Звездни компромати - Ноември'22

• 264 541
  • 2 452
  •   1
Отговори
# 1 710
Ноздри като на огнедишащ дракон.

Може би е по - добре да си окастри носа като .. айде да не ги изброявам, че ще стане чаршаф.

И после, ама що така тая или оная си окастриха обонятелния орган, аууу. Ми заради такива коментари...

# 1 711
Не мисля, че си режат масово носовете заради нечии коментари. Аз коментирам тези, които преди да си отрежат носа, изглеждаха по-добре, отколкото след. Единствено за Ангелакова мога да кажа, че й се получи и си е струвало заради резултата. За друга не се сещам.
На Мариана Попова самочувствието едва ли ще се разклати от коментари, а и тя самата може да е доста злодума. Тази снимка наистина е много лоша, сигурно възможно най-лошата за нея.

# 1 712
По диема гледам една коментаторка, нямам идея дали е известна, обаче сутиена й освен, че е черен, се вижда и половината, да не е някаква мода или няма кой да й каже… 😀
Скрит текст:

# 1 713
  • софия

Може би е по - добре да си окастри носа като .. айде да не ги изброявам, че ще стане чаршаф.

И после, ама що така тая или оная си окастриха обонятелния орган, аууу. Ми заради такива коментари...
Айде по-спокойно!
Изобщо не ме вълнуват комплексите и мотивите на този и онзи. Написала съм това, което виждам. Като не иска да чете коментари за себе си, да си седи в панелката у Пле'ен.

# 1 714
Още една последователка на Деса Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 715
Мариана Попова всъщност беше доста симпатична навремето, когато само пееше и по-малко говореше. Сама си изгради образ на "огнено дишащ дракон" с нейните вечно агресивни и претенциозни излияния. Пример как вътрешното се отразява на външното излъчване.

# 1 716
Точно това щях да пиша и аз, никой не се е подигравал за нищо на Марияна Попова, когато стартира кариерата си, имаше хубав глас, въпреки че сега не мога да се сетя конкретна песен. Във времето придоби самочувствието на дива и започна да се изказва арогантно и с годините прекрасният характер някак се отпечата на лицето ѝ, стана една начумерена леля, която все не е доволна от нещо. Разбира се широката публика не ѝ го прости и вече е иронизирана за какво ли не, включително и на тема външен вид, просто защото хората не я харесват. Има къде по- некрасиви жени, които имат какво да кажат и са умни, забавни и никой за нищо не им се подиграва.

# 1 717

Айде по-спокойно!  Като не иска да чете коментари за себе си, да си седи в панелката у Пле'ен.
Ааа не. Върнахме я от Плевен обратно в София, щот и тук не ѝ хареса.

# 1 718
Джеймс Бонд го видях, само чалгата не чух. Готина реклама, но пък аз съм фен на Таика.
Ооо, Тайка е разкошен! Има неповторимо чувство за хумор, а и на външен вид ми е страшно симпатичен.
За Дженините изказвания как съвсем сами си гледат децата, трябва да пробват без баба, тогава да се изказват. Много хора нямат помощ отникъде, но не бият тъпана. Веднъж съм я виждала наживо в мол, нямаше изобщо да обърна внимание коя е, но до мен едни момиченца взеха да я сочат и да се вълнуват, тогава чух името ѝ - нищо особено на външен вид, дори ми се стори твърде ниска.
А колко трябва да е висока жената според Вашите критерии? Grinning
В интернет пише, че е 1,70 м. Аз също съм я виждала на живо няколко пъти и не ми се е сторила ниска. По-висока е от мен, а аз съм с нормална височина.

Последна редакция: ср, 23 ное 2022, 22:10 от rose_33

# 1 719
Историята с Мъск ми прилича на сюжета от филма Кит (за по-младите - как може нещо да се изопачи и преиначи до добиване на колосални размери). Радваме се на някаква лайкната снимка от човек, който най-вероятно докато е скролвал, я е видял и ГОЛЯМО ЧУДО станало. Мейлът към ресторанта е 100% фейк, дори може да е скам и да получат още някой, в който се казва, че за да дойде Мъск, трябва да се внесе някаква сума гаранция за нещо си или за целите на предплащане на цялото заведение за определената дата - я си дайте всички данни на банковата карта.
Излагаме се все едно сме някакво диво племе от джунглата и някой е донесъл бутилка кола-кола.

# 1 720
София Вергара и съпруг
Скрит текст:

Даниел Крейг
Скрит текст:

Кейт Хъдсън
Скрит текст:

Зендая
Скрит текст:
Аманда Сейфрид
Скрит текст:
Ванеса Хъджинс
Скрит текст:

Гал Гадот
Скрит текст:
Кристен Бел
Скрит текст:

Барбара Палвин
Скрит текст:
Хелън Мирън
Скрит текст:

# 1 721
  • Glasgow
Цял ден се хиля със смешки за Мъск, бълват. Поне в това ни бива😄
Скрит текст:

# 1 722
Аз въобще не желая Мъск да идва в България. Да си ходи на Марс. Grinning
Марияна Попова има хубави песни. Дуетите с Орлин Горанов са страхотни.
Антонио Бандерас
Скрит текст:

# 1 723
  • София
Ам’чи то и аз получих имейл от Илън вчера:

Скрит текст:

Като дойде до Белоградчик, ще мина да го видя, че има пари да ми дава!

Mr. Green

P.S. Много ме изкефи акаунта в gmail 🤪😜😂

Последна редакция: ср, 23 ное 2022, 22:30 от Dona-Flor

# 1 724
Историята с Мъск ми прилича на сюжета от филма Кит (за по-младите - как може нещо да се изопачи и преиначи до добиване на колосални размери). Радваме се на някаква лайкната снимка от човек, който най-вероятно докато е скролвал, я е видял и ГОЛЯМО ЧУДО станало. Мейлът към ресторанта е 100% фейк, дори може да е скам и да получат още някой, в който се казва, че за да дойде Мъск, трябва да се внесе някаква сума гаранция за нещо си или за целите на предплащане на цялото заведение за определената дата - я си дайте всички данни на банковата карта.
Излагаме се все едно сме някакво диво племе от джунглата и някой е донесъл бутилка кола-кола.

Аз също мисля, че се излагаме с тоя туземен възторг. Но може би имаме нужда от някаква весела, забавна новина, от нещо леко и приятно сред всички войни и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт