Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са някои препоръчителни марки за плъзгащи се врати с външни панти и релси?
Каква подложка е подходяща за ламинат с дебелина 0,9 мм?
Какви са препоръките за ламинат за апартамент с неравен под?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са някои препоръчителни марки за плъзгащи се врати с външни панти и релси?
-
Каква подложка е подходяща за ламинат с дебелина 0,9 мм?
-
Какви са препоръките за ламинат за апартамент с неравен под?
-
Как да подредя мебелите в хола и кухнята?
-
Как мога ефективно да разпределя 666 см пространство между диван, кухня, маса и столове?

Не се надува, даже се слага в мокри помещения и бани, само не директно под душа. Преди бях с естествен паркет и през няколко години трябваше да го циклим - където се стържат столовете най-вече не приличаше на нищо след 3-4 години. В апартамент където се живее активно, това си е голяма разправия - мебели, прахоляк, скъпотия (цените на пренареждане и циклене вече са "уау"), не може да се стъпва 24 часа, че и повече. Бях се побъркала. И откакто сложихме това - се родих. Сега, някои ще ме "подкарат" - "ама как така, естесвеният паркет е най-добре, най-красиво, не може да се сравнява с нищо...". Ами може и да е, ама който си има къде да живее докато му го циклят и поправят, както и хамали да пренасят наред-назад мебели, да разглобяват (понякога се налага) и слгобяват. А, и честно казано, SPC-то дори повече ми харесва от обикновения паркет. Моят беше от малките размери и правеше фуги като кратери, а и цветът - един такъв жълт стоеше винаги. Сега, някои паркети, тип дшеме с високо качество може и да са много красиви и по-устойчиви, но пак си е разправия. Например, трислойният паркет може да се цикли от един до три пъти макс, в зависимост от дебелината му и качеството на дървесината. А се надира доста бързо в повечето случаи, пада му лака (или маслото, ако е с такова). Поне мен ме дразни като е надран и горният му слой стане един такъв износен.