Френдзона

• 18 405
  • 725
  •   1
Отговори
# 330
  • Paris, France
Ми така се ловят мъже.
С покани "Някой ден може да излезем на кафе" не става.
Кажете му просто "Не знам кафе пиеш ли, не пиеш ли, но на сутринта ще ти направя едно шкембе". Край. Ергенския му живот свърши.

..... за известно време, което не е фатално. Най-ужасното е, че нейният момински живот е свършил.

Как пък да не си оцапат младите моми чаршафите, а на сутринта и да вмиришат апартамента на шкембе! Шкембето е за таквиз кат мене - стари, дебели, грозни, болни, женени, с деца, бляк, идеално в шкембеджийница.

Кафетата са си добре. Горещи, черни, горчиви и малки, както казват в Куба. С някой кубинец под палмата, че идва студ тук.

# 331
  • Наблизо
Жереми,ти не четеш ли какво изобщо съм написала?
Цитат
Нарциса,и на двата ти въпроса отговорите са:
Или са били млади и неопитни или твърде отчаяни или с много счупено самочувствие.
За жалост обаче особено второто и третото се случват ужасно често и нечестно.
Поне факторът “какво ще кажат хората” намалява значително.
Става въпрос за брак,сериозна връзка.

А вторият ти цитат,става въпрос просто за секс.Дори по-горе цитираните жени все пак не се дават на първия срещнат само за единия секс.

Разлика от земята до небето.

# 332
  • Paris, France
За шанса на човек във френдзоната - отговорих с да. Излизала съм с мъже, които са били във френдзоната ми когато сме се запознали. Прекрасно беше. Като млада често се намъквах във френдзоната на заети, в момента мъже, които много ми харесваха и с които исках да излизаме като гаджета. С търпение изниква шанс, често преди да се разделят с настоящата 🥳. Пак  Господ дава, но в леглото, упс, в кошара не вкарва.

Бях във френдзоната на голямата ми любов. Не се сгаджосахме никога, но след смъртта му майка му ми каза, че всъщност ме е харесвал, но не е събрал кураж да ми го каже. Останах във френдзоната му и като се ожени, но с ясното съзнание, че повече шанс за връзка няма. Е, след само 5 години тръгна да се развежда. Нищо вечно няма 😻.

В днешния свят на поредици, краткотрайни връзки, съжителства, често местене и сменяне на работа, среда, мъже, жени, френдзоната си е много добра опция, една от многото, добри опции.

# 333
  • София
Джеръмито днес и на мен ми го сложи, даже не ми хареса.
Аре, сега пък на теб да не ти слагат туй- онуй.

Иначе не следи, не.

# 334
Скрит текст:
..... за известно време, което не е фатално. Най-ужасното е, че нейният момински живот е свършил.

Как пък да не си оцапат младите моми чаршафите, а на сутринта и да вмиришат апартамента на шкембе! Шкембето е за таквиз кат мене - стари, дебели, грозни, болни, женени, с деца, бляк, идеално в шкембеджийница.
Кафетата са си добре. Горещи, черни, горчиви и малки, както казват в Куба. С някой кубинец под палмата, че идва студ тук.

Май не си ходила скоро в Куба. Кубинците вече предпочитат в иглуто в Саскачуан, пред палмата в Cayo Coco.

# 335
  • Paris, France
Май не си ходила скоро в Куба. Кубинците вече предпочитат в иглуто в Саскачуан, пред палмата в Cayo Coco.

Не и уседналите в Канада, САЩ, Европа. Те ходят в Куба само за мадамите, джамбурето, даже не кафето.

Все едно ти да идеш в Каспичан, упс, Каскачуан, не, не моа, Саскачуан.

# 336
Сляпата неделя, такова ти се паднало...

# 337
Чета история, чета, така и не разбирам какво е наложило отпадането на Вакханалиите от простонародната традиция.
Застудяването 8-10 век? Ако е така, сега с глобалното затопляне е редно да се възроди тоя изконен празник.

# 338
  • София
Сляпата неделя, такова ти се паднало...
Аз на Спасовден залагам, щот не съм селското ратайче, макар и понастоящем селянка Wink

# 339
  • Наблизо
Спасовден си е супер Grinning оргия в гората.

# 340
  • София
Тихо, там Mr. Green

# 341
Оргия, оргия, колко да е оргия?
Все има пропуснати, дето се оплакват после...

# 342
  • София
От френдзоната. Вуците догодина да чакат Mr. Green

# 343
Спасовден си е супер Grinning оргия в гората.
Комарите как ги обичат тея оргии. Качват по литър кръв на вечер. Плюс 200 грама мазно.

# 344
  • София
Мен комари не ме ядат. Или съм отровна или съм вярно фея.

Общи условия

Активация на акаунт