Звездни компромати - Ноември'22

• 264 526
  • 2 452
  •   1
Отговори
# 1 860
Ружа е обърнала парите в биткойни преди да изчезне, това се знае, с тях живее. Един биткойн в момента се равнява на 17000евро. Портфейлът с биткойни не е на име, а само номер и парола. Тоест много по-трудно е да се идентифицира собственика. Ружа няма да е първата, която живее с фалшив паспорт. Направила си е някоя и друга пластична операция, сложила е една бурка и си живее живота.

Златан на тази снимка ми прилича на Мангасарян.

# 1 861
Идеален ми е Златан.❤
Азиатците…. младите да ги вземат.

# 1 862
Има нещо гнило в историята с Ружа, но това не е самата Ружа, според мен. Не съм гледала и чела много все още, но от това, което слушах в подкаст и четох, оставам с някакво вътрешно усещане, че първоначалната ѝ идея не е била да мами. Мисля, че наистина е искала да направи някаква революция в криптовалутите, да "събори" биткойна. Но е надценила собствения си интелект, познанията и възможностите си. Оттам е станала лесна мишена на по-алчни от нея личности. Мисля си дори, че тя е параван и марионетка на някой много, много по-обигран. Не мисля, че е жива. Сума ти народ е попаднал в лапите на... когото трябва - то Бърни Мадоф, то Джефри Епстийн, а една Ружа потъна вдън земя. Според мен в момента този, който я е използвал, си живее с парите на измамените и с протекциите на висши институции, за което си плаща, а "издирването" на Ружа е за баламурниците-жертви, че уж нещата няма да се оставят така. По същия начин и непрекъснатите статии и внушаване, че Ружа е измамница и насочването на вниманието само към нея.
Слушах неин "служител", който я описа като нахъсана и интелигентна, но слаб мениджър. Идеалната жертва за вършене на мръсната работа - достатъчно обаятелна, за да привлича жертви (споменаха за нещо като 3 милиона души в "семейството" на OneCoin), и достатъчно манипулируема да прави, каквото искаш.
Нямам абсолютно никакви доказателства за това, чисто вътрешно усещане от това, което слушах, включително речите на самата Ружа.
П.п. не смятам, че е циганка.

# 1 863
  • София
Тя като е под друго име как има достъп до парите си? С какво живее? В Макдоналдс ли работи в Дубай с бурката?
За криптовалути иде реч тука, не за срочен депозит в ДСК.
Не че вярвам, че е жива.

Категорично изначално е знаела че мами. Или е нямала идея що е то криптовалута и как функционира. Иначе и аз мисля, че е била марионетка. Прекалено много публичност има. Въобще не ми изглежда умна и адекватна.

Последна редакция: сб, 26 ное 2022, 14:55 от ~Étoile~

# 1 864
Те затова я наричат крипто-кралица Ружа Игнатова, щото е успяла да открадне 4 милиарда и ги е обърнала в биткойни, която е криптирана валута, т.е. непроследима. Реално Интерпол в момента издирват една флашка, на която са парите. И според мен щом продължават да я изидирват имат съмнения, че е жива. Освен това има разлика между нея и Епстийн. Епстийн го самоубиха в затвора. Ружа е избягала и реално може да е навскъде.

# 1 865
Тя като е под друго име как има достъп до парите си? С какво живее? В Макдоналдс ли работи в Дубай с бурката?
За криптовалути иде реч тука, не за срочен депозит в ДСК.
Не че вярвам, че е жива.

А ти как си ги представяш, че ги харчи тия криптовалути? Отива в Дубай мол и казва аз имам тука един номер и парола, дайте ми една яхта под наем. Нали трябва да превърне криптото в реални пари, да ги преведе да финала към реална банка, била тя и ДСК. Много банки не поддържат преводи към криптоборси и платформи, опериращи с крипто активи. Много често банката блокира паричния превод към или от крипто платформата, от дигиталните портфейли, дори към и от някои от новите интернет банки. За целта се ползва посредник. Какъвто и акаунт да имаш и в най- измислената платформа пак има верификация със селфи, адрес, искат сметки на твое име. Всички имат лимити на трансферите. В изгодните варианти около 15 000 евро на месец можеш да обърнеш от крипто в реални пари. Паричните потоци се следят навсякъде по света. Дори револют не приемат преводи от някои борси. Дигиталните портфейли също са подчинени на финансови директиви и регулации. То ако беше толкова просто…Ако изобщо е жива и разполага с тези пари, то тя трябва да е оплела някаква мн комплексна схема, за която да е посъветвана и аз не знам от кого. Тя не е финансист по образование, колкото и да е била хитра и умна. Сигурна съм, че всички парични потоци могат да бъдат проследени. Ненаказаните обикновено ползват протекции на високо ниво. Както според мен в емирствата се случва с всички престъпници. Просто плащат на когото трябва колкото трябва. Не че ни ги знаят къде са и че не могат да ги хванат. Не вярвам точно Ружа да е изключение.

# 1 866
През 2020 год. бях решила да се пробвам за криптовалути. Интересът ми трая колкото да се запиша и премина курс при един известен финансист, англичанин. По време на курса загубих рязко интерес, но мисълта ми бе, че той спомена Ружа и че имал удоволствието да се запознае с нея преди години в един хотел на Бахамите, където оценил високо интелекта ѝ...

# 1 867
Естествено че в Емирствата знаят, но си траят. Нали точно там е обърнала парите в крипто. И не е вярно, тя може да пазарува с биткойни, особено в чужбина. Дубай не са длъжни да си сътрудничат с американските служби или да я екстрадират, защото нямат такава спогодба със САЩ.

# 1 868
Мадона, семейно за Деня на Благодарността
Скрит текст:
Малеее и те едно семейство… Лурдес и Роко най- нормални изглеждат, макар и доста дистанцирани, някаква фейк прегръдка, Лурдес уж го е прегърнала, а е на 1 метър от него. Не им е лесно и на тях. Анимацията на майка им няма смисъл да я коментирам. Другите са като восъчни фигури.
Роко е прегърнал през кръста Лурдес.

# 1 869
Гледате ли Анелия при Алекс?
Втората пак все едно е отишла до кварталния Лидл.

Анелия изглежда добре. Влюбена каза че е.

# 1 870
  • Стара Загора
Доста прехвалено се изказа Анелия че облича дреха и после я захвърля.
Не можела втори път да я облече задушавала се!  Expressionless

# 1 871
Ана де Армас
Скрит текст:

Ема Стоун
Скрит текст:

Бен и Дженифър
Скрит текст:

Тейлър Хил
Скрит текст:
Флорънс Пю
Скрит текст:

с Джулия Гарнър

Ева Лонгория
Скрит текст:
Брадли, Ирина и дъщеря
Скрит текст:

Маделин Клайн
Скрит текст:

Дейзи Едгар-Джоунс
Скрит текст:

Брук Шийлдс и семейство
Скрит текст:
Дуа Липа
Скрит текст:

Хилъри Дъф
Скрит текст:

Джесика Алба и семейство
Скрит текст:

# 1 872
Каза, че се задушава от трупането на дрехи и вещи.
Алекс беше покъртителна отново!
Много тъпо беше разпитван ето за баща й.

# 1 873
  • София
Много е красива дъщерята на Брадли и Ирина.

# 1 874
Анелия е голяма красавица,но речта и е недоразвита!
Александра мина в групата на лелките клюкарки, ми не става да взима интервюта, по я бива да дава интервю! Когато нея я интервюират е забавна, да играе на сцената е добра, да води шоу е готина,  но не и да го играе на Миглена Ангелова!

Общи условия

Активация на акаунт