🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 10 (07.11 - 13.11) 🐄

• 43 151
  • 984
  •   1
Отговори
# 345
Гледам Фермата от 5-и сезон насам, но сега като ви чета за 3-ти и много ми се иска да го изгледам, някой да знае някъде да го има?

# 346
  • Другата България
Искрено съчувствам на всички присъстващи във “Фермата“, за това, че им се налага да търпят Ваня.
Защото наистина им се налага, в реалния живот доброволно надали някой би си я причинил.

# 347
Лили, ако имаше малко мозък, щеше да съобрази, че като е излязла "Шери шери лейди" на Аргирови, Веселка даже не е била планирана. А и да е била във възраст за дискотеки по това време, то нейното тинейджърство и младост изобщо не са минали по този начин

Е тя и Лили не е била родена когато е излязла тази песен, но понеже е от този бранш и си мисли, че всички трябва да знаят всичко - който не се интересува от музика не е длъжен да знае песента на Модърн токинг или на братята. Лили и Нина са същите мрънкала като Ваня, само дето не реват като нея. Искам да ги гледам на дуел и тях да видя какво могат, че и тази Нина ми се струва празноглава кукла. Лили на въпросите когато беше фермер не знаеше копче, тогава тя откъде падаше и аз се чудя.

# 348
Ооо , реве Лили , и още как! Просто сега Ванчето е в кадър, щото реве повече.

# 349
  • София
Той и Чочо, дето е бил роден и очевидно ги знае Модърн токинг като всичко останало, се изказа много авторитетно, че те само тази песен имали, разбираш ли. Joy

# 350
  • Другата България
Това и мен ме разсмя, да.
Абсолютен профан е този, от най-нетърпимите.

# 351
Как профан, човекът е бил от най-висшия мениджмънт...

# 352
Е и гласът също- многодетната млада майка от село Борима.
Мнооого са дразнещи тези определения, особено след като вече втори месец дават предаването!
Мисля си че, ние зрителите не сме толкова тъпи и все трябва да сме запомнили коя е "многодетната майка", "поамериканчената болярка от руски произход", "майката на две деца от Поморие" и т.н..
Ако няма какво да ни разказва гласът, то по добре нищо да не казва, отколкото тези тъпи определения за участниците, които на всичкото отгоре си имат и човешки имена!
То по принцип е по добре гласът зад кадър да го няма.Винаги удобно подвеждащ и манипулиращ.

# 353
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Дразни ме Чочо и не знам колко бих изтърпяла такъв дървен философ около себе си. Като започне да нарежда като последна истанция,то патос,то чудо...

Нина не ме дразни с нищо и съм изненадана от коментарите тук. Била играла в двата лагера..Първо,че не е против правилата и второ,не виждам нищо лошо да е приятелски настроена към други освен "Старите". Нима Калин и Генчо не са близки с Финци и не се събират да си говорят..
Лили е страхливка и се дразни,че Нина като по-близка с останалите няма първо нея да изберат на дуел.

TBT, Много ме съмнява,че Виолета си е паднала по селяка Яни с 5лв в джоба.
Изглеждаше ми майтап от нейна страна.

Такъв тип жена не търси такъв тип мъж като него;)

И една снимка на "влюбените". Историята им беше наистина култова. Laughing

Валерия си е същата,просто сега знае как да играе играта по-добре,знае кое се харесва и не на публиката. Иначе фръцкане на дупе и мрънкане като трябва да вземе някакво решение го имаше и в първия й сезон.

Камелия ми харесва.Смятам,че имате едно предубеждение към нея.Дали поради нейна вина,монтажна или нещо друго,не мога да кажа.Аксения ми е откровено злобна и елементарна.Искам двете на дуел и Камелия да я разбие.

# 354
Дразни ме Чочо и не знам колко бих изтърпяла такъв дървен философ около себе си. Като започне да нарежда като последна истанция,то патос,то чудо...

Нина не ме дразни с нищо и съм изненадана от коментарите тук. Била играла в двата лагера..Първо,че не е против правилата и второ,не виждам нищо лошо да е приятелски настроена към други освен "Старите". Нима Калин и Генчо не са близки с Финци и не се събират да си говорят..
Лили е страхливка и се дразни,че Нина като по-близка с останалите няма първо нея да изберат на дуел.

TBT, Много ме съмнява,че Виолета си е паднала по селяка Яни с 5лв в джоба.
Изглеждаше ми майтап от нейна страна.

Такъв тип жена не търси такъв тип мъж като него;)

И една снимка на "влюбените". Историята им беше наистина култова. Laughing

Валерия си е същата,просто сега знае как да играе играта по-добре,знае кое се харесва и не на публиката. Иначе фръцкане на дупе и мрънкане като трябва да вземе някакво решение го имаше и в първия й сезон.

Камелия ми харесва.Смятам,че имате едно предубеждение към нея.Дали поради нейна вина,монтажна или нещо друго,не мога да кажа.Аксения ми е откровено злобна и елементарна.Искам двете на дуел и Камелия да я разбие.

Между другото, много ме съмнява, Камелия да победи Аксения. Това момиче, има голяма воля и хъс, такъв човек, трудно ще се победи. Акси е силна, бърза, пъргава, борбен характер. Много малък шанс, ще има Камелия, да не кажа (никакъв)... Simple Smile
Камелия, всички я видяхме в онова състезание, заради нея, отборът и загуби. Много говори Камелия, така ще направя, тази ще победя, онази, дрън-дрън.. Ще видите Аксения, как ще мине през нея, като едното нищо. Joy Joy Joy

# 355
  • Вестерос
Тогава задачите във Фермата бяха доста по-различни,  основно мъжете правеха строителните задачи, а на жените все се даваха други. Затова и по някое време имаше седмица - Размяна на ролите, която беше забавна. Сега няма смисъл вече да има такава, защото всички наравно коват, режат и тн. Е, някои по-умело и казват на другите какво да правят, но всички се справят.

А прякора с Бентлито, не беше, защото е много готина, а защото все беше с едно синджирче с медальон В в кръгче, приличащо на емблемата на Бентли. На мен ми беше забавен прякорът.
Беше заради песента на Криско, не помня кой първи я запя, май Виолета и Алек Сълзата реши, че така ще ѝ вика... Не искам коли, апартаменти, ти си моето Бентли и т.н.

Е хайде сега, моля ви се, за песента Шери, Шери Лейди, въртят я всеки ден по енерджи. Веселка не е в гори тилилейски, 100% слуша музика, радио и т.н. Не е толкова захлупена.

Виолета не си падаше по Яни, той по нея-да, имаха закачки на майтап от средата на предаването нататък. В началото тя беше нетърпима!

# 356
  • София
Скоро слушах нейно обяснение първо е било от бижуто, но, да и тази песен тогава беше хит, така че още повече ги е вдъхновило. Помня, че ѝ я пееха.

# 357
Наистина може да са се изморили от копаенето, но можеше да не се къпят, кикотейки се, докато другите работят.

С един душ за 15 човека е добре да се изкъпят кой когато може. Ако всички започнат да се къпят 19ч, знаеш ли кога ще вечерят? В 23.

Едно е да прекопаваш градина, съвсем друго е да седиш седнал на сянка и да се занимаваш с прежда.

# 358
  • Вестерос
Не е вярно, мога да ти кажа, че това с преждата е хипер трудоемко, схващаш се целият, нямаш ръце накрая. Да, копала съм цял ден, както съм и плела, а в случая даже не е плетене, а предене, което е по-пипкаво.

# 359
Най-трудно можеш да намериш човек да ти копа. Земеделието със сигурност е по-тежко от всяко ръкоделие.

Общи условия

Активация на акаунт