Сблъскахте ли се " челно " с коронавируса? - Тема 2

• 324 541
  • 5 089
  •   1
Отговори
# 675
  • При семейството си
Elpis, права си! Докато не се сблъскаш челно със Системата, не знаеш колко е страшно и обречено. Но, на база именно на личните си тежки преживявания, разбираш защо търсим помощ и тук. Искрено ти съчувствам и знам, че ме разбираш - да гледаш близък човек да страда и няма как да му помогнеш… Не знам какви са здравните системи в чужбина, но тук е смазващо - хаос, чакане, лутане, нехуманно отношение и всичко това придружено с големи дози комерсиалност, да не кажа алчност! По темата с ковида - не знам в чужбина как се докладват странични ефекти от ваксините, но тук съм сигурна, че никой не взема нищо под внимание.
Много добре знам как “работи” Системата. Затова не се лутайте дали е страничен ефект от ваксината…дори и да е такъв, търсете начини за терапии и облекчаване на състоянието. И понеже става вече спам точно в тази тема, ако мога с нещо да съм полезна, пишете на лични.

# 676
  • Germany
Магия, според мен, е малко вероятно да е от ваксината, щом болката се е появила 3м след последната ваксинация. По скоро е свързано с рака. Не съм специалист и не мога да дам конкретни предложения, но ви пожелавам успех!

# 677
Elpis, права си! Докато не се сблъскаш челно със Системата, не знаеш колко е страшно и обречено. Но, на база именно на личните си тежки преживявания, разбираш защо търсим помощ и тук. Искрено ти съчувствам и знам, че ме разбираш - да гледаш близък човек да страда и няма как да му помогнеш… Не знам какви са здравните системи в чужбина, но тук е смазващо - хаос, чакане, лутане, нехуманно отношение и всичко това придружено с големи дози комерсиалност, да не кажа алчност! По темата с ковида - не знам в чужбина как се докладват странични ефекти от ваксините, но тук съм сигурна, че никой не взема нищо под внимание.

Независимо дали се взима под внимание, трябва да се докладват. Ако всички, които имат нежелани реакции ги докладват, ще бъдат много и ще се вземат под внимание. Аз не си бях дала сметка Колко сме пасивни българите, докато не заживях в чужбина. Включително аз. Сега си докладвам, обаждам се на полиция, Ако се налага, не съм толкова безучастна колкото преди.
Аз си докладвах моите поражения От ваксината. Документирани са официално. И тук не се взимат много под внимание. Но понеже са сравнително много, особено в сравнение с всички останали ваксини, някои органи взеха да се самосезират, да правят повече проучвания, и напоследък започва да става ясно, че има някакъв проблем. Особено файзер е известна тук с предизвикването на неврологични оплаквания и проблеми: от болка в ръката с дни, или едно месечен световъртеж до почти пълна парализа с месеци и загуба на чувствителност.
Предписват се болкоуспокоителни, противовъзпалителни, антихистамини, витамини б, алфа липоева киселина и др. За такава силна неврологична болка от ваксината тук предписват габапентин, а на някои амитриптилин. Предполагам сте пробвали габапентин? На мен лично не ми понася. Един от невролозите, при които ходих за ужасните неврологични болки след ваксината, смяташе че болките ми са от реактивиран херпес Зостер вирус, който понякога се реактивирал от по-силни ваксини. Може би питайте за тест за реактивация на този вирус. Моите неврологични болки не бяха в ръката обаче, а в тялото. Минаха 14 месеца след ваксината.

# 678
  • Варна
Аз бях писала, че леля ми е с много остър херпес зостер на ваксинираната ръка. Ужасна болка, която продължава вече половин година. Затихват обривите, минава време и после отново. Лекарите казаха да спре с ваксините за ковид и грип. Тя има всички дози за ковид и грип.

# 679
  • София
Баща ми не е имал обриви в нито един момент. Но четох, че може без видими симптоми да се развие. Хм, още една посока за размисъл и преглед! Благодаря на всички, които коментират!

# 680
  • София
Аз имах много силна болка в ръката след ваксина, която започна 4 ден след ваксината и продължи да е силна почти два месеца. След това вече беше по-слаба, докато утихна. Пиех НСПВ и милгама. Отмина, а невролозите ми казваха, че може да продължи много дълго. Не  мисля обаче , че това може да Ви помогне, по-скоро, щом сте решили да се консултирате със съдов, мога да препоръчам, че и там човек може да попадне на нечовеци.

# 681
  • София
Да, моля за препоръка за съдов хирург. Благодаря!

# 682
Дни след ваксина е нормално да се изяви реакция. Но три месеца по-късно, при сериозна онкодиагноза, не бих търсила причината във ваксина, каквато и да е тя.

# 683
Магия, може да ми е глупав въпроса, но пробвахте ли с милгама (вит. Б)? Имах проблем с лявата ръка поне половин година - мравучкане, изтръпване и болка, които се "разхождаха" от рамото до кутрето, а по-късно стигаха и  до плешката. Невролози, ЕМГ, двама съдови и нищо, освен на ЕМГ данни за ... нещо си на нерва. В крайна сметка ми изписаха милгама и магнезий. Ефекта беше почти моментален, до месец след началото на приема всичко отшумя.

# 684
За хора с онко заболявания са противоказни витамини от група В. Поне така се знаеше досега.

# 685
  • София
Да, приемаше Милгама за кратко. Но не знаех, че е противопоказно в неговия случай…

# 686
  • София
Щом човекът е с рак тази болка изобщо не е от ваксината, а е от рака или лечението. На петскен или просто скенер би трябвало да се види какво и къде притиска или ако има лечение може да е от него. И химио, и имунотерапията правят невропатии като страничен ефект понякога. Лекуват ги с кортикостероиди, Габагама и прочее. Онколозите питайте най-добре.

# 687
  • София
Чакам резултати от пет скенер всеки момент, още не е започнал лечение. Дано се види Hands Pray

# 688
  • София
Чакам резултати от пет скенер всеки момент, още не е започнал лечение. Дано се види Hands Pray
Дано, но наистина няма какво да се търси причина във ваксината, когато човек има рак. Това са обичайни неща за рака, за съжаление.

# 689
Малко съм изтървала новите лечения и да попитам.Силна кашлица при  Ковид с бели пенести храчки/извинявам се/ ,бронхит ,неувеличено CRP,без температура,изпотяване,нищо.. каква е идеята на изписан кортикостероид-Метилпреднизолон кортико 16?

Общи условия

Активация на акаунт