Звездни компромати - Ноември'22

• 261 986
  • 2 452
  •   1
Отговори
# 2 010
Добре, де. Ако магистратурата и бакалавърската степен са по една и съща специалност, в един и същи ВУЗ, вие наистина ли ще изброите и двете? В България не може да си магистър, ако не си покрил изискванията за бакалавър. Независимо дали специалността има бакалавърска степен или не, щом има степен магистър, ясно е, че или е учила минимум 5 години, или преди това е завършила бакалавър.
Малко изсмукана от пръстите е тази смешка.

Последна редакция: пн, 28 ное 2022, 14:29 от Нищо лично

# 2 011
Оскар Исак е друг актьор, който също много харесвам. На външен вид определено ми допада. Blush И той е завършил престижния университет в Ню Йорк "Джулиард" като Адам Драйвър и Джесика Чейстън. В "Джулиард" приемът е много труден, само 4% от кандидатствалите приемат, на 100 човека само 4ма влизат. Оскар е от роден в Гуатемала. Баща му е кубинец.
Скрит текст:

Нека разнообразяваме темата и с по-непознати лица.

# 2 012
Стига да има нещо ново и интересно около тях, иначе за актьори и мъже сигурно си има отделни теми Simple Smile

# 2 013
  • София
Бионсе си е забравила дългите крака.
Скрит текст:

# 2 014
Стига да има нещо ново и интересно около тях, иначе за актьори и мъже сигурно си има отделни теми Simple Smile
Тази тема е за звезди, а те са точно такива. Щом може да се постват снимки и на Джугани, значи могат и на Оскар Исак, който е 100000 милиона нива над нея. Blush

# 2 015
Не разбирам защо е спорът за образованието. Все едно като кажеш, че имаш средно, да уточняваш, че преди това си завършил и основно.
Златка не е глупава, но е вулгарна и простакеса. То не е достатъчно да завършиш, а и в каква среда ще попаднеш.
Райна не съм я виждала на живо, но красотата й наистина е селска, като от картина на Майстора.

# 2 016
Тази тема е за звезди, а те са точно такива. Щом може да се постват снимки и на Джугани, значи могат и на Оскар Исак, който е 100000 милиона нива над нея. Blush

Темата е за компромати на звезди. А кой над кого е - такова изискване няма. И не, не е за актьори, които харесваме Simple Smile

# 2 017
Дъщерята на Гуинет ми прилича на Кейт Мос.
На Анелия толкова ѝ личи, че е тъпа, че не разбирам как някой може да я намира за хубава. То няма грам одухотвореност, че да ѝ придаде някакъв чар или красота.
Злата има магистърска степен, ама друг път. Е, може и да си е купила, в краен случай.

# 2 018
  • София

Темата е за компромати на звезди. А кой над кого е - такова изискване няма. И не, не е за актьори, които харесваме Simple Smile
Да, явно е за чалгарки, които очевидно са много следени.
Оскар е хубавец.

# 2 019
Аз за чалгарките не съм се изказала, както лесно може да се проследи, защото не ме интересуват. Но очевидно има нещо интересно, което са направили - дали са интервю, което е повод за коментар. Иначе можем да си коментираме хубави мъже и без повод Simple Smile

# 2 020
Аз харесвам Райна Sweat Smile Аз имам много сходна селска хубост и вероятно заради това, себе си също харесвам все пак. Но моя род си идва от село и за мен не е обидно де:)
Не смея да твърдя нищо за характера, особено пък, че затова нямала мъж, то никой не знае как ще му се подреди живота (ще срещне ли любовта, ама ще я задържи ли, кога ще стане това).
Но! Винаги настоявам, че докато не съм живяла с някого изобщо не мога да съм сигурна какъв е. Кой знае кой от тия дето излеждат свестни, няма да се окаже лекенце у дома.

Новия мъж на Анелия, от снимката по-напред ми се виджа нормален мъж. Не е шопар, не е стар, на външен вид като повечето по улиците 40годишни. Анелия не съм я гледала, та не знам.
Модата с огромни бели зби яко ме дразни мен Sweat Smile

Оскар Исак хич не ми харесва визуално, като мъж.
Адам Драйвър ми харесва:)

# 2 021
Райна е хубава, но незадоволена жена Grinning. Да, красотата й е определено по-битова, но какво пък, има много жени с класически черти, които имат излъчване на тостер. Но тя изглежда кисела и сърдита, а това не отива на никоя жена.

# 2 022
Като говорим за красота между Анелия и Оскар аз избирам Оскар! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 023
Тя и Галена имаше по-месест нос и селско излъчване, после изпили носа и подобри стила, вече е градско модерно момиче. Докато не я види на сцената действие човек. Та Райна селска или не, по-симпатична е. Капризния ѝ нрав лъсна в Биг Брадър, но изобщо не мисля, че това я прави лоша за връзка, някои мъже пък точно така харесват, да им мрънкат, а те да се старят. Според мен тя може и да си има връзка, която да не афишира.

# 2 024
Понякога се чудя ей такива семпли личности като Анелия примерно като отидат някъде си на почивка и… какво правят Grinning. Имам чувство, че нито имат какво да си кажат, нито им се прави нещо. Стоят на басейна със скъпите дрехи… колко да стоиш, ще вземеш да се намокриш Grinning. Приберете се, няма какво да си кажете, алкохол и храна не бива сигурно, да не дебелеете… книги не четат, в интернет колко да висиш. Особено примерно в Дубай, което е хубаво място, но може да е тотална скука, и то и вие ако няма какво да си кажете… добре отидеш до фитнеса, оф измориш се цели 20 мин пътека - преоблечеш се, и така… чудя се какво правят Grinning

Общи условия

Активация на акаунт