Майка ми на няколко пъти имаше кръв в урина, оказа се сериозно възпален пикочен мехур стигна до вдигане на висока температура, болница и антибиотик.

# 454
Да не отивам в крайности с възможните причини, но при баща ми кръвта в урината се оказа от тумор в бъбрека.

Потърсете причината, кръв в урината си е сериозен симптом. Това, че стерилната урина е чиста, да не ви успокоява.

# 455
Витасин попива, мирише на сяра.След отваряне го дръжте в хладилник, ако е на много топло мирише на гранясало после.

# 456
Някой ползвал ли е "Витасин" за третиране на малки наранявания от изгаряне? Много го хвалят, но на някои места прочетох, че има силен неприятен мирис, което не ми допада. Попива ли в кожата или стои на повърхността, както "Theresienöl", например?

За "Дермазин" имате ли мнение? Simple Smile

На мен ми миреше на гранясало олио, иначе попива да малко по-бавно защото е мазен доста...абе нещо като свинска мас ми е асоциацията хаха. Взех го предното лято, че се пребих точно преди морето и бях с огромни синина на коляното, уж четох, че разнасял бързо ...не ми помогна особено, за изгаряне нямам идея.

Аз за изгаряне си правя на лято цвят жълт кантарион и олио по рецепта на Дънов, стои ми в хладилник по 2-3-4г го ползвам. Страхотен за изгаряния и белези. https://cvetno.info/zhalt-kantarion/

# 457
Витасин и на мен на мас ми мирише и ми прилича. За рани не съм го ползвала, за хемороиди ми беше препоръчан. Нямаше нито полза, нито вреда.
За кръвта в урината - да, при тумори е възможно. Не оставяйте нещата така.

# 458
Според моето дете мирише на масло 😆, но то наистина е на такава основа.
Аз съм мазала и себе си и него за изгаряне, облекчава, при мен обаче беше доста сериозно, а аз не бях с мазането и ми остана белег.
Но смятам, че при по-сериозни изгаряния каквото и да се маже - все остава някакъв белег, пробвала съм и с Дефламол и е същото.

# 459
Витасин ми мирише на повръщано.

# 460
Имам подут лимфен възел и хематолога ме писа за хирург и много се уплаших.На някой да се е случвало и какво може да е?Много ме е страх.

# 461
Къде се намира лимфния възел? Изследвания пусна ли някакви?

# 462
Имам направление от 21.11. До кой ден включително важи? Има ли начин да проверя някъде?

# 463
30 дена, брой ..влиза и 21.11.

# 464
Лошо ако е само до 21.12. Мисля си че трябва да обхваща и 22.12.

Общи условия

Активация на акаунт