Звездни компромати - Ноември'22

• 261 881
  • 2 452
  •   1
Отговори
# 2 040
Аз си обяснявам и защо картините, които рисува са такива. Само че като не му казва името човекът сега е видял снимките й и си умира от кеф, че остава анонимен...

# 2 041
Нищо няма да се случи ,може да е всеки-режисьор ,оператор,продуцент!Тази жена ми се струва с много лабилна психика
Залагам на актьор, на определен актьор.
Както някои казаха, случило се е очевидно по време на четвърти сезон на Откраднат живот, хората, които го следяха, могат да си направят сметката.

# 2 042
Понякога се чудя ей такива семпли личности като Анелия примерно като отидат някъде си на почивка и… какво правят Grinning. Имам чувство, че нито имат какво да си кажат, нито им се прави нещо. Стоят на басейна със скъпите дрехи… колко да стоиш, ще вземеш да се намокриш Grinning. Приберете се, няма какво да си кажете, алкохол и храна не бива сигурно, да не дебелеете… книги не четат, в интернет колко да висиш. Особено примерно в Дубай, което е хубаво място, но може да е тотална скука, и то и вие ако няма какво да си кажете… добре отидеш до фитнеса, оф измориш се цели 20 мин пътека - преоблечеш се, и така… чудя се какво правят Grinning
От моя опит с подобни, те доста бързо се ориентират откъде какво може да се вземе, купи, направи, снима, посети - и се започва с програмата. Мен специално/ от компанията ми правеше впечатление как всеки ден се иска нещо, това нещо не е евтино и някакси, няма почивка между исканията, като бомбардировка е. Стил е, сигурна съм и вие познавате такива.
Сигурна съм че и Тоца е от същите неспирни изискващи със скъпи идеи.

# 2 043
А защо тук в темата има страх да се назове името на предполагаемия актьор/продуцент?

# 2 044
Най-вероятно, защото е "предполагаем"
Тя защо не казва кой е, а остава хората да гадаят.

# 2 045
  • София
Предполагам, че ако тя го каже, ще могат да я съдят за клевета.
Ама тук в темата защо да не си го кажем. Аз не съм гледала сериала де, така че нямам идея. Чукнах в гугъл и видях, че Вергов е бил в 4ти сезон, не знам дали него визира съфорумката.

# 2 046
  • София
Насилието е нещо ужасно, и не трябва да се мълчи и да се крие.
Но в случая се чудя тази полуистина повече полезна или повече вредна е?

# 2 047
Много съм изненадана, какво се случва на снимачната площадка Rolling Eyes
Доста е насинена, чак ми е трудно да повярвам, как някой й е посегнал и то сериозно, пред толкова народ. Поне останах с впечатлението, че е било пред публика.

Как да се правят предположения тук, като може ей така от нищото да се окаля името на човек, който може да е напълно невинен?

# 2 048
Защото от поста й става ясно, че говори за продуцент. Продуцентите са тези с влияние, защото те дават работа на актьорите, те сключват договори за излъчване с телевизиите. Кариерата й зависи от продуцента, не от някой нейн колега. Всички актьори  са наемни работници. "Откраднат живот" има 3ма продуценти, но най-влиятелен и известен е Милошев.

# 2 049
Нали сте гледали Къртицата и как това от Деян към Радина се определи като резултат от чувствителните им артистични души. Включително от баща и.
Не прави услуга на никого Дияна, да го назове, освен ако не иска да предизвика само съжаление към себе си, това ще постигне и ще продължава да е съучастник, докато мълчи.

# 2 050
  • на пистата
Не искам да разравам трупове!!Май дава жокер.Не почина ли Й. Ш.Мисля,че са играли заедно....

# 2 051
  • София
Защото от поста й става ясно, че говори за продуцент. Продуцентите са тези с влияние, защото те дават работа на актьорите, те сключват договори за излъчване с телевизиите. Кариерата й зависи от продуцента, не от някой нейн колега. Всички актьори  са наемни работници. "Откраднат живот" има 3ма продуценти, но най-влиятелен и известен е Милошев.
Е, и актьор с голямо име може да посече кариерата на начинаеща актриса.
Вметката за "трупове" е странна, единствено Шамли е починал оттогава, но не е бил кой знае какво име с влияние. Но пък е участвал и в двата сериала, снимани преди 5 години - ОЖ и Дяволското гърло.

Последна редакция: пн, 28 ное 2022, 18:46 от yovanka

# 2 052
  • София
Не мисля, че говори за продуцент, наскоро се снима в Лъжите в нас, което е също на Евтим. Има много влиятелни актьори, преподаватели, с връзки, които много лесно, могат да направят една млада актриса да не получи повече роли в бг сериали. У нас всички се познават в тази сфера.

Реално така неказвайки име, наистина насочва към 2-3 имена от Откраднат живот и толкова от Дяволското гърло, където има и друг продуцент. Само един от тях е виновен, но сега толкова хора ще ги подложат под съмнение.

Последна редакция: пн, 28 ное 2022, 18:23 от Niya-

# 2 053
Не съм чела статията, но понеже виждам Диана като една супер лабилна жена, сигурни ли сме че не иска просто да натопи някой. Едва ли Милошев е тиранин и така случайно всички искат да работят с него.
Имах колежка, която искаше да обвини мениджъра си в публично унижение задето не е била поздравена лично. Може и да е неправилно сравнението ми, но има жени които искат да се правят на жертви, а не предлагат никакви доказателста за самият насилник.

# 2 054
Аз не виждам смисъл и сега да го казва, след като не говори с имена. Избрала е кариерата-то е ясно. А какво се очаква от това изказване-жените да не си мълчат! А тя защо е замълчала?
Имам една колежка, която е искала да става актриса, но бързо е разбрала, че за да се докопа до роля и то в селския театър, трябва да мине през няколко легла. Представям си при известните как е. Дано има и такива пробили с талант.

Общи условия

Активация на акаунт