Клиника Афродита - доволни настоящи и бъдещи майки (5)

• 49 041
  • 746
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте, бях на преглед при доктор Станулов.
Да си призная малко се чувствам претупана. И смятам, че е в резултат на забавянето на часовете и много пациенти.
Аз съм дошла с изследвания и епикризи, като нито едното не беше прегледано освен Тромбофилията. Мъжът ми е с ниска морфология 3.5% и отговора беше, че щом два пъти сме имали забременяване, няма какво да се изследва повече освен ЦС при мен. Казах, че имам терапии и трябваше да питам дали да ги продължавам, даже не попита точно какво и как приемам. Смятам, че все епикризата от извънматочната и кюретажа следваше да се погледне. Даже спермограмата само дето аз не му я наврях в лицето, не знам дали щеше да я иска иначе.
Разочаровах се малко, но ще му дам шанс, защото беше първи опознавателен преглед и наистина все пак отговори на въпросите и назначи изследване на инфекции. Но като цяло без да си видял едно мое изследване на хормони, ЩЖ или епикризи, реши, че аз нямам проблем с яйцеклетки или сперматозоиди, а всичко е от тръбите...
Хареса ми, че не настоява за инвитро, даже изобщо. И каза, ако имало извънматочна отново ще я хванем навреме и т.н.
Искрено се надявам следващия ми преглед да е по-добре. Чаках час и половина, но мога и повече, ако е адекватен. Решавам да му се доверя, защото смятам, че на всеки може да се случи да не му е ден, а и може би има план в главата си, които не е споделил с мен и след ЦС ще го изговорим.
Може ли да попитам, държеше ли ЦС да е при Генов и той къде извършва манипулациите?

# 586
Мисля, че само веднъж ми се е случвало да чакам по-дълго време, даже тогава се скарах с една жена, която нервничеше ужасно много, че има закъснение и напрягаше доста обстановката - все едно не сме отишли доброволно за едно и също всички. Аз не бих ходила превантивно по-късно отколкото ми е часът.

Е, щом не е редовна практика в клиниката - добре Simple Smile. То е ясно, че това ни е най-важното и като се налага да се чака - чакаш, но някои хора работим 😇 и ако за всеки преглед ще отиват часове… скоро няма да мога да плащам за тях, защото никой работодател няма да ме търпи 🤣🤷♀. Благодаря за обнадеждаващите отговори Simple Smile 👍🏻

# 587
  • София
Аз не съм чакала повече от 30 мин.
Трябва да намерят още един лекар поне, така ще 🔥 out-не и ще си съсипе добрата репутация.

# 588
Да си призная малко се чувствам претупана. И смятам, че е в резултат на забавянето на часовете и много пациенти.
Аз съм дошла с изследвания и епикризи, като нито едното не беше прегледано освен Тромбофилията. Мъжът ми е с ниска морфология 3.5% и отговора беше, че щом два пъти сме имали забременяване, няма какво да се изследва повече освен ЦС при мен. Казах, че имам терапии и трябваше да питам дали да ги продължавам, даже не попита точно какво и как приемам. Смятам, че все епикризата от извънматочната и кюретажа следваше да се погледне. Даже спермограмата само дето аз не му я наврях в лицето, не знам дали щеше да я иска иначе.
Разочаровах се малко, но ще му дам шанс, защото беше първи опознавателен преглед и наистина все пак отговори на въпросите и назначи изследване на инфекции. Но като цяло без да си видял едно мое изследване на хормони, ЩЖ или епикризи, реши, че аз нямам проблем с яйцеклетки или сперматозоиди, а всичко е от тръбите...
Хареса ми, че не настоява за инвитро, даже изобщо. И каза, ако имало извънматочна отново ще я хванем навреме и т.н.
Искрено се надявам следващия ми преглед да е по-добре. Чаках час и половина, но мога и повече, ако е адекватен. Решавам да му се доверя, защото смятам, че на всеки може да се случи да не му е ден, а и може би има план в главата си, които не е споделил с мен и след ЦС ще го изговорим.
Може ли да попитам, държеше ли ЦС да е при Генов и той къде извършва манипулациите?
на първия преглед и аз бях така…После нещо се случва в главата му 😀и изведнъж се сеща някакви неща дето аз напълно ги бях забравила .
Генов е Ок доволна съм … в Тина Киркова , държавна болница знаете как е мизерийка малко 😀

# 589
Не държи да е Генов. Аз отказвам да стъпя в Тина Киркова, защото абортът ми беше там и му занесох от друг лекар снимка, нямаше проблем. Просто него препоръчва, ако го питаш.

# 590
И аз на първи преглед отидох с папка и флашка от хистероскопия, но погледна само вродена и придобита тромбофилия . И защо да гледа друго, като в разговора му казвам имам ли или не друг проблем . Ние бяхме с мъжки фактор. Не ми е искал никакво др изследване.

# 591
Привет, на мен също ми препоръча д-р Генов, но аз я направих на друго място и не е имало никакви проблеми.

# 592
Благодаря за коментарите. Не ми се стори на човек, който да отметне  нещата с лека ръка. Зададе ми и въпроси, които никой досега не е, което ми направи хубаво впечатление.
Вероятно не иска да обсъждаме диагнози и методи, докато не види резултата от ЦС, защото тя ще реши всичко, след като имам една ИМ и едно съмнение къде точно е бил ембриона.
При мен обаче така настоятелно каза Генов да ми я направи, принтира ми телефона му. Аз споменах и Дойчиновски, но той каза, че Генов бил направил хиляди такива снимки и той да я направи. Нямало досега оплакали се пациентки от него.
Ще приема, че в моя случай смята, че Генов най-добре ще се справи,за да сме сигурни за състоянието ми и ще му пиша за снимката.

@Lilium При мен той реално не знае къде е проблема: аз имам ИР,Хипофункция и тромбофилия. Да не говорим за съмненията с тръбите ми.
Мъжа ми е с морфология 3.5%. И двамата сме с проблеми, а и аз не мога да му обясня какво пише в хистологията от кюретажа, в която се споменават микротромби и не знам си какво. За мен са просто думи, но ендокринолога ми каза, че е възможно тромбофилията да се активирала и да е проблем. А според него всичко идва от тръбите.
Както и да е. Вярвам, че при следващия преглед ще назначи каквото сметне за необходимо и ще станем коалиция Simple Smile

Последна редакция: вт, 28 мар 2023, 23:33 от Mira8991

# 593
Аз не съм чакала повече от 30 мин.
Трябва да намерят още един лекар поне, така ще 🔥 out-не и ще си съсипе добрата репутация.
Преди година сме чакали 15 Мин и Станулов прегледа обстойно всички наши документи. Миналата седмица 15мин преди часа ни се обадиха, че има около час забавяне. Разбира се вече бяхме тръгнали натам. Разходих е се и отидохме, този път не го интересуваше нито едно ново изследване, не погледна дори цветната снимка, новата спермограма и още няколко изследвания на витамини и хормони. Определено вече има разлика в отношението.

# 594
Здравейте, мили дами Simple Smile. Днес бях за първи път при др. Станулов на първоначална консултация. Чаках 1,5ч докато ме прие - имах час, но ми казаха от рецепцията, че имало “забавяне”; преди мен чакаха още 3ма човека. Винаги ли се чака по толкова много?? Да идвам другия път просто 1 час по-късно от уговореното 🤣🙈?! Нормално ли е да се чака толкова или просто съм уцелила такъв ден… 🤔?
Аз лично за моя първоначален преглед, който беше миналия месец, чаках 40/45 мин., за да вляза, което ми се стори нормално и ок, защото в предишната ми клиника съм чакала и по 3 часа.

Последна редакция: ср, 29 мар 2023, 09:51 от joisi.stan

# 595
Чакала съм максимум час и половина, когато лекарят има спешни пациенти или пункция на яйцеклетки. Проявявам разбиране, защото знам, че не може всичко да се сметне до секунда с точност. Не е машина той. И чакането си струваше, имам страхотно разглезено бебе благодарение на него, което сега помрънква от гнездото си.
Д-р Станулов е страхотен и няма смисъл да издребняваме, а по-скоро да уважим огромната му експертиза и индивидуалния подход...

# 596
Аз съжалявам да чуя, че има момичета, които виждат разлика. Явно се дължи на пренатоварване. Аз самата много пъти съм се чудила до кога ще успее да се съхрани, без да прегори…
Аз съм доста пристрастна, не само защото имаме дъщеричка благодарение на него, но и защото срещнах страхотно разбиране, човещина, ескпертиза и професионализъм. Освен това винаги е бил на линия - няма събота, няма неделя, няма нощ или ден.
Явно в клиниката им трябва още някой добър репродуктивен или да започнат да отлагат прием на нови пациенти. Иначе не го виждам..

# 597
Направих си труда да разгледам по-детайлно броя на финансираните процедури в някои болници и ми направи впечатление, че в Афродита за 2020г. има 166 бр., в Щерев- 751 бр., а в Надежда - 1,021. При това положение е нормално в Афродита отношението да е по-лично според мен, особено ако тогава са били 2-ма лекари, както мисля. За съжаление няма по-актуална информация, но мисълта ми е, че сега когато д-р Станулов остана сам е възможно работата му да се увеличи и неминиуемо ще стане по-натоварен, по-малко време ще има да обръща голямо внимание и най-вероятно няма да може да е толкова обстоятелствен. Все пак всички рапзолагаме с 24 часа, а когато има много доволни хора е нормално потока към него да се увеличи. НО, за мен лично това не би било проблем, ако той запази професионализма си и отношението към пациентите като към човешки същества, а не касички. Аз имам час за първи преглед другата седмица, малко съжалявам, че прочетох тук последните коментари, защото леко се повлиях, но ще се опитам да остана обективна до прегледа и след него вече да си съставя оценка. Надявам се да не съм изтървала последните му славни дни като човек с лично отношение към пациентите.

# 598
Моята ЦС я направи доктор Генов в Тина Киркова и съм доволна! Не ме боля изобщо и докторът ме обнадеждаваше и се държа чудесно, тъй като при мен излязоха две запушени тръби, които пробваха да отпушат по време на снимката, но без резултат.
Успех!

# 599
Свиквайте да чакате оттук нататък! Това пренатоварване е свързано и с много чакане! Въоръжете се с търпение!
Аз последния път чаках 3 часа. Имах час за 9.00 и влезнах в 12.00ч.
Но това с чакането не е болка за умиране, стига да си заслужава☆

Общи условия

Активация на акаунт