Юлски мами 2023г

• 54 276
  • 742
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте ❤️ Да се отчета и аз😀 Днес бях на първи преглед в 4 г.с + 5 дни и ми потвърдиха бременност 😊 Видя се само плодно сакче, но предвид,че ме гледа коремно, каза че си личи идеално. След 2 седмици пак съм на преглед и тогава ще видим ембриончето и може би ще чуем сърчицето ❤️❤️

Ауу,сладур 😁😁😁Бравоооо,аз мисля да отида четвъртък ❤️

# 166
Здравейте и аз да се включа с тромбофилия съм днес бях на преглед видя се една точка и сега чакам резултати от ЧХГ за да ми се потвърди всичко е начело съм на утрогестан фолиева и натаспин и аз съм в света софия при даскалов 🙂

И аз съм с тромбофилия. В коя седмица си ти?

Ми нищо не ми каза за сега питах го за инжекции той вика не бързай изчакай да видим кръвния тест който ще излезе чак след 13 часа .. и нямам търпение но щом видя точка съм бременна ми каза на теб какво ти казаха ?

Аз следях кръвния, почнах с клексан.

Здравей отново резултата от кръвния е 110 .. според мен е много малко незнам петък пак ще отида
Ако си в начална бременност (4г.с.) 110 е супер. Щом и при доктора се е видяла точка, явно наистина си в началото просто. Както са те посъветвали и други - след 48 часа повтори теста и ако ЧХГ се е удвоил, всичко е наред 🙂

Доктора каза чак в петък да отида и да повторим кръвен е не каза коя седмица съм

# 167
  • София
Ако кажеш, кога е бил първият ден на последният ти цикъл, ще можем да ти помогнем със сметките Blush

# 168
Ако кажеш, кога е бил първият ден на последният ти цикъл, ще можем да ти помогнем със сметките Blush

14.10

# 169

14.10

4 седмица и 6 дни

# 170
  • София
Ако последния МЦ е бил на 14.10, то трябва да е 6 г.с., а за тази седмица ЧХГ е много ниско. За съжаление...

# 171
Аксения  моят последен цикъл е на 16.10 и съм 5 г.с и 1 ден

# 172
Ако последния МЦ е бил на 14.10, то трябва да е 6 г.с., а за тази седмица ЧХГ е много ниско. За съжаление...

Как се смятат седмиците?

# 173
От датата на последната менструацията до днешна дата...Всъщност приложенията календарите ,на които си отбелязване цикъла отбелязвал в настройките,че си бременна и ти показва в коя седмица си.Иначе както бях питала и аз някои приложения, за следене на бременност показват недостигнатата седмица

ООО,грешка,тя е с 2 дни повече закъснение,т.е 5г.с и 3 дни

Последна редакция: пн, 21 ное 2022, 20:17 от Fani0101

# 174
Здравейте на всички. Не знам дали е коментирано, някой мислил ли е вече за първия скрининг, който се прави сега 11,12 г.с.? Към дамите от София, имате ли някакви препоръчки, предпочитания, отзиви?

Днес записах час в МЦ Надежда, но при д-р Станева(на случаен принцип я избрах), понеже няма свободни часове за д-р Павлова. Препоръчаха ми клиниката мои близки, които скоро са раждали там, изключително доволни са както от женските консултации , така и от скрининг и фетална.

# 175

А защо се видя на екрана че има нещо може за това ми е изписал толкова лекарства

# 176
  • София
Ти по-добре си пий лекарствата и стискаме палци да ни зарадваш с тлъсто чхг.
Нормално е в тази седмица да се види сакче.

Фани, аз ги сметнах на няколко калкулатора.
Моят ПРМ беше на 24.10 и днес съм 4.0 г.с, тя е с 10 дни преди мен.

# 177
Ти по-добре си пий лекарствата и стискаме палци да ни зарадваш с тлъсто чхг.
Нормално е в тази седмица да се види сакче.

Фани, аз ги сметнах на няколко калкулатора.
Моят ПРМ беше на 24.10 и днес съм 4.0 г.с, тя е с 10 дни преди мен.

А твоето колко е ?

# 178
  • София
ЧХГ ли?
Моето на 10 ден след трансфер, в 3.5 г.с. беше 265.
Ама ти не се сравнявай с другите , не е панацея.

Утре може да си пусна още едно и ще видим в 4.1 г.с. колко ще е.

# 179
Аксения,точно така в 4г.с си ти,а тя е 10 дена отгоре т.е още 1 седм и 3 дни и става 5г.с и 3 дни.Няма значение явно след 5та седмица някои калкулатори ги пишат вече 6та...,абе дано всичко е наред,а има ли още някой като мен,който не е пуснал Чхг всъщност какво точно показва той?

Аз си прочетох ,да ,в Google, ЧХГ калкулатор  всичко си е написано

Общи условия

Активация на акаунт