💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 12 (13.11 - 20.11)

• 132 291
  • 3 743
  •   1
Отговори
# 1 860
Това вие как го разбирате? 🤣 Може би:
“Аз съм слънце, искам да огрея навсякъде и при всяка една девойчица 🤣”

Стана ми жал за Елица. Как ли се живее с такъв харизматичен мъж, който е център на внимание и всички женски погледи са към него? Ох, не й завиждам ама хич 🤣 (добре, само малко 🤣)

# 1 861
Тези да не са решили пак да ни предлагат финал преди финала между Алексата и Гого. Никаква креативност. Повторение на Морунов срещу Андрей. Или ни имат за балами, или са твърде семпли продуцентите 😱😨🤢🤪🙄

# 1 862
+ 1, който не вярва на сълзите алексови. всъщнот, може и да са от нерви. то не е сценарий ми направо тежка драматургия! нито сценарият, нито актьорското майсторство бяха на висота, сори. и жорето къде попадна туй момче...

все пак най-лошото не се случи и не се очертава братоубийство между филип и гого.

моля кажете ми как ги виждате шансовете на гого срещу алекса на битка? какво може да им дадат, че гого да не спечели? двубой борба, друго не се сещам.

честно казано, искам гого да ходи и да го отстрани. ще захлеби яко, но най-вече ще има какво да се гледа пак. ако ли пък се случи да загуби - все едно дали сега или на финала. от отпадането му предаването ще загуби много, а и тук фенките ще се кротнем най-после да си гледаме работата. Simple Smile

# 1 863
Тези да не са решили пак да ни предлагат финал преди финала между Алексата и Гого. Никаква креативност. Повторение на Морунов срещу Андрей. Или ни имат за балами, или са твърде семпли продуцентите 😱😨🤢🤪🙄
И аз съм в голям страх от това. 😱😱😱 Сън няма да ме хване, че и никакви спойлери няма.🤪

# 1 864
  • софия
В обединеното мисля, че беше последен на игра е първи на пангара,  а вторият срещу когото ще излезе на елиминационна се определя от съвет. Ще е голям цирк на тези съвети. В един момент, като се развъртят предимствата всички ще са с повече бижута на вратовете от Пепеляшка на бала.
  Днес наистина не успях да се ядосам.  Искрено се смях през цялото време. И Алексата определено го искам до Гого и Фифо на финал. Този човек е магьосник. Успя за няма и толкова да превърне три врани в ангели пазители. Само за това си заслужава. Силно се надявам след предаването Елица да не пълни възглавниците на брачното ложе с ангелски пера и перушина.

# 1 865
Ла Викинда, за рисковете имах предвид Алекса. Joy
Виктория играе добре според мен, факт е че тяхната коалиция е най-стабилна. Лоялна е, Има и чисто физически качества. Разбира се, има и недостатъци, но пък кой няма. Може би я харесвам малко повече и заради хейта към нея, както и Жени, но пък Жени малко повече ме дразни. Не ми е фаворит Вики, но и да стигне финал няма да се сърдя така казано. Но пък, ако съм обективна, след като Елица отпадна, всички жени са ми ок...е без Мани може би. Реално всяка би могла да бие друга, зависи от играта.

Последна редакция: чт, 17 ное 2022, 00:39 от Lafusko

# 1 866
  • София
Този човек е магьосник. Успя за няма и толкова да превърне три врани в ангели пазители. Само за това си заслужава. Силно се надявам след предаването Елица да не пълни възглавниците на брачното ложе с ангелски пера и перушина.

Joy Много точно!!

# 1 867
И Алексата определено го искам до Гого и Фифо на финал. Този човек е магьосник. Успя за няма и толкова да превърне три врани в ангели пазители. Само за това си заслужава. Силно се надявам след предаването Елица да не пълни възглавниците на брачното ложе с ангелски пера и перушина.
Аз ако бях на мястото на Ели щях да ги застрелям всичките 🤣. Аз и сега го ревнувам 🤣, пък ако ми беше мъж щях да психясам🤣🤣🤣.

# 1 868
  • Варна
Този играч и стратег дано най-накрая се наиграе. Държи се така сякаш прордукцията ще рухне без него. То не бяха схеми, протекции, търговии. Хем да, мъжки се държи, хем нещо дразни, попресоли манджата ми се струва.

# 1 869
  • София
Не знам защо изобщо спорът стана сравнение, името на Жени е като лакмус. Аз мога да обоснова мнението си, че Мирослава не е добър играч, оценявам хода, в който изпрати Георги и Генчо на елиминации заедно, но не мога да се сетя за друг неин ход в играта. Поне в два отделни момента е заявила как иска други хора да спечелят, дори Зорница има повече тежест в племето, опитва се и успява да обменя информация с Георги, мисли за номинациите, макар всички да ѝ се подиграват, Мирослава изтъкна няколко пъти, че нейната цел във формата е да си тръгне след Генчо и Георги. Когато целта на даден е играч е да си тръгне, той изпада от всякакви състезателни класации за мен. Относно умения на арената: мога да я поздравя за минаването на арката и играта на баланс ("колелото на смъртта"), както и издържливостта при държането на делвата. Не смятам, че има физическа сила, каквато има Ралица, например, не плува добре, Ралица също, но в двубой между двете, съм склонна да заложа на последната като победител. Мирослава е последното стъпало в коалицията на Алекса и в първия момент, в който трабва да се номинират по между си, тя ще е първата, която ще пострада от това, дотогава тя е била много по-защитена в племето си от самия факт, че е в многобройна коалиция, отколкото Жени при "Безстрашните", която до вчера нямаше грошове и беше в племе, в което трима от хората имат грошове, а двама и предимства, да не говорим колко пъти коалицията на Жени имаше плаващи звена, докато участниците от коалицията на Алекса, от която е част и Мирослава, нито за миг не са помисляли да се разделят. Повечето от нещата, които изброих са ситуации и думи, които сме видели и чули в ефир.

# 1 870
  • Сред мелниците

И не че хората толкова се вживяват в играта, но просто вече има толкова масова непоносимост към лицемерието и   "връзкарството", че едни играчи като Гого и Филип, които са честни и не умеят т.нар. "социална игра" масово се харесват, ведно с техните кусури. Гого бил нямал интелект /някой назад го беше написал, аз лично не мисля така/, ами може и да няма, но има едни други качества, които за днешното време са лъч надежда, че моралните ценности са живи и няма да се бием по улиците и да ритаме чуждите коли, защото са ни направили забележка. Толкова за Джаферович и примера, който дава и ще дава на децата си.

Абсолютно. Не можах да се въздържа да го цитирам.

# 1 871
Алекса си е чист сърбин. Всяка нация си има някакви особености (в повечето хора проявена) Той не е изключение. Пее, говори много, смее се, това си е външно видимо в повечето. Вътрешно си правят сметка, стратегия си имат и кога се налага вадят секирката и секат. Отделно са големи на приказки и са добри оратори, патетични и т.н., но своето не дават, пазят, борят се и така. Такъв го виждам аз Алекса, отделно е бил спортист професионален, там си има още бонуси натрупани. Не е само до продукция мисля, той си минава метър по балкански начин и ни играе добре. Но и си държи на думата. Това, което не мога да му простя и затова ми е трънче, е че обезглави Гайтанов без причина и за облага своя. Той не търпи мъже около себе си, те са заплаха за него и стратегията му. Не е женолюбец толкова, той добре смята, от Добрин и екологичните му фантасмагории както изигра всички почти се научихме да не вярваме на нищо.
Фифо е отличен играч, страхотен на всичко, но някак ми бледнее, няма толкова мъжки изразени качества. Позволи една жена да му се качи на главата и го направи на луд. Той мълча, едвам когато Гого влезе почна да си позволява и изразява някакво мнение. Това, че влезе и в коалиция с чудото още повече някак ме отблъсна да го искам за победител.
Гого го харесвам, но той е някак по-малък брат на Генчо за мен. По-тих, спокоен, здрави нерви, бе...но и той не издържа на чудото и излезе от зоната на комфорт, за това му  слагам голям плюс. С Мани не се коалира, ама то трябва и принципи да имаш някакви, не може интереса да е над морала за мен поне. Още един плюс за него.
Георги -момчето, което яде непрекъснато и се облизва блаженно пред гладните ангели на Алекса изведнъж изплува и заблестя, новооткрития Георги е за мен това. Гласувам за него на финала и Гого. Но мисля, че ще бъде Алекса-Фифо. И двамата са ми малко на кантар и имам забележки, но са добри в игрите и подготвени. Разбира се бих викала за Фифо по националност, ама...искам Гого и Георги на финал, а Алекса и Фифо за 3-4 място. Жените не ги слагам изобщо в сметката, те са фон, мажоретки, ама ...да видим.

# 1 872
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Аз разсъждавах от гледна точка на това, че Алекса няма да отпадне, иначе хипотетично е по-добре да бъде изпратен срещу някого от мъжете на "Безстрашните", но ако предположим, че няма да отпадне, много по-добре е за Георги да намали коалицията му, след обединението Георги има по-голям шанс от Алекса да се коалира с някого от "Безстрашните".
Ако приемем, че Алекса и с топ не могат да го бутнат в тая игра, то тогава разбира се, че за Георги е по-добре да отпадне някой, който и да било, от ангело-достойната коалиция, тук си стискаме ръцете. Аз обаче продължавам да се надявам, че в крайна сметка здравият разум ще възтържествува, въпреки всичко, видяно досега... Явно не си пия хапчетата редовно. Joy

# 1 873
Ох, нямам търпение другата седмица да започнат да се надцакват с предимствата си Фифо, Ралица и Алекса. 🤣 И много се надявам Женя накрая да отнесе нещо. 🔪

# 1 874
Много ме гложди това ,че сценаристите си харесват сценария финал преди финала Андрей и Морунов. И утре за сефте от целия сезон ще стискам палци и на ръце и на крака за жълти. А пък Алекса срещу , който си иска ангел да се изправи на дуел.
Леле, сега те чета. И аз това за финал преди финала си мисля

Общи условия

Активация на акаунт