Отговори
# 150
Хубави снимки на хубави деца.
Разкажи повече за мероприятието, че така и не разбрах какво беше. Нашата Шаркова днес вече е имала часове, но това не хвърля много светлина върху събитието.

янита, в неделя специално минахме да поздравим Вики на пързалката преди тренировката. Не останахме повече, защото Камен не беше на кеф - неговата тренировка приключи с едно меле, в което треньорът похвали най-агресивните деца. Както се досещаш, Камен не беше сред отличените, нещо повече, той просто стоеше отстрани по време на блъскането и ритането и укорително клатеше глава. Naughty Накрая в колата с тежка въздишка обобщи:"Явно хокеят не е моят спорт". Дано устиска още месец и половина, докато приключат със заниманията на леда - поне да се почувства съвсем сигурен в техниките на пързаляне. Ясно, че не ни чака бъдеще на това поприще, но засега имаме само плюсове от заниманията: изкара грипа най-леко от всички вкъщи, научи се да кара кънки на прилично ниво, научи се да не се втрещява от крясъците на треньора и да преодолява нежеланието си да се натоварва физически. Дори, ако изключим последната тренировка, започна да му харесва.

# 151
  • София
и аз чакам разкази за бургас. виктория е чула нещо от съученици, снощи разгледахме снимките и тя заяви: "ако пак има нещо такова, там съм!". дали пък не е защото никога не се е качвала на влак? newsm78

цвета, аз снощи се закачих с камен на скайпа - надявам се, че не съм го засегнала. пишех разни неща, а скайпа на виктория беше пуснат и се разменихме няколко закачки, но той така и не повярва, че съм аз, а не виктория. Laughing хокеят явно не е неговият спорт - там мелето си е част от забавлението, нещо като "селско увеселение с три букви - бой" важното е да се научи да кара и да се движи с удоволствие. това за грипа и аз го забелязах - моите девойки още не са боледували, както и аз - всяка седмица сме заедно на леда (аз само в неделя бях публика, да правя компания на vip-госта)

# 152
  • София и там където не се пуши
http://www.bourgas.org/competition/

Това е информация за състезанието. Пътувахме със влак в който се сварихме, седалките пареха - толкова топло беше. Когато пристигнахме в Бургас, ни посрещнаха едни чудесни слънчеви хора, които бяха организирали автобуси на групите до хотелите им. Настаниха ни бързо и понеже нашия хотел беше до морето, веднага излязохме на разходка, а то топло приятно. На другата сутрин пак ни взеха с автобуси и ни закараха до своб. ун-тет, там се проведе изпита. Не ги пуснаха 4 часа и това беше за нас добре, защото първия момент като прочел задачите решил, че нищо няма да стане - три е  решил, но начина на обяснение тук има значение и ние обикновено ги смятаме наум и трудно обясняваме. Класирането е http://www.pmgbs.com/zms/results.html . Следобеда направихме пак една огромна разходка и на сутринта пак с автобуси ни закараха на награждаването. Снимките, които съм публикувала е общо взето от награждаването и съм се въздържала да публикувам в лице, защото да не ме бие някой родител. Веднага след награждаването с малка разходка се качихме обратно на влака за София. На моя син му беше за втори път на влак - първия преди 4-5 год нарочно ги качих двамата за да знаят, че са се возили. Повечето деца им беше за първи път. Имаше много групи от цяла България. Монтана, Добрич, Пловдив, Габрово, Ловеч ..... Питайте, ако искате още нещо да знаете.

Сетих се още нещо - сега се вижда класирането по градове и училища, но като ги обявяваха наградите, казваха от София, от Бургас и т.н

# 153
  • София
ти си пътувала с децата, така ли?

# 154
О да, имаше и мами от СМГ и към всички групи имаше поне по една мама.

# 155
дороти, благодаря за информацията.

# 156
Здравейте момичета!
Какво е това учене в СМГ-нямаме домашни,нямаме за учене,имаме и свободни непрекъснато?Да не би да е започнала ваканцията там?Или втората смяна ще ни разхайти допълнително?

Последна редакция: чт, 15 фев 2007, 10:45 от marely

# 157
  • София
marely, на това му казват "плавен преход". така де, няма да се стресират децата Joy

# 158
Дано да е така,но ме съмнява.На нас не се учи,май по-рано ни е налегнала пролетната умора.

# 159
Здравейте момичета!Класната ме вика в петък в училище.

# 160
marely, дано де е за нещо хубаво

# 161
Здравейте момичета!Класната ме вика в петък в училище.

Не намекна ли за какво?

# 162
Да,знам защо ме викат и не ми се ходи да се срамувам и изчервявам.Вчера са се сбили тримата -Ники,Лимонов,Иван, и не знаят защо са започнали.В този миг е влязла класната и се ужасила от злобата,с която са се удряли един друг.Направо нямам очи да отида.

# 163
  • гр. София
Мен ме викаха в понеделник. EmbarassedПресрамвам се да ви го споделя, след като има и други мами. Peace
Разговорът с класният мина много добре,дадоха се обещания ,но да видим до кога.

# 164
Благодаря за подкрепата!
Чува ли се нещо за скорошна родителска среща?В някои училища вече се провеждат.

Общи условия

Активация на акаунт