Магазини Pepco 11

• 70 156
  • 750
  •   1
Отговори
# 210
  • Пловдив
Аз имам подобни пантофи. Малко по-рошави са. От пепко естествено.

# 211
В Пепко или Кик има ли двойнозалепващо тиксо ?

# 212
JustMila, точно затова искам да си купя такива чехли.

Ти от къде ги купи?!
от София, магазина в овча купел( над била) . Вчера обаче нямаше имаше нещо като заици но не съм ги заглеждала защото беше лудница. Знам, че този в Люлин срещу Кооперативния пазар е супер зареден винаги.

# 213
В Пепко или Кик има ли двойнозалепващо тиксо ?

Не съм виждала.

# 214
  • София
JustMila, точно затова искам да си купя такива чехли.

Ти от къде ги купи?!
от София, магазина в овча купел( над била) . Вчера обаче нямаше имаше нещо като заици но не съм ги заглеждала защото беше лудница. Знам, че този в Люлин срещу Кооперативния пазар е супер зареден винаги.

Работя близо до Кооперативни пазар в Люлин и там няма Пепко. Има в Люлин 2, Люлин 6 и в Мега МОЛ-а.

# 215
  • Пловдив

Това са моите пантофи

# 216
В мега мол има пантофи еленчета като показаните по-горе. Като терлици, без гумирана подметка.

# 217
Търся домашни коледни чехли. Може би подобен модел:

В някой филиал в София дали има от тях?!

Същите купих преди 10тина дни от Мега мол, после ходих пак преди седмица и имаше още от тях.

# 218
  • Варна
Я да ви питам. Щерката хвана в Пепко няква стъклена прозрачна чаша, уж термо, с двойни стени, бла-бла. Май че около 6 лв беше.
Върши ли работа или е боклук?

# 219
  • София
Вчера бях в Мега МОЛ-а в Пепко - няма такива чехли.

# 220
Здравейте търся тази пижама в София М-рр някъде виждали ли сте?

Намерихте ли тази пижама и аз я търся?

Имам успех, намерих вчера пижама в София на  бул. Мадрид

# 221

Работя близо до Кооперативни пазар в Люлин и там няма Пепко. Има в Люлин 2, Люлин 6 и в Мега МОЛ-а.
[/quote]
До този пепко има била, отпред цветарски магазин и за покривки и някъкъв друг на втори етаж- срещу него не е ли кооперативния пазар( много съм скарана срамота,че съм живяла само в София)

# 222
Показаните пантофи ги имаше и в 1 или 2 магазина през, които минах миналата седмица в Пловдив. Също ги харесах и  щях да купувам и аз, но понеже имах път през няколко магазина реших, че ще взема от последния за да не ги мъкна,а там нямаше😆.Тия дни ще ходя да ги издирвам и аз дано намеря.

# 223
  • София
JustMila, знам за кой филиал на Пепко говориш. Той е в Люлин 6. Кооперативни я пазар е наблизо.
Днес след работа ходих в този Пепко. Няма от чехлите. Има други,но не и тези.

# 224
Днес купих от тези пантофи, за да допълня подаръка на сестра ми. Заради вас, инфлуенсърки такива Flowers Hibiscus Имаше едни други, по 15 лв с мемори пяна и с дебела подметка, харесаха ми много, но не взех. Мерих ги на място, много дебели ми се видяха. Вкъщи е топло, а сега тичам след току-що проходило бебе и краката ми биха заврели с тях. Ако някой има нужда, мога да купя и изпратя от желаните пантофи. Само да кажа, че съм в провинцията. А, да, исках и да ви питам - купували ли сте/доволни ли сте от тиганите в Пепко?

Общи условия

Активация на акаунт