Сблъскахте ли се " челно " с коронавируса? - Тема 2

• 325 460
  • 5 089
  •   1
Отговори
# 1 830
  • При семейството си
На практика няма яснота нито колко са заразените, нито починалите. Тестването е по желание, а такова няма, Данните за починалите са само за тези в болниците.
Да се благодарим, че настоящият вариант е много малко заразен, иначе процента заразени/ хоспитализирани/ починали не се е променил изобщо.
Има достатъчно данни за обща смъртност….в сайта на НСИ.

# 1 831
Ех, спомних си как в Лондон пускаха в таксито по двама, вместо по трима. Какви мерки бяха, какво чудо.

# 1 832
  • В царството на игрите:)
Моля за помощ. Преди време се наложи да издирвам една потребителка и писах пост тук с молба да ми пише, асега искам да напусна темата,но ненамирам начин. Ковида и преди ми беше далечна тема, асега ощепо малко и бих искала да не получавам известия. Някой знае ли начин. НЕ следя темаата и тази опция е отхвърлена.

# 1 833
Май докато пишеш в темата винаги ще получаваш известия макар и да не я следиш. Не съм запозната, но поне при мен така се получава с други теми които не следя, а съм писала.

# 1 834
Ако правилно си спомням, трябва да не влизаш пак в темата. Отвориш ли я, пак започва да праща известия. Това ако не са променили нещо напоследък.

# 1 835
Това, което върлува от 2 месеца е много заразно. Гърло, хрема, температура и други екстри. Вероятно не е ковид.

# 1 836
Това, което върлува от 2 месеца е много заразно. Гърло, хрема, температура и други екстри. Вероятно не е ковид.
Аз хванах нещо подобно от началото на седмицата. Карах го по-лежерно и цъфнах бързо, бързо. Цяла седмица ме влачи и стомаха си раздразних от този вирус. Та не е една беля, тези вируси са нож с две остриета. По-добре човек да си се пази независимо кой как реагира.

Последна редакция: сб, 22 юли 2023, 18:36 от daisy12

# 1 837
Цяло лято, колкото е минало де, не съм видял нито един болен от настинка или каквото и да било такова.

# 1 838
  • Буркина Фасо
Цяло лято, колкото е минало де, не съм видял нито един болен от настинка или каквото и да било такова.
и аз не съм виждал. сигурно короната е виновна, че си обменните различните варианти.Laughing

# 1 839
  • Пловдив

☺ Това лято може да се изпържи яйце върху камък, естествено, че няма да видиш някой с настинка.
Вируси обаче си има.

# 1 840
  • Terra incognita
Няма настинки, всяка "настинка" си има причинител, вирус или бактерия.
Иначе генерални заключения от тесен приятелски и работен кръг не е много коректно да се правят.
Респираторни вируси си има целогодишно, просто лятото сме повече на открито, въпрос на личен имунитет е дали и как ще го изкараш.

# 1 841
Крайно време е.
Никакъв смисъл няма от нея.
Невярващите в КОВИД си ходят пак болни навсякъде и не се тестват, разумните си изградиха навици и знаят какво да правят. Като цяло не играе никаква роля тази карантина.
Има смисъл заради болничните. Карантината е допълнително дни, отделно от годишния лимит болнични.

# 1 842
Сметка от болнични няма. 80% ги плащат.
А и без карантина имаш право като си болен.

# 1 843
  • Буркина Фасо
който взима извънредни болнични как ги знае нещата Mask

# 1 844
Ако визираш мен, не съм била болна от 05.11.2020.
Камо ли извънредни.

Общи условия

Активация на акаунт