🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 10 (07.11 - 13.11) 🐄

• 43 015
  • 984
  •   1
Отговори
# 915
Мен нещо ме човърка,че Влад накрая ще се окаже хич не толкова свестен колкото си мислим. Все си мисля,че на фона на останалите смешковци от отбора на новите изглежда много нива над тях ,а около него като няма скандали от продукцията почти не му отделят екранно време за да го опознаем. Не че не му вярвам или ме дразни колко е добър и позитивен, но след толкова години гледане на реалитита все така става ,че този който съм харесвала се оказва не толкова свестен Grinning

# 916
  • София
По принцип не е справедливо да се обвиняват участници кого подкрепят на дуелите. Това си е тяхно лично право, както и наше право за кого да стискаме палци или да пускаме есемес (аз не пускам де). Те са там 24 часа и усещат кой какъв е. И нещата са динамични, менят се. А ние гледаме това което продукцията иска да видим. И много често зрителите стискат палци за един и се чудят защо този един няма агитка. Има си причини сигурно да е така.

Животът зад Фермата на Мирон
Обикновено съботните епизоди са най-тъпи, ама този път бе доста забавно.

Животът зад Фермата, епизод 31: Какво е настроението преди дуела между Евгени и Владислав?
Кога ще пее Лилито?

# 917
Сигурно ще му се наложи да прави неща, които го излагат, с цел да оцелее в глутницата.

# 918
Съвсем заслужена победа на един умен и позитивен човек. Генчо простото селянче избра Влад само защото  мислеше,че е по-слаб и да продължи лесно.Въпреки това след победата Влад ревеше,че е изкарал този който го мразеше,което е показателно за качествата на двамата.Влад го би и със сила,и с гъвкавост,и с ум.Поне тоя селяк да беше излезнал с чест и да каже "Браво,заслужена победа на Влад,Честито",той симулира с някакви уж болки.Е как цял двубой нищо му няма и изведнъж се появяват болки.Ако беше победил,изобщо нямаше да се разбере.Жалко и малко човече и добре че си тръгна.

# 919
  • София
Калин отговоря на въпроси, най-интересното:

С Радо не поддържа абсолютно никаква връзка след Фермата

С Влад поддържат слаба, малка връзка и то само в социалните мрежи

Сериозно би си помислил дали отново би влязъл във Фермата, защото това е предаване за което никога не можеш да си перфектно подготвен

Калин е намерил най-малко приказка и не е намерил общ език с Яни и Чавдар

Най-близък след края на предаването е с Иван, Хепи Ванче и Лили

Разединената Ферма която гледаме е огледален образ на реалния живот. Нищо случайно няма... Ние българите трудно се обединяваме, особено за каузи

5 г. си живее в Долна Диканя. Сам си е построил къщата, с помощта на приятели

Неговия личен фаворит за наградата:
Иван

Би участвал в Сървайвър, но само ако се подготви добре, защото това е много сериозно предизвикателство

Според него има хора, които не са били искрени и естествени, но не посочи имена

Последна редакция: нд, 13 ное 2022, 10:23 от Diavolo

# 920
Много е показателно кои  застават от страната на аутсайдера в дуелите. Това са чувствителни, деликатни хора, които си представят как няма да има достатъчно агитка и за двамата и избират да са малцинство, но да осигурят нужната подкрепа.

Генчо снощи ми напомни за Любо  от предния сезон, дето беше приятел с Теди. И той цял сезон помпа и показва мускули, много силен и смел, пазеше слабия Коце и се заканваше, и на дуела отпадна безславно.

# 921
Неговия личен фаворит за наградата:
Иван

Ее, Калин ми е сред фаворитите, ама тук ме разочарова. Явно от нямане накъде другаде..

# 922
Мен нещо ме човърка,че Влад накрая ще се окаже хич не толкова свестен колкото си мислим. Все си мисля,че на фона на останалите смешковци от отбора на новите изглежда много нива над тях ,а около него като няма скандали от продукцията почти не му отделят екранно време за да го опознаем. Не че не му вярвам или ме дразни колко е добър и позитивен, но след толкова години гледане на реалитита все така става ,че този който съм харесвала се оказва не толкова свестен Grinning
                          Аз съм от харесващите Влад, не мисля, че е изкуствено позитивен. Но....и аз като Вас имам някакво усещане за леко хитреене. Снощи се представи добре, никого не нападна с думи, не злорадстваше, че е победил. Обаче имаше един момент, където ми се стори леко фалшив. Накрая, когато спечели дуела и искаше да се зарадва, което е съвсем естествено ... поогледа се, видя, че всички плачат и са наобиколили Евгени / за мен беше излишен драматизъм /, и реши и той да "заплаче". Някак разбра, че никой няма да се присъедини към радостта му, и, според мен, просто трябваше да изчака. А той наведе глава, закри очи, "заплака". Не беше нужно. Като се изправи, нямаше сълзи, очите му бяха сухи, но започна да обяснява как не е искал да играе точно срещу Евгени, как делили боб и хляб. Мисля, че ако беше го казал преди дуела, щях да му повярвам. Но сега.....  Да не забравяме, че те имаха конфликт, Генчо го обиждаше и Влад тогава яростно се защити, бяха още в тяхнята къща, на верандата. Та...нищо човешко не му е чуждо на Влад, не е чак толкова чист образ. Смятам, че беше фалшив с това "плакане" за Евгени.

# 923
В момента Генчу е по битивиту.

# 924
Генчо каза, че наистина бил в болница няколко дни преди дуела с бъбречна криза. Остава загадка защо тогава другите гласуваха за него и го пратиха въобще на дуел.

# 925
  • Вестерос
Само една поправка за люлките, сега им бяха с една малка, а на Калин и Гуспата бяха с две малки.

..

И защо е дадена точно тази игра. Иване???

# 926
Или защо го караха да държи още и си мислеха, че просто не е застанал правилно, щом очевидната причина за страданията му в играта би трябвало да е била предполагаемата бъбречна криза с която всички трябва да са запознати. Дори да приемем, че той е пожелал това да не се излъчва, или пък Иван и Андрей (шокиращо за мен) са счели, че не трябва да се излъчва, тогава как нито един от страничните коментари и на Евгени, и на водещите, и на другите участници не подсказа, че Евгени само преди дни е бил в болница с много сериозен проблем? Ще кажеш е имал сифилис, че така потайно се действа...или е някакво съчинение. Не е комфортно да се спекулира за здравето на някой, но искрено ми е любопитно.

# 927
  • при късмета
Радвам се, че Влад остана. Генчо наистина последната седмица беше в добра светлина, но няма как да му стигне, спрямо 8-9 седмици високомерие и показване на сила на приказки.
Само една поправка за люлките, сега им бяха с една малка, а на Калин и Гуспата бяха с две малки.

Точно щях да поправя Дяволо. Изобщо не може да се сравнява играта с една и с две единични люлки.
А за правилата за фермер, през сезоните е имало всякакви варианти. И победителя става фермер, и падналия посочва, и битка м/у двамата

# 928
  • Вестерос
Да, заплита се защо се крие за болницата. До сега не са, или поне не сме разбрали 🙄🙄🙄

Ако е ходил в болница според мен това е бил в първия му ден като ратай, защото те почти не го даваха в епизода и се питах какво прави този човек, да дои кравата можеше да го дадат поне, а всички останали до сега ги даваха.

# 929
И като е бил толкова зле, защо не са го освободили от ратайство, а той взимаше и от задачите на Хепито.

Общи условия

Активация на акаунт