Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е чертата, която се появява на корема по време на бременност?
Какво представлява феталната морфология и къде мога да я направя?
Какво представлява коластрата и как трябва да се грижим за нея?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е чертата, която се появява на корема по време на бременност?
Чертата, която се появява на корема по време на бременност, е известна като линия на корема. Това е вертикална линия, която минава от пубиса до горната част на корема. Появява се поради разтягането на мускулите и растежа на матката. Обикновено се появява около 23-24 седмица от бременността и изчезва след раждането.
-
Какво представлява феталната морфология и къде мога да я направя?
-
Какво представлява коластрата и как трябва да се грижим за нея?
Коластрата е жълтеникава или бяла течност, произведена от гърдите преди кърменето. Това е първата храна, която бебето получава след раждането. За грижа за коластра майките могат да използват кремове, които помагат за подготовката на зърната за кърмене. Освен това търкането или обтриването на зърната по време на къпане може да помогне за втвърдяването им. Важно е да се консултирате със специалист или лекар за най-подходящите методи за грижа за коластра.
-
Каква е линията на корема и кога се появява?
-
Как да се грижа за коластрата и какви методи се препоръчват?

,
. Не стига това, ами си беше свило и кръстосало краката!!! Иначе цял ден ме подритва, а в най-важния момент се надупи. Док каза, че не вижда мъжки полови органи, но пък всъщност не вижда никакви полови органи, така че да не си правим изводи... И на мен много ми докривя
Никога не се оплакваква, не подритва, макар че цяла седмица го влача по коледни тържества. Чак вкъщи почва да танцува 
Не само това, ами и ще си взема половината отпуска от догодина + няколкото дни останали ми от тази година, така че, момичета, имам още един месец работа
Освен това, искам да имам малко време да поизбирам разни неща за бебоците, зашото нищо не съм гледала още, а и не остава време, защото желанието вече надделява над страха 

Като си остана в къщи, смятам да им пускам предимно класическа и да им чета приказки

Друго като идея за тази възраст-сглобяема метална кола или нещо от сорта.Моят син обича да ремонтира,разглобява и хареса такава кола.Купували сме и енциклопедия-за динозаврите. 

Направо се просълзих,голяма ревла съм станала.Пожелавам на всички ни подобна като тяхната радост и нямам търпение вече! 
. А какво ли ме очаква до края....
Много гот:).........изпълнена съм с толкова хубави емоции и чувства:)
Всичко с нея е добре само дето ми изместиха термина-пак ще помоля Ауа да ме измести от 03.04 става на 11.04.07.