Шанс или развод ?

• 15 255
  • 425
  •   1
Отговори
# 300
И сега какво?
Хайде да се върнем на инертния мъж.

# 301
  • Столичанин ама не в повече :D
Скрит текст:
Опасна си, признавам.  Sweat Smile

# 302
И сега какво?
Хайде да се върнем на инертния мъж.
Е че той няма да се промени. Каквото и да се случи.

# 303
  • София
На този човек да не са му предобрили дозата на АД? И дали въобще случаят му е за хапчета? Набива ми се в очите, че той хем ги пие антидепресантите, хем пак е доста ограничен и засегнат от състоянието си в ежеднението - тук не ходел, там не искал итн. Къде тогава е файдата от тях, да попитам тогава. Отделно, преди явно не е било така - ако това преди съвпада с началото на приема на хапчета, вижте дали има възможност за консултация с друг специалист.
Няма заболяване, което да се лекува само с лекарства. Трябва и психотерапия, и желание от страна на пациента. Иначе започват номерцата. А смесването на алкохол с такива лекарства изобщо няма смисъл и да се коментира.

# 304
Писах кога мъжете започват да намират жените си за скучни, запуснати, не...

# 305
Тоест, жената все е виновна.
Ми хайде стига. И аз не страдам от излишна женска солидарност, ама чак толкова вече е отклонение.

# 306
Не!
Когато половинката от избран/а за такава и майка/баща на децата стане неприятен човек, това обикновено означава, че има някой друг приятен.
И не е ок да се опипване вкъщи с други мъже, ако ще съкровището да спи като пън.
Не е до него, до жена е.

# 307
Хората могат и сами, чрез действията си, или бездействията си да станат неприятни на партньорите си. Не е нужно да има трети човек.

# 308
Това вече е нечетене 2.0 - вече и себе си не четем.
Да ползваш леглото за тоалетна при препиване - съпружието няма вина.

# 309
Да, ама тогава на секундата багажа в едната, децата в другата.
А не - не е сменил чешмата, отивам при мама.
И не знам кое е по-гнусно, дали напикаването в леглото, или опипването с чужд мъж вкъщи.
То голямата работа, че някой я бил искал.
К аз кво точно ѝ иска? Малко животинско ми се струва това искане, нищо че я прави да се чувства топ.

# 310
Като си облекчи съпругът ти физиологичните нужди в леглото, не защото е сакат, а защото така му е лесно и удобно - бързо ще решиш кое е по-гнусното, бъди сигурна.

# 311
  • София
Тая тема стана мазало. И в прекия, и в преносния смисъл.

# 312
  • Бургас
Хората могат и сами, чрез действията си, или бездействията си да станат неприятни на партньорите си. Не е нужно да има трети човек.

Абсолютно! Не е задължително да се появи друг човек, за да стане половинката неприятна. В повечето случаи, точно човек сам с действията/бездействията си, с поведението, приказките и т.н. отблъсква партньора си и става антипатичен. Чак тогава вече, може да се появи друг приятен. Да натъртя, в повечето случаи, не във всички. Има хора, при които редът е обратен.
ФБ, ти сама казваш, че това се случва обикновено, т.е. не винаги. Обаче веднага заключи, че авторката е от първите, при положение, че мъжът й определено спада към тия които сами отблъскват половинката. Защо така?

# 313
Може.
В живота всичко е възможно.
Но ако някак можеше да се филтрират темите за изневяра тук, какви прилики щяхме да намерим.

# 314
  • Бургас
Може.
В живота всичко е възможно.
Но ако някак можеше да се филтрират темите за изневяра тук, какви прилики щяхме да намерим.
Веднага ти казвам. Приликите са, че мъжете обичайно са от типа - намирам друга приятна и жената рЕзко ми става неприятна. Жените обикновено са от другия тип - мъжът ми с действия/бездействия ми стана неприятен и в един момент си намерих друг приятен.
Пресен пример е съседната тема, на потребителката с любовника, чийто мъж с години й изневерявал и играел хазарт. Ама ти и там намери жената за виновна. Серийният изневерител целият в бяло, горкият сложили му рога....

Общи условия

Активация на акаунт