💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 12 (13.11 - 20.11)

• 132 284
  • 3 743
  •   1
Отговори
# 1 875
Не й се отпадало на Мира сега баш преди финала, затова щяла да номинира Георги.
Алекса и той- не можел да номинира друг, освен Георги.
Сякаш Жорето е някакъв навлек и търтей в племето, който не върши никаква работа, вечно го носят на гръб, но е ужасно удобен за изтривалка, пардон - за номиниране. Много е досадно.
Не мога да си представя, че мишкуването на Алекса някои възприемат като мъжкарство. Друг път.

# 1 876
Не знам защо изобщо спорът стана сравнение, името на Жени е като лакмус. Аз мога да обоснова мнението си, че Мирослава не е добър играч, оценявам хода, в който изпрати Георги и Генчо на елиминации заедно, но не мога да се сетя за друг неин ход в играта. Поне в два отделни момента е заявила как иска други хора да спечелят, дори Зорница има повече тежест в племето, опитва се и успява да обменя информация с Георги, мисли за номинациите, макар всички да ѝ се подиграват, Мирослава изтъкна няколко пъти, че нейната цел във формата е да си тръгне след Генчо и Георги. Когато целта на даден е играч е да си тръгне, той изпада от всякакви състезателни класации за мен. Физически мога да я поздравя за минаването на арката и играта на баланс, както и издържливостта при държането на делвата. Не смятам, че има физическа сила, каквато има Ралица например, не плува добре, Ралица също, но в двубой между двете, съм склонна да заложа на последната. Мирослава е последното стъпало в коалицията на Алекса и в първия момент, в който трабва да се номинират по между си, тя ще е първата, която ще пострада от това, дотогава тя е била много по-защитена в племето си от самия факт, че е в многобройна коалиция, отколкото Жени при "Безстрашните", която до вчера нямаше грошове и беше в племе, в което трима от хората имат грошове, а двама и предимства, да не говорим колко пъти коалицията на Жени имаше плаващи звена, докато коалицията на Алекса, от която е част и Мирослава, нито за миг не са помисляли да се разделят. Повечето от нещата, които изброих са ситуации и думи, които сме видели и чули в ефир.
Мирослава за мен е реално мислещ човек. Знаеща своите силни и слаби страни. Играч, който няма да стъпва по-главата на друг, за да стигне по-далеч, което много уважавам. Генчо и Жорката, си го изпросиха това нейно отношение, още в началото на играта. С тяхното подценяване и оценка почиваща на нищо реално. Мира със сигурност доказа, че е много по добра от тях и на пъзели и на халки и на баланс Simple Smile

# 1 877
"Жената чудо"
"Ангелите на Алекса"

Кой измисля тези глупости? JoyJoyJoy
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 продуцентите на сериала 🤣🤣🤣

# 1 878
А на арената на изпроводяк видяхте ли какъв палав поглед хвърли Алекса на Жени и тя как се обърна и му се ухили 🤣. И тя падна в плен на чара му, казвам ви 🤣. Докато не изпоприпадаме всички жени по него, той няма да се успокои 🤣

Значи има още дълго да вилнее сръбският ловец на женски сърца, защото аз не мога да припадам по него. Липсва му около един метър крака за да стане магията. Trollface Trollface Trollface

# 1 879
Изслушах най-накрая Генчо при Чакалчето и ще коментирам.
Половината подкаст само Алекса им беше в устите. Не бил силен играч, но бил хитър и артист.  Не е ок това. Обаче същите прийоми ползва Джаферович, но виж тя пък била най-силната жена и заслужавала финал. Силно възмутен обяснява как Алекса се заключвал с момичетата по стаите след снимачния ден да ги тормози.  Чакалов: аз не знам такова нещо. Генчо: абе, мисля, че нещо такова чух. Но това смънкано и сдъвкано. Със силен глас: Алекса се бил отказал от битката с Аспарух. Мънкане: е, те и от продукцията не дадоха защото ще навреди на имиджа им.

Аз , за себе си потвърдих това, което казах още преди незнамколкоси теми-Генчо не можа да преживее, че го победи жена, и то такава, която не харесва. Никога няма да "прости" на Елица, че го надигра. Не ми беше любимец, но ми харесваше Гената като играч чисто физически, напънах се и иначе да го харесам, ама тамън...аха да стане и леля Гена се появи
Също според мен, има мнение само за симпатичните му хора, никаква обективност няма в него.
Интересно ми е само как видя заключената Мани в стаята с Алекса или прави преразказ с елементи на разсъждение и същата тази Мани, пък и тормозения Касим се снимат заедно с него. Ааа да, забравих, Алекса се "мазни" /нали така каза Гената/ на играчите.
👏👏👏😍😍😍

# 1 880
Изключително подходящ момент за "саможертва".
Няма битка, в която Непобедимите да имат шанс в тези състави на племената и това само на Зори не ѝ е ясно.

Когато ги пометоха на битката с фризбито, Кралят на принципите и придворната му още от арената "сипваха" на всички недостойни и немотивирани, които не са излезли на арената, за да умрат от чест и достойнство за племето. Днес звучеше само "браво Зори", "давай Мира" (много мило се бавиш).

Утре драматизмът ще е съизмерим с този в "Титаник", но типично по Тупаревски ще оцелее пожертвалият се.
След отстраняването на ангел Мира, на Недостижимия ще му постелят червен килим по пясъка, за да мине геройски с жезъла си по пътя до финала, поръсвайки по пътя грошове, брадви, ножки и каквото още е събрал (за любимата си разбира се).
🤣🤣🤣 Ох, аз виждам само един страхотен мъж с кръвожаден поглед 😍. Трябваше ли ти да качваш точно тази снимка 🤣🤣🤣. С мъка те прочетох 🤣. Сърцето ми се разхлопа 💔🤣
Фейгин жена? А точно в този случай, дори не "малко момиченце". Пак казвам дори нямаше да я успокоя. Има грешки, които са непростими Simple Smile

# 1 881
Сякаш Жорето е някакъв навлек и търтей в племето, който не върши никаква работа, вечно го носят на гръб, но е ужасно удобен за изтривалка, пардон - за номиниране. Много е досадно.
Не мога да си представя, че мишкуването на Алекса някои възприемат като мъжкарство. Друг път.
Аз не ,че нещо Жорето ми е голям любимец, ама според Вас за кого трябваше да гласуват ? Естественно ,че ще гласуват срещу някой от другата коалиция, ако имаха възможност ,разбира се. 😉 Ако Гената и Жорето бяха по- силната коалиция досега Зори и Мира щяха да са вън от играта. А Алекса ,какъвто и да е , досега си опази ангелите.😁 Никой друг не го е направил за тях. Той можеше да си влезе в коалиция с Гената и Жорко и да прецака тях. Да знам ,че не му изнася за по напред в играта , но момичетата и на това са съгласни, все пак и тяхната конкуренция намалява. Нормално е да са му благодарни, досега не ги е предал.

# 1 882

Жорето тук докато слуша поредната реч, седи и се чуди къде да си прищипе главата - в някой шкаф или в прозореца отзад.

Евгения освен, че е бутана от продукцията , вече е и дърпана и то от Фифо и Гого. Добър спомен ще ми остане как двамата я теглят от тунела 😂😂😂
Мале, да! Като акушерка бебе 5 кила

Joy Joy Joy Жалко, че не можете да ме чуете как цвиля на тези коментари.

Последна редакция: чт, 17 ное 2022, 01:16 от mon day

# 1 883
Аз не ,че нещо Жорето ми е голям любимец, ама според Вас за кого трябваше да гласуват ? Естественно ,че ще гласуват срещу някой от другата коалиция, ако имаха възможност ,разбира се. 😉 Ако Гената и Жорето бяха по- силната коалиция досега Зори и Мира щяха да са вън от играта. А Алекса ,какъвто и да е , досега си опази ангелите.😁 Никой друг не го е направил за тях. Той можеше да си влезе в коалиция с Гената и Жорко и да прецака тях. Да знам ,че не му изнася за по напред в играта , но момичетата и на това са съгласни, все пак и тяхната конкуренция намалява. Нормално е да са му благодарни, досега не ги е предал.
Миличка, “ благодарни” е меко казано 🤣. Те са влюбени та се късат 🤣. Щяха да се самообесят от мъка. Толкова сълзи проляха за него, все едно на гибел го пращат 🤣.

# 1 884
Жорето вече трет път го изкарват недостоен. С яденето не го събориха, но с Фейгин яко го удариха и днес вече с тази саможертва и дружно хленчене го довършиха момчето. Айде да ги видим на дуел с Алексата, обзалагам се, че ще му пръсне шортите, пардон слипа! (леле, направо не мога да се позная Simple Smile )

# 1 885
  • София
Хубавото на това предаване, е че гласуват за теб и те пращат на двубой. Пак имаш 50% да се върнеш. Айде 20% , ако не си любимец на продукцията Joy Но пак имаш шанс. Ако имаш и малко късмет, всеки път да те пращат, пак ще стигнеш до финал.

Много хубав епизод! Може би защото Жорката ми е любимец и съм пристрастна .
Но битката ми беше кеф да я гледам, Жоро ме израдва много как защити Генчо. Не всеки би имал смелост да спори сам с четири човека, които го мразят. Между другото той във всеки спор се защитава. Просто говори тихо и не вдига скандали. Но си казва какво мисли и винаги е откровен и един чист. Не отвръща злонамерено. Харесвам го Sunglasses
И съвета ме зарадва и ми донесе хубава емоция! Хареса ми този епизод!

# 1 886
Скрит текст:
Миличка, “ благодарни” е меко казано 🤣. Те са влюбени та се късат 🤣. Щяха да се самообесят от мъка. Толкова сълзи проляха за него, все едно на гибел го пращат 🤣.
😁😁😁 Е тя саможертвата до сълзи води.😁 Аз си мисля ,че и от яд малко си беше ,защото Жорето избягна куршума и им отне на душичките толкова хубава мишена.😁😁😁 Жените от безсилие и бяс на рев ги избива.😁😁😁

# 1 887
  • София
Скрит текст:
😁😁😁 Е тя саможертвата до сълзи води.😁 Аз си мисля ,че и от яд малко си беше ,защото Жорето избягна куршума и им отне на душичките толкова хубава мишена.😁😁😁 Жените от безсилие и бяс на рев ги избива.😁😁😁

Ако Алекса падне на битката, сигурно ще линчуват Георги вече Joy

# 1 888
Много харесвам Жорката, но сами се докараха да са удобни за номинации. И не,не е навлек, просто е член на другата коалиция, Алекса го каза и беше ясен, че само заради това ще го номинира. Вие, ако играете, член на групата ли ще номинирате или член на другата коалиция? Да не споменавам и че е силен играч. Много ясно, че ще е номиниран.

Интересно ми е също, в текущата ситуация, кое е 🐭? Това, че Алекса е номиниран или това, че поиска да бъде?

# 1 889
  • Другата България
Не знам защо изобщо спорът стана сравнение, името на Жени е като лакмус. Аз мога да обоснова мнението си, че Мирослава не е добър играч, оценявам хода, в който изпрати Георги и Генчо на елиминации заедно, но не мога да се сетя за друг неин ход в играта. Поне в два отделни момента е заявила как иска други хора да спечелят, дори Зорница има повече тежест в племето, опитва се и успява да обменя информация с Георги, мисли за номинациите, макар всички да ѝ се подиграват, Мирослава изтъкна няколко пъти, че нейната цел във формата е да си тръгне след Генчо и Георги. Когато целта на даден е играч е да си тръгне, той изпада от всякакви състезателни класации за мен. Относно умения на арената: мога да я поздравя за минаването на арката и играта на баланс ("колелото на смъртта"), както и издържливостта при държането на делвата. Не смятам, че има физическа сила, каквато има Ралица, например, не плува добре, Ралица също, но в двубой между двете, съм склонна да заложа на последната като победител. Мирослава е последното стъпало в коалицията на Алекса и в първия момент, в който трабва да се номинират по между си, тя ще е първата, която ще пострада от това, дотогава тя е била много по-защитена в племето си от самия факт, че е в многобройна коалиция, отколкото Жени при "Безстрашните", която до вчера нямаше грошове и беше в племе, в което трима от хората имат грошове, а двама и предимства, да не говорим колко пъти коалицията на Жени имаше плаващи звена, докато участниците от коалицията на Алекса, от която е част и Мирослава, нито за миг не са помисляли да се разделят. Повечето от нещата, които изброих са ситуации и думи, които сме видели и чули в ефир.
За последен път, наистина за последен репликирам нещо, написано отново подчертавам - субективно, и то само защото за мен има едно единствено несъответствие /а и не само за мен, а и за 99% от гледащите по дефолт/.
Паралел между Евгения и който и да е било друг участник, с изключение на Алекса няма как да се прави, защото и за слепците е ясно, че това са хората, които се лансират от страна на продукцията на драгия зрител още от самото начало на формата. За каква “защита“ изобщо може да става дума, след като Евгения я “защитава“ цяла продукция, за какви грошове изобщо говорим, за какви “плаващи звена“! Чудя се едно и също предаване ли гледаме, затова и казах това за субективизма - хубаво е да имаме любимци, ама когато от 100 човека/образно казано/ 99 виждат, че една кокошка е кокошка /отново образно/, а 1 твърди, че е гъска, то е съвсем сигурно, че тя наистина е кокошка. Нямам какво друго да кажа, харесва ми да споря с аргументи, но тук каузата е загубена, за мен. Затова и избягвам да репликирам, защото е напълно безсмислено.
Лека нощ, че след 5 часа трябва да съм на работното място, и там няма да ме питат нито за Евгения, нито за Мирослава. Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт