Естетични процедури за лице и тяло – 48 тема

• 84 479
  • 742
  •   1
Отговори
# 225
Ами точно затова има ампули по 0.5, 08мл, защо да се плаща цяла като твърдите, че нямате нужда от повече да се ползва върху вас ?

Аз, когато съм плащала цяла, остатъка го оставям при доктора и той го съхранява до 4-5 месеца.
След като мине оттока от поставянето, в случай че не съм доволна и искам още, точно затова да отида и да си го доизползвам.

Зададох нормален въпрос, изобщо не съм тръгнала с така остро напред като вас да изтъквам естетично или не е след цяла ампула.

Плюс това цените на филърите не са по 1,2 лв, изобщо не би ми неприятно да ги хвърлям.
А и всъщност вие станахте ли свидетелка, че се изхвърли наистина?
Защото може след това да е отишъл при друг пациент или при докторката или при нейна приятелка и т.н теории бол.

Последна редакция: пн, 05 дек 2022, 00:47 от alethea

# 226
На мен остатъците ми ги слагат някъде по лицето.

# 227
Ами да, то това е най-нормалното, ама според дамата бодеш един път, колкото Толкова и хвърляш.
А дали е така всъщност, Close

Аз съм разделяла един филър от 1,2 мл - за две поставяния в устни ( първо 0,5, после 0.2) и 2 пъти (първо 0.3 после 0.2мл) в брадичка в рамките на година. 
Бях платила около 500 лв. Общо
Ако трябваше за всяко бодене да отваря нов филър - 2000 лв ли трябваше да дам?

# 228
Не следя дали я изхвърля. Извинявам се, ако ви е прозвучало грубовато, но и вашите въпроси не бяха съвсем деликатно зададени.
Като цяло следя ампулата, която поставят на мен да бъде цяла, тоест да не е използвана преди мен. Освен това имам доверие в практиките на клиниката, която посещавам - както откъм хигиенна, така и откъм човешка гледна точка.
Друг е въпросът, че аз не целя уголемяване на устните, а симетрия и контуриране, така че за мен не е нужно да си го пазя.
Относно това - какви ампули се предлагат - зависи от клиниката и вида ампула. В случая, по спомени, бяха 0.5 и 1мл. Като не са достатъчни 0.5, нямам друга опция.
Ясно е, че процедурите не са по 2лв, но в крайна сметка не са задължителни, а пожелателни. Не определят начина ми на живот като пълноценен, нито пък липсвата им ще го развали по някакъв начин. В случая всеки сам преценява от какво може да спести и от какво - не. Не съм казала отворих ампула 1мл, а използвах 0.1, че да внесе толкова смут.

# 229
За София знам , че Баятева слага половинки , на повечето честа е по 1мл .

# 230
За устни първо сложих 0,5мл през януари, 7 месеца по-късно 0,75мл. На мен тези количества са ми напълно достатъчни. Имаше промоция при Денкова на juvederm smile 0.75мл, много добре ми се получи.

# 231
Аз сложих в устни 0,5 мл Restylane refine на 25 ноември, закупих 1мл като остатъка ще слагаме по-нататък във времето. Докторката каза, че е нормална практика. Като отида след 2 месеца ще преценим дали има нужда да сложим остатъка. Може да го отложим за след 5 месеца примерно. За сега ни бих сложила повече, за мен конкретно това е достатъчно. Харесва ми ефекта, както и лекото повдигане, което се получи при ъгълчетата на устните, защото преди нещата отиваха надолу. Това в Дерма-акт при Клаклова.

# 232
Скрит текст:
]Здравейте
 Някой оформял ли е контур с филър да сподели мнение?
 На 6.12 имам час за поставяне на филър HYACORP Face 2 ml с цел оформяне на контура. Имам увисване, тип булдог, което адски ме дразни и доктора ми  го препоръча  като най- добро за мен. Бях се насочила към конци, но решихме да е този метод за оформяне на контура,като по- безболезнен и не толкова травмиращ
Daria, при кой лекар ще го слагате? Не съм чувала за този филър. Досега само с radiesse боря този проблем. Ще чакам отзиви.

Последна редакция: пн, 05 дек 2022, 22:00 от Nabella

# 233
писах в темата за домашни козметични уреди, но тъй като никой не се включи, не е активна от няколко дни, пиша тук. Знам че е малко встрани, но ще съм благодарна, ако някой се включи. Въпросът ми е..
Някой ползвал ли е/има ли плазма пен? Какъв е ефектът, лесно ли се ползва?

# 234
  • в 1001-та нощ
Ако е това, за което си мисля - не е шега работа и не бих препоръчала да се ползва у дома. Поне не и за лицето. За стрии може би е подходящо, но е хубаво да се комбинира с PRP.

# 235
благодаря, Алена

# 236
Здравейте,
Дали тук мога да си задам въпроса за обезкосмяване с лазерна епилация или има отделна тема?
Благодаря! Simple Smile

# 237
  • Русе, у дома
Здравейте,
Дали тук мога да си задам въпроса за обезкосмяване с лазерна епилация или има отделна тема?
Благодаря! Simple Smile
Заповядайте: https://www.bg-mamma.com/?topic=1446672

# 238
Здравейте момичета , на 20 декември имам час за попълване на устни и брадичка . Искам да попитам обаче дали някоя от вас знае на 1декември ми вадиха долен мъдрец и се сетих , че в документите имаше такъв въпрос за упойки и интервенции в последните 30 дни или нещо подобно. Дали ще ми откажат часа, ако не е минало един месец и всъщност дали има нещо общо упойката, която са ми сложили за ваденето с поставянето на филъра ?

# 239
Не е ли най-добре да звъннете на мястото, където имате час и да попитате?

Общи условия

Активация на акаунт