Шанс или развод ?

• 15 269
  • 425
  •   1
Отговори
# 105
Тъщата не го държи на сила на тая супер "тежка работа" за двойно пари, отколкото другите работници. Да си потърси друга, не толкова депресираща.
Единственият плюс от тоя мъж, който аз виждам, че не и се мотае и е тих(лежи си все едно ги няма със слушалките). Щото знаете ли кви досадни депресирани има - оплакват ти се с часове, пускат депресарска музика.

# 106
Скандалът, довел до изгонването, не е бил нито заради лозето, нито заради капещата чешма, а заради това, че авторката си е писала с някакъв мъж.
Не става ясно дали е истина, или съпругът и си го е измислил и я обвинява несправедливо.
Ако е вярно, не е чудно, че авторката е при майка си в момента.
Казваш, че ей тъй на му е родила две деца и изведнъж почнал да я дразни, че не оправил чешмата? Да, а мармотът е зад ъгъла.

# 107
  • София
Иуууу, отврат, Авторке.
Разбирам те, няма какво да се оправдаваш.

Ходила си му по гъза и напиканото, дала си си лептата. Като не вижда проблем - да си стои сам, това е.

# 108
  • София
Оо, моя пускаше Депеш силно, вечер като исках да спя /за да стана и да заведа децата на училище/ и мучеше като ранен слон.
Последно ми размести козметиката, за да си сложи старата уредба и да пуска Аха.
Не че са лоши групи, ама ги намразих!

# 109
Авторке, не виждам как можеш да си върнеш уважението към някой, който е допуснал това за себе си. След като си го видяла в такава "светлина"... направо е невъзможно.
Ако беше заради нещо, което не зависи от него, и не може да контролира, е едно, но това (алкохол+ад), е съвсем друго, сам си го е направил...

# 110
  • Столичанин ама не в повече :D
Време е да се примириш, jerami, обикновено мъжете създават повече проблеми. Жените много по-рядко абдикират от отговорностите в живота си.
Ех тея лоши мъже бре, ами май по-добре тогава всички верно да станат лоши, тъй и тъй само се оплакват от тях та поне да има за какво. Smile
Е като тъщата на един мъж му е шеф как да не е постоянно депресиран бре Sweat Smile
Инак разбира се че категорично не одобрявам това, че е изгонил авторката от тях с децата им, но тъй като все пак и аз познавам семейства, съм наясно, че едно действие никога не се появява ей така отникъде Wink
Иначе в тоя форум е ясна работата една жена пуска тема за да се оплаче от мъжа си и потребителките почват да говорят той къв боклук е без ни едно положително качество, а тя каква светица е, нищо по-различно от тази. Simple Smile
Далеч съм от светица. Повярвай ми.
Разбери ме , на 28г съм. Не ми се живее така. Ако ще да съм сама. Да разчитам само на себе си. Отколкото да разчитам и да съм разочарована. Явно съм имала по-големи очаквания от този брак. Явно съм била заблудена. Аз имам кусури, не се изкарвам светица. Идеята на темата е , да покажа колкото може от ежедневието ми , за да поискам съвет... То не е едно, не са две неща.  Трупано е ясно. Той ме пита не можеш ли да направиш компромис , аз да си спя . Направи ли този компромис, правя го със себе си .. не мисля че искам ..

Положителни качества е че наистина е добър човек.  Не мога да кажа, че не мисли за семейството или за децата, но чисто финансово само. Да като мъж, може би е заложено. Ама примерно баща му е така цял живот. Те не са ходили на почивки, не си купуват нищо, освен храна, за да имат пари . Това аз лично не си го представям да е така . Таааа беше работлив някога.. сега не мога да кажа.. имаше мечти, желание.. вече не е така. А уж е зодия близнаци , както споменах.. явно с АД е така .

Както казах и на него момента в който напикаваше мен и детето през нощта и не спираше да пие и да пие АД просто ме отдалечи супер много от него като мъж.. като желания, като сексуалност ако щеш..
И това малко ли ти се струва? О мило момиче, тука 90% от потребителките дето ти дават съветите да го разкарваш повярвай ми биха дали мило и драго да имаха такъв мъж, категорично го твърдя, да другото отдалечаването от него като мъж заради здравословните проблеми наистина е тегаво, но мислиш ли че ти самата никога няма да имаш здравословни проблеми или пък евентуално някой следващ мъж? Всмисъл не е ли това идеята на брака в добро и лошо, защото единствено в лошото се виждат истинските близки. Simple Smile
Инак разбирам те на 28 години все още си доста млада и ти липсва тръпката но и не забравяй, че си с деца и много малко мъже биха се хванали сериозно с такава жена освен само за секс и удоволствия, защото и тръпките в един момент писват. Simple Smile
Аз нямам такъв живот, моя по принуда винаги е бил много пъстър откъм преживявания и любовни и финансови и всякакви други и с удоволствие бих го заменил с един сив спокоен и сигурен. Simple Smile

Последна редакция: ср, 02 ное 2022, 19:39 от jerami

# 111
Не е вярно! Поне не и за участничките във форума.
Тук съпрузите са най-лошите съпрузи и тяхните съпруги си намират винаги по-добри бъдещи.
Понеже са невероятни.
И за децата намират по-добър живот.
По-добри неинертни татковци.

# 112
Дори цял живот да не си намери мъж, заради децата й, пак не трябва да остава с такъв, който не обича, не уважава. Дори той самият себе си не уважава, щом допуска да цапа чаршафите, в резултат от собствените си действия.

Последна редакция: ср, 02 ное 2022, 19:49 от Elunaria

# 113
Не знам какво да кажа за тези мъже, изчанчиха се от всякъде. Депресиран бил..., а мотика де...

# 114
  • София
Изгубя ли уважение и желание към мъж, три малки дечиня не мож ме вържат за него, ако ще половин форум да ми вика колко е арен.

Арен за мен не е, посредствен льольо с претенции за величие е.

# 115
Аз за мен днес знам каква съм.
За утре мога само да предполагам.

# 116
Изчанчиха се мъжете, щото жените се примиряват с все по-малко, и правят все по-големи компромиси. "Не пие, не бие, крие се като хойка" се приема за максимума и е равно на перфектни отношения. Че то по-добре без мъж,отколкото с такъв мъж.

# 117
Много негативи си натрупала. Разочарована си и още всичко ти е прясно и емоционално.
Дай време на себе си. За шанс от прочетеното, никакъв смисъл.

# 118
За да има деца.
После таткото изведнъж не е ок.
Сигурно и на децата такъв баща, който не пие, не бие, носи парите вкъщи не им е достатъчен?
Нищо де, инициативната мама ще вземе нещата в свои ръце.

# 119
Децата, повярвайте ми, усещат кога отношението към мама е като към човек втора категория. И почват да копират или да го приемат за нормално. И що, мама пари не носи ли? Той тати може да носи колкото за себе си и нищо да не пипва вкъщи, ама нали носи панталони, мама ще мълчи, де ще иде. И да, понякога в началото тати си е ОК. Докато върже мама с две деца и кредит.

Общи условия

Активация на акаунт