Звездни компромати - Ноември'22

• 264 569
  • 2 452
  •   1
Отговори
# 1 545
  • София
Като каза стара чанта и се сетих за фибичките на Сара Джесика. Манескин  фибички имат ли? А Queen?

Queen са с ролки, и една ученичка с панделки има

# 1 546
Добре, че пих две кафета преди да отворя снимките на Ваня Червенкова 😨

То не е за кафе, за по-силно е Grinning. Какви вежди като бодлив губер.

# 1 547
Не знам само на мен ли Нина Добрев ми е много остаряла или променена, а реално от заснемането на Дневниците на вампира не е минало толкова много време.

# 1 548
Не, от доста време се коментира, че изглежда по-възрастна, отколкото е. Барнала се е по лицето, а и пуши и пие. Отделно и гърди си е сложила.

# 1 549
  • София
Докъде я докарахме, Черната Златка става все по-женствена, а Русата Златка все по-ръбав киборг.

# 1 550
  • София
Черната Златка участва в предаването на Рачков преди седмица.

Последното нещо, което може да се каже за нея, е думата "женствена".

# 1 551
Ким и щерка й, ако не ги знам от снимки, ще си пазя чантата ако ги срещна.

# 1 552
Деса Цонева по случай кончината на баба си ли се е облякла провокативно в черно?

# 1 553
По-добре да гледат и слушат Слави Клашъра, отколкото Андрю Тейт, който масово е в тик-ток и малките му се водят по разсъжденията за отношения мъж-жена.

# 1 554
Този Слави го научих от Черешката и ми стана много интересен. Не го търся специално да го гледам, но понякога попадам на негови клипчета и много ми допадат. Като изгледам едно, продължавам със следващото  най-често във фитнеса докато правя кардио и така по-неусетно ми минава времето.

# 1 555
MGK за мен е потресаващ. То бива жажда за внимание…. Меган Фокс при 3 деца как има желание да се лензи и прави на тийнейджърка с този клоун нямам идея. Разбирам до някъде, че изживява наново младостта и славата, че сигурно някаква тръпка и т.н., но все си мисля, че здравомислеща жена с деца има други приоритети….. ама и аз къде се отплеснах…. Холивуд и здравомислещи….
Аз я харесвах много преди време, но откакто е с този, честно казано малко ме дразни. Бяха толкова хубава двойка с бившия й съпруг. Не разбрах защо го напусна и какво му е харесала на този клоун?
Явно наистина сега изживява младостта си, защото роди много рано и то 3 деца едно след друго. Тогава не е имала време да живее. Сега си наваксва с този.

# 1 556
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
По-добре да гледат и слушат Слави Клашъра, отколкото Андрю Тейт, който масово е в тик-ток и малките му се водят по разсъжденията за отношения мъж-жена.
Е ние си имаме Стан и Никола, които имат интересни хм, разсъждения...

# 1 557
Машин Гън Кели ми е интересно как е седнал с този костюм, жалко че няма снимки.
Рексата и тя бая е позагладила косъма.
Чак се изненадах като я видях.
Тейлър пак е обрала стабилно количество награди, обичат си я американците.

# 1 558
  • Пловдив
Сашка - качила е снимката преди половин час във фейса.

Скрит текст:

# 1 559
Хилъри Дъф
Скрит текст:

Тейлър Хил
Скрит текст:

Кендъл
Скрит текст:

Дженифър Анистън
Скрит текст:
Рийз У.
Скрит текст: